på Amino

Amino Plus Medlemsfordele

 

Amino Plus fordele på Amino Alert Direct

For at kunn få fingrene i en masse fordele på Amino, herunder Amino Alert Direct, skal du være logget ind.
Endvidere kan du som Amino Plus medlem nyde nogle eksta fordele her på Amino.

Log ind eller bliv gratis medlem af Amino.

På denne side kan du læse lidt om hvad Amino Alert Direct kan gøre for dig.

Hvad er Amino Alert Direct?

Amino Alert Direct er ordoverågning på Aminos debatsektion. Du angiver ordene, og vi sørger for at du får en mail når et af dem optræder i et indlæg. Du kan fx. anvende Amino Alert Direct til at få en besked pr. mail, når en potentiel kunde efterspørger et tilbud inden for din branche. Et andet eksemepl kan være, at du ønsker at være bevidst om hvad der bliver skrevet om dit firma eller produkter. Med andre ord kan Amino Alert Direct sørge for at du hele tiden er opdateret på debataktiviteten inden for hvad der interesserer dig.

Når et af dine ord optræder i et indlæg i en af Amino Debats fora, sender vi en mail afsted til dig. I denne mail står hele debatindlægget, og du finder et link til den pågældende tråd.

Hvordan opretter jeg min Amino Alert Direct?

For at oprette din Amino Alert, skal du gå ind under "Ret Profil", og vælge fanebladet "Amino Alert Direct".

Under fanebladet "Amino Alet Direct" skal du nu blot angive de ord, som du ønsker vi overvåger for dig. Herefter vil du fremover modtage relevante beskeder pr. mail:

Få dine Amino Alerts sendt direkte til den adresse du ønsker

Som udgangspunkt sendes dine Amino Alerts til den email adresse der er tilknyttet din Aminoprofil, men i nogle situationer kan det være ønskeligt at få dine Alerts sendt til en helt anden adresse, fx. hvis en anden i dit firma skal tage sig af det. Du kan derfor angive en alternativ email adresse under "Amino Alert Direct" fanebladet. Hvis du ikke angiver en emailadresse anvendes den der er tilknyttet din Amino Profil:

Har kun Amino Plusser adgang til Amino Alert Direct?

Nej! Både registrerede medlemmer samt Amino Plus medlemmer har adgang til Amino Alert Direct. Der er dog visse fordele ved at holde et Amino Plus medlemskort:
  • Registrerede medlemmer kan angive tre ord/vendinger de ønsker overvåget. Amino Plus medlemmer kan derimod angive et ubegrænset antal ord.
  • Registrerede medlemmer modtager først en mail næste dag omkring kl. 08. Derimod modtager et Amino Plus medlem en mail med det samme hamstrene finder et indlæg indeholdene et af hendes ord.

Tilbage til Amino Plus