Få gratis hastighedstjek & SEO tjek samt 25% rabat på ydelser hos KTJ-Media.dk

Som PLUS medlem på Amino.dk får du hos KTJ-Media.dk muligheden for at få udført en SEO analyse. Samtidig har du også muligheden for at få et hastighedstjek af dit website. Ydermere får du 25% rabat på alt du køber hos KTJ-Media.dk.


Gratis SEO analyse / Hastighedstjek og 25 % rabat på alt

Få SEO eksperten og kodenørden Kim Tetzlaff fra KTJ-Media.dk til at foretage en SEO/website analyse og/eller en hastighedsanalyse, helt gratis. Hvis du synes at han gør det godt, kan du efterfølgende købe hans tid med 25 %

Har du behov for en dybere analyse, implementering og programmering af forbedringer eller for den sags skyld on/off-site søgemaskineoptimering, hastighedsoptimering eller hvad med udvikling af større eller mindre websites? Kim klarer det hele, og hvis du er Plus medlem, så får du 25 % rabat.

Du får:

  • 3-5 gratis råd og tips til forbedringer som uden tvivl vil skabe bedre søgemaskineoptimering og/eller bedre konvertering. Du får både at vide hvor der er noget der kan blive gjort bedre, hvad det bør blive ændret til, og hvorfor det er godt at gøre det sådan. Så du lærer derfor samtidig også noget.
  • 3 gratis tips til hvad du kan gøre på din hjemmeside for at gøre den hurtigere end den er i dag.
  • 25 % rabat på alt der ikke er rabat på i forvejen.

Hvem er Kim Tetzlaff – KTJ-Media.dk

Kim Tetzlaff har mere end 18 års erfaring med programmering, opsætning og udvikling af professionelle og søgemaskinevenlige webløsninger, og yderligere mere end 13 års erfaring med søgemaskineoptimering.

Det er disse kompetencer, som gør Kim Tetzlaff i stand til at optimere helt ned til mindste detalje, på stort set alle typer websites.

Amino.dk, 
6ugerskursus.dk, billigvvs.dk mf. har blandt andre nydt godt af de råd, som Kim Tetzlaff er kommet med gennem tiden.


Få adgang til dette tilbud - Bliv Amino Plus medlem
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere