Ledige job på Amino - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Ledige job på Amino

Er du vores nye kollega?

Kunne du tænke dig at blive en del af et team, som består af passionerede og dedikerede medarbejdere, så er du måske vores nye kollega.

Nedenstående kan du finde information om ledige stillinger, hvordan du søger uopfordret og se praktikopslag.

  

Ledige stillinger hos Amino

Er du god til at levere en velstruktureret kode af høj kvalitet og samtidig gøre det med performance i baghovedet? Så er det måske dig, vi mangler i vores team, da vi netop nu søger en backend-udvikler.
 

- Backendudvikler til Amino

- Full Stack udvikler til Amino Virksomhedsbørs


Kom i praktik hos Amino

Hos Amino søger vi løbende praktikanter- Er du hårdtarbejdende og indstillet på, at dit praktikophold ikke skal være en sovepude, så lover vi dig, at dit praktikophold bliver lærerigt, du får ansvar og ikke mindst, at du bliver stærkt rustet til jobmarkedet.

Vi er meget interesseret i at høre fra dig, hvis du skal til at søge praktik til nedenstående uddannelser:


- Datamatiker / Softwareudvikler

- Markedsføring og Administration


Søg uopfordret 

Vi er altid på udkig efter kvalificerede folk, så mener du, at din arbejdskraft er uundværlig for Amino, så send en uopfordret ansøgning til Nicolai på Nicolai@amino.dk med fokus på hvorfor du skal være en del af vores kontor på Østerbro i København.Lej kontorplads hos Amino

Kunne du tænke dig at sidde hos Amino?

Læs mere her.Ekspertblogger på Amino

Hos Amino er vi altid interesseret i nye og interessante bloggere. Hvis du kunne tænke dig at komme med i den skare, der kan kalde sig "Ekspertblogger på Amino", så læs mere her.

Besøg vores andre hjemmesider :
lll