Søger du et projekt at investere i eller udlåne penge til, så se her

Amino Kapital er stedet hvor investorer og långivere finder etablerede virksomheder og nystartede iværksættere der har brug for en investor eller et erhvervslån.
På Amino Kapital har vi Danmarks største oversigt over virksomheder og iværksættere der mangler penge og du kan gratis lave en annonce og kontakte alle de virksomheder du vil.
Overskrift Branche(r) Status Type Beløb
Profitabelt start-up I stærkt vækst søger låne kapital
  • Handel
Har omsætning Lån
10.000.000
Entreprenør har brug for dette ultimative håndværktøj som udføre arbejdet hurtigere og nemmere plus man holder længere i branchen.
  • Bygge og anlæg
Er i idefasen Lån / Investering
200.000
Event - Koncert og kursus faciliteter
  • Servicevirksomhed
Har omsætning Investering
1.000.000
Kapital til udbredelse af patenteret opfindelse i Skandinavien og senere EU
  • Handel
  • IT, Teknologi, WWW
Har omsætning Investering
1.000.000
Mange investorer vil gerne investere i virksomheder og projekter, nu da bankerne med deres lave renter og det turbulente aktiemarked, gør det mere interessant end nogensinde at sætte penge i mindre private virksomheder.

På Amino Kapital har vi samlet en liste over virksomheder og iværksættere der mangler penge og investorer til deres virksomheder og projekter.

Du finder alt fra den store etablerede virksomhed med stor millionomsætning, der mangler penge til at færdiggøre en ordre, til den mellemstore virksomhed der mangler "kloge penge" for at udvide eksporten og over til iværksættere med den gode ide.
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere