på Amino

Om Iværksætter-portalen - Amino

 

Iværksætter-portalen Amino, er stedet hvor danske iværksættere og selvstændige erhvervsdrivende mødes. Amino blev stiftet i foråret 2005 af iværksætteren Martin Thorborg. Martin driver i dag sammen med sin hustru blandt andet Klippen - Hotel Bornholm i Gudhjem.

Amino besøges hver måned af mere end 300.000 forskellige forretningsfolk (Og nej, det er ikke de samme der kommer flere gange, de er forskellige), der ser på mere end 1 mio. sidevisninger. 


Annoncer på Amino
Amino er et meget attraktivt sted at annoncere, hvis du henvender dig til iværksættere og beslutningstagere i små og mellemstore virksomheder.
Læs mere om at blive annoncør
klik her 

Amino Debat
Stedet hvor iværksættere hjælper hinanden med alt fra moms, salg, marketing m.m.

Amino Blogs
Her kan iværksættere og selvstændige erhvervsdrivende få en blog og der dele deres tanker med andre ligesindede.

Amino Virksomhedsbørs
Danmarks største website for køb og salg af virksomheder. Mere end 1.200 virksomheder er på et hvert givent tidspunkt til salg.

Amino Lokalebørs
Har du brug for et nyt kontor, et lager, et butikslokale, eller har du et erhvervslejemål du skal af med, så er Amino Lokalebørs stedet for dig. Mere end 9.000 lokaler står klar til udlejning.

Amino Svar
Et omfattende iværksætterleksikon der vedligeholdes af Aminos brugere.

Capino
Stedet hvor investorer og små virksomheder mødes. Amino Kapital samler folk med interesse i at udlåne, eller investere i små og mellemstor virksomheder og gør det let for kapitalsøgende at kontakte investorer og udlånere.

Nyhedsbrev
Et gratis nyhedsbrev der drejer sig om iværksætteri og hvad der nu foregår af spændende ting på Amino. Mere end 33.000 iværksættere modtager nyhedsbrevet, som udkommer en gang om ugen.


Kontakt Amino
Amino ApS
Vestergade 29-31 
1456 København
E-mail: support@amino.dk

CVR: 30581199

* Amino på Facebook
* Amino på Twitter


Amino er til dagligt ledet af Mette Jeannot Petersen
Hun kan kontaktes på: Mette@amino.dkRegnskabsansvarlig 
Brian Damm fra Talgiganten Bankoplysninger
Nykredit Bank
Reg. nummer: 5470
Kontonummer: 0004211921
IBAN: DK5054700004211921