Om Iværksætter-portalen - Amino - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Om Iværksætter-portalen - Amino

 

Iværksætter-portalen Amino, er stedet hvor danske iværksættere og selvstændige erhvervsdrivende mødes. Amino blev stiftet i foråret 2005 af iværksætteren Martin Thorborg.

Amino besøges hver måned af mere end 170.000 forskellige forretningsfolk (Og nej, det er ikke de samme der kommer flere gange, de er forskellige), der ser på mere end 2 millioner sider.

Vi er i dag 10 fuldtidsansatte medarbejdere, som sidder med opgaver alt fra salg og administration til udvikling og programmering.

Annoncer på Amino
Amino er et meget attraktivt sted at annoncere, hvis du henvender dig til iværksættere og beslutningstagere i små og mellemstore virksomheder.
Læs mere om at blive annoncør
klik her 

Amino Debat
Stedet hvor iværksættere hjælper hinanden med alt fra moms, salg, marketing m.m.

Amino Blogs
Her kan iværksættere og selvstændige erhvervsdrivende få en blog og der dele deres tanker med andre ligesindede.

Amino Virksomhedsbørs
Danmarks største website for køb og salg af virksomheder. Mere end 1.200 virksomheder er på et hvert givent tidspunkt til salg.

Amino Lokalebørs
Har du brug for et nyt kontor, et lager, et butikslokale, eller har du et erhvervslejemål du skal af med, så er Amino Lokalebørs stedet for dig. Mere end 9.000 lokaler står klar til udlejning.

Amino Svar
Et omfattende iværksætterleksikon der vedligeholdes af Aminos brugere.

Amino Kapital
Stedet hvor investorer og små virksomheder mødes. Amino Kapital  samler folk med interesse i at udlåne, eller investere i små og mellemstor virksomheder og gør det let for kapitalsøgende at kontakte investorer og udlånere.

Agera
Her kan du få tre uforpligtende og gratis tilbud på en bogholder, revisor eller advokat. Det gør det mere overskueligt for ejere af små og mellemstore virksomheder at få den fagmand de har brug for, til en overkommelig pris.
Agera er et firma Amino ejer 50% af og har været med til at starte.

Ateo
Ateo hjælper dig med at finde stedet til dit næste firmaarrangement. Mangler du lokaler til dit næste kursus, foredrag, møde eller konference, kan du gå ind på Ateo.dk og få et overblik over mulighederne. Vi hjælper desuden firmaer med at indhente tre uforpligtende tilbud. Dermed sparer du din dyrebare tid, og du er sikker på at få den bedste pris. Amino er medstifter af Ateo. 

Nyhedsbrev
Et gratis nyhedsbrev der drejer sig om iværksætteri og hvad der nu foregår af spændende ting på Amino. Mere end 44.000 iværksættere modtager nyhedsbrevet, som udkommer en gang om ugen.

Statistik på brug af Amino
Her kan du se hvor mange der bruger Amino og hvor mange sider de ser,
klik her.
 
Hvem står bag Amino?
Amino er startet af serieiværksætteren
Martin Thorborg i foråret 2005. Amino er til dagligt ledet af adm. direktør Nicolai Frisch.


Kontakt Amino
Amino ApS
Hillerødgade 30B dør 5
2200 Kbh N
E-mail: support@amino.dk

Tlf.: 53 26 38 92 (E-mail foretrækkes)
CVR: 30581199

* Amino på Facebook
* Amino på Twitter


Bankoplysninger
Danske Bank Gentofte afdeling
Reg. nummer: 4190
Kontonummer: 4190221660
IBAN: 6730004190221660

Besøg vores andre hjemmesider :
lll