Erhvervsbladet news07

Køb et Amino Sponsorlink

Seneste indlæg

E-mail abonnement

  • E-mail: Abonner
  • E-mail abonnenter: 0

Arkiv

januar 2009 - Indlæg

Test din humorprofil: Hvor sjov er du på jobbet?
Vi skal kunne more os på jobbet. Morskab viser sig også på bundlinien, lyder pointen i ny bog. Se her, hvor skæg din hverdag er.
Sådan slipper du af med en led stodder
Vi møder dem alle i dagligdagen: Kollegaer, chefer eller medarbejdere, der er nedladende, arrogante og som ikke har respekt for andre mennesker. Læs her hvordan du tackler dem.
Mød Carlsbergs nye lederkomet
Carlsbergs kommende chef for vesteuropæiske aktiviteter, Nils Østbirk, er en internationalt orienteret dansker, der har arbejdet i udlandet siden 1991.
Privatansatte sladrer mere end offentligt ansatte

Array

Modified: ons, 01/14/2009 - 16:25
Created: ons, 01/14/2009 - 16:21

En sladderundersøgelse blandt HK-ansatte viser, at privatansatte sladrer mere end ansatte i kommuner og regioner.

HK-ansatte i det private erhvervsliv sladrer mere om hinanden end ansatte i kommunerne og regioner, viser en sladderundersøgelse fra HK.

11 procent af HK’erne i det offentlige oplever sladder i høj eller nogen grad. Det tal er 14 procent for HK’erne i hele det private erhvervsliv.

Det er især ansatte i butikker, som har sladderen inde på kroppen.
En af årsagerne til, at offentlig HK-ansatte oplever mindre sladder på arbejdspladsen kan skyldes mere opmærksomhed på problemet i kontorerne i kommunerne.

- Hvis det er legitimt at snakke om sladder, oplever færre den negativt. For jo mere fokus, der er på den, jo mere giver det også luft for den snak, der altid vil være, siger virksomhedskonsulent Hanne Gullestrup.

De ansatte på kommunekontorerne mener da også, at de har bedret styr på sladderen. I undersøgelsen svarer 59 procent, at de selv har hovedansvaret for at håndtere sladder. Alene i kommuner og regioner mener 62 procent, at de har ansvaret. For det private erhvervsliv er tallet mindre, nemlig 52 procent.

Et spørgsmål om tillid
Danske Banks bestyrelsesformand, Alf Duch-Pedersen, er manden, der kan fyre Peter Straarup. Men han er ikke en mand, der giver efter for enhver mediestorm.
Store udfordringer for bestyrelser i 2009
2009 bliver året, hvor der skal bødes for 2008, og det stiller nye krav til bestyrelsernes arbejde og opgaver.
Pragteksempler på god ledelse samlet i kanon
De ypperste bedrifter, en leder kan stå bag, er blevet kanoniseret som kernen af god, dansk ledelse til inspiration for nutidens ledere.
Udfordringer rykker chef til udlandet
For Coop direktør Per Bank er det lige så meget de familiemæssige udfordringer ved et job i udlandet, der har lokket ham til et nyt job hos britiske Tesco.
Hellere venner med chefen end god løn
Er du glad for din chef? Så er du også glad for dit arbejde, viser ny undersøgelse.
God karma gennem krisen
Arnold Johansen har overlevet to kriser i byggebranchen og frygter ikke for en ny satsning midt i stormvejret.
Fra sektionschef til personaleleder
I Dansk Røde Kors har mellemlederne fået deres egen uddannelse og større ansvar for det personlige lederskab. Det har øget trivslen blandt de 160 ansatte og sænket stressniveauet markant.
Mellemledere er virksomhedens maskinrum
Mellemlederen er hverken en dødvægt i organisationen eller en bremseklods for forandring.
Flere indlæg « Forrige side - Næste side »