på Amino

Amino bruger cookies, tyg på den

Amino bruger cookies - tyg på den

En cookie er en lille datafil med information, som hjælper websites med at give brugerne en bedre oplevelse. Cookies på amino.dk, bruges til at analysere vores trafik samt målrette vores egen og nogle af vores annonce-partners markedsføring til dig. 

De cookies, som der gemmes på din enhed vil være der i et varierende antal måneder, og forlænges af et genbesøg på Amino. Besøger du ikke Amino igen, vil de gemte cookies blive slettet automatisk efter udløb, eller du kan slette dem under din browsers indstillinger. 



Privatlivspolitik og databeskyttelsesforordningen

Hvorfor indsamler Amino data om dig?

Det er forskelligt hvilket formål, vi har med indsamling af dine data. Det afhænger af hvilken Amino-service du anvender. Herunder kan du se en række mulige eksempler på formålet:

  • Udvikling Aminos website

  • Forbedring af Aminos website

  • Tilpasning af Aminos kommunikation til dig

  • Tilpasning af Aminos markedsføring til dig

  • Re-marketing

  • Tilpasning af vores partneres kommunikation til dig 

  • Tilpasning af vores partneres markedsføring til dig

  • Lette administration på Amino

  • Opfylde lovkrav

 

Hvilken informationer indsamler Amino om dig? 

På Amino indsamler vi blandt andet følgende personoplysninger:

  • Dit Navn

  • Dit telefonnummer

  • Din e-mailadresse

  • Din fødselsdato

  • Dine demografiske oplysninger

  • Din brugshistorik af sitet

  • Dine browserinformationer

Når du, ved oprettelse af Amino eller ved brug af Amino-services oplyser (blandt andet) ovenstående personoplysninger, så giver du samtidig dit samtykke til, at vi må behandle disse personoplysninger.

Hvordan indsamler Amino dine personoplysninger?

Amino indsamler blandt andet dine personoplysninger via:

  • Oprettelsen af din profil

  • Tilmelding af vores nyhedsbrev 

  • Anmodning om tilbud på serviceydelse

  • Anmodning om en samarbejdsaftale 

  • Besøgsregistrering ved din brug af sitet 

  • Sociale medier

  • Reklame- og analyse-udbydere

  • Offentlige registre.

 

Hvor længe er dine personoplysninger i Aminos besiddelse? 

Hvor længe Amino gemmer dine data, afhænger af hvilken type data der er tale om - samt hvilket lovhjemmel vi på Amino har ift. den pågældende data. 

Overordnet set, kan du regne med at vi sletter alle typer af data, i det øjeblik vi ikke har lovlig grund til at behandle dem længere. 

 

Hvem deler Amino dine personoplysninger med?

Noget af den indsamlede data, kan blive delt med en tredjepart, hvis der er et formål. Det kan eksempelvis være med: 

  • Vores bogholder 

  • Eksterne udviklere

  • Anden konsulent

Amino vil have fuld kontrol over delingen af dine data, jf. den databehandleraftale der laves med den enkelte.

Bemærk! At nogle af vores annonce-partnere også indsamler data via Aminos website ved anvendelse af cookies, som tredjeparter.

Formålet hermed er udelukkende at målrette annoncer. Amino og disse samarbejdspartnere er derfor særskilte dataansvarlige for den indsamlede data. Se nærmere længere oppe (under afsnittet); Amino bruger cookies - tyg på den. 

 

Hvordan får du fjernet dine data fra Amino? 

Jf. Databeskyttelsesloven og Persondataforordningen, har du som registreret bruger af Amino følgende rettigheder:

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger Amino behandler om dig

  • Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, Amino har registreret om dig

  • Du har ret til at få slettet de personoplysninger, Amino har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter Amino alle oplysninger om dig, som Amino ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme

  • Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, så har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre Amino efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få slettet dine persondata på support@amino.dk.

Amino bestræber sig på, at ville besvare alle sådanne henvendelser inden for 30 dage efter modtagelse. 

 

 

Besøg vores samarbejdspartnere :