Mest populære tilbud


Få styr på sikkerheden, til en fordelagtig pris!

CoMaSys leverer en ”startpakke” bestående af antivirus og remote backup, som gør det nemt og overskueligt for dig at sikre dine data, uden at det koster dig en bondegård.

Gratis nyhedsbreve!

Dansk udviklet nyhedsbrev system, gør det super nemt at sende nyhedsbreve. Gratis skabeloner, nem import af kontakter, avanceret statistik, autoresponders med mere. Danmarks bedste til levering af mails udenom spam filtre. Dansk support på telefon, mail og chat.

Biblen til dig der skriver dine egne nyhedsbreve

Tekstforfatteren Cristina Klitsgaard har skrevet, måske den bedste bog der er på markedet lige nu, til dig der skriver nyhedsbreve selv.

Sådan får du succes i det nye årti

Med bogen Fremtidens… får du ikke bare gode råd, men håndgribeligt step til hvordan du bør gå det nye årti i møde. Tune gør det hele overskueligt så du kan lægge din tid, kræfter og penge i det som betyder noget for dine kunder og din udvikling.

Få gratis hastighedstjek & SEO tjek samt 25% rabat på ydelser hos KTJ-Media.dk

Som PLUS medlem på Amino.dk får du hos KTJ-Media.dk muligheden for at få udført en SEO analyse. Samtidig har du også muligheden for at få et hastighedstjek af dit website. Ydermere får du 25% rabat på alt du køber hos KTJ-Media.dk.
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere