Hent Konverteringskarma GRATIS

Morten Vadskær har skrevet biblen, du bare må læse hvis du driver en webshop!


Morten konverterer 9% i sin webshop

-Lær (nemt) hvordan allerede idag

Du har knoklet for at få din hjemmeside kørende.

Du betaler massevis af penge for at få besøgende. Nu er det tid til at lave dem til kunder!

I e-bogen Konverteringskarma deler Morten Vadskær ud af sine ni års praktisk erfaring med e-handel.

Alle Amino Plus medlemmer kan gratis hente e-bogen Konverteringskarma fra e-handelseksperten Morten Vadskær og begynde at konvertere mere allerede idag!
Bogen koster normalt 995 kr. + moms, så pas godt på den!


Om selve bogen:

Konverteringskarma er for alle uanset ”nørde-niveau”, sproget er let forståeligt og rådene er konkrete og kan let implementeres.

Bogen er én af flere e-bøger du får gratis som PLUS medlem og Morten giver dig i bogen de råd som du ikke kan finde på gratis medier som blogs, youtube osv. Fordi bogen normalt koster 995 kr. Så benyt muligheden for at få den gratis!

Selv hvis du synes din side konverterer fint er der hjælp at hente til mange andre ting i bogen. Bl.a. annoncering med Google Adwords samt facebook annoncering SEO og meget mere.

Konvertering handler ikke bare om salg, det handler om at få dine besøgende til at tage de rigtige beslutninger, derfor kan du bruge denne bog uanset om du har en webshop eller bare en hjemmeside.

Faktisk selv hvis du allerede selv konverterer 9 % i din webshop, kan du bruge bogen til at øge din konvertering. Der er helt sikkert råd og tricks i bogen som du ikke kender til og ikke har prøvet på din egen webshop. Man kan altid konvertere bedre og man kan altid skaffe flere besøgende.

En anden konverterings-ekspert siger om bogen:
”Bogen er propfyldt med virkelige tips, som man sjældent hører andre tale om. Og Morten har en fantastisk evne til at formidle tungt stof, så det både er letforståeligt og underholdende.” – Michael Lykke Aagaard


Få adgang til dette tilbud - Bliv Amino Plus medlem
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere