Søger du en bogholder? - Få op til 3 gratis & uforpligtende bogholder-tilbud - klik her x

Valutaomregner

Det er hurtigt og nemt at bruge vores valutaomregner. Vælg hvilken valuta du gerne vil regne til og fra, indtast beløb og tryk omregn. Du har nu beløbet i den valuta du søger.


Valutaomregner


 Resultat:

Omregn valuta med Aminos valutaberegner


Brug vores valutaomregner og find hurtigt, nemt og enkelt ud af hvad fx 1 USD svarer til i danske kroner eller omvendt hvad 1 DKK svarer til i USD.

Det kan være lidt af en udfordring, at skulle beregne fra en valuta til en anden, hvis man ikke har en god valutaregner til rådighed. Vi kan hjælpe dig med dine beregninger.

Vores valutaomregner henter dagligt kl. 15:00 den aktuelle kurs fra Nationalbanken, der sikrer dig, at du får den officielle kurs på lige den valuta du søger. Du kan dermed bruge vores beregner ikke kun nogle gange, men HVER gang, da den altid er opdateret med dagens aktuelle valutakurs og meget præcis i sine udregninger.

Valutaberegneren kan være behjælpelig til dig, der i dit firma fakturerer i udenlandsk valuta eller modtager faktura i udenlandsk valuta, som du skal bogføre i kroner i dit regnskab.

Du vælger blot fra vores drop-down menu hvilke valuta, som du ønsker en valutaomregning på. Indtast dit beløb og du vil med det samme kunne se, hvor meget dit indtastet beløb svarer til i den valgte valuta. Du vil nu have det beløb du søger via vores valutaberegner. Du kan nemt kopierer resultatet fra valutaberegneren ind hvor du skal bruge det.

Bookmark vores valuta omregner i dag, så har du nem adgang til at beregne en valuta, når du har brug for det.