Gratis nyhedsbreve!

Dansk udviklet nyhedsbrev system, gør det super nemt at sende nyhedsbreve. Gratis skabeloner, nem import af kontakter, avanceret statistik, autoresponders med mere. Danmarks bedste til levering af mails udenom spam filtre. Dansk support på telefon, mail og chat.


Få mere salg med e-mail markedsføring.

Træt af at bruge for meget tid på at lave nyhedsbreve? Får du intet salg, eller besøgende til dit web site? Kan dit nyhedsbrev ikke læses på mobile enheder? Bliver dine mails ikke leveret til modtageren, men havner i spam filtre?

Det koster GRATIS!

For at alle kan få fornøjelse af Bullsender er det GRATIS at bruge optil de første 2000 brugere. Har du mere end 2000 brugere, så giver vi 25% rabat på dit første pay-as-you-go køb, eller 25% rabat på dit abonnement de første 3 måneder.

I Bullsender er det super nemt og hurtigt at lave et nyhedsbrev. 


NEMT OG OVERSKUELIGT

Simplet arbejdsflow. Du drukner ikke i tekniske udtryk, og skal kun tage stilling til de ting du har brug for.


 
ALT INDHOLD ER PÅ DANSK

Gratis skabeloner, bekræftelsesmails, afmeldingssider, tilmeldingsformularer og meget mere med dansk indhold.


MOBILE ENHEDER

48% af alle nyhedsbreve åbnes på en mobil enhed. Med Bullsender er du sikker på at dit nyhedsbrev kan læses og ser lækkert ud, uanset hvilken browser, eller mobile enhed nyhedsbrevet åbnes i.


SE HVAD DER VIRKER

Avanceret statistik. Se blandt andet hvilken browser dit nyhedsbrev åbnes i, hvor mange der åbner på mobile enheder og meget mere.


DANMARKS BEDSTE TIL LEVERING

Vi levere dine nyhedsbreve til rette mail box, udenom spam filtre. Vi har alle nødvendige certificeringer, og et dedikeret team der sørger for dine nyhedsbreve leveres.

DANSK SUPPORT

Er du i tvivl om teknikken, strategien eller indholdet, så sidder vores support team klar til at hjælpe dig i gang og videre.

For at alle kan få fornøjelse af Bullsender er det GRATIS at bruge optil de første 2000 brugere. Har du mere end 2000 brugere, så giver vi 25% rabat på dit første pay-as-you-go køb, eller 25% rabat på dit abonnement de første 3 måneder.

Succes med nyhedsbrevs markedsføring? Gør som hundredvis andre.

Step 1: Importer dine kontakter

Step 2: Navngiv din kampagne

Step 3: Design dit nyhedsbrev udfra vore gratis skabeloner

Step 4: Send!

 

Opret din GRATS konto allerede i dag!


Få adgang til dette tilbud - Bliv Amino Plus medlem
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere