på Amino

Bliv praktikant / studentermedhjælp på Amino.dk

Vi søger en praktikant / studentermedhjælp til vores kontor på Hillerødgade i København.

Er du en vindertype, som er klar på at give den fuld gas, så giver vi dig mulighed for at lære mere i din praktikperiode, end du hidtil har gjort på studiet.

Elsker du samtidigt at skrive og synes du iværksættermiljøet er for fedt, ja så læs videre.

Vi kræver meget af dig og du skal være klar på at blive presset. Du skal være 100% klar på at komme ud af skolens beskyttede pussenusse miljø, på at arbejde benhårdt og på at være proaktiv. Er du typen som stopper på en løbetur, når du får sidestik, så passer du ikke ind hos os.

Du kommer til at arbejde med alle facetter af virksomheden, men vil hovedsageligt arbejde med kontakt til kunder og partnere samt administrationsopgaver. Vi vil selvfølgelig forsøge at matche det, du har lært i skolen med dine opgaver, men der er som regel langt fra skoles teori til den virkelige verden, så du starter fra bunden af. Er du typen som er for fin til at starte fra bunden, så passer du ikke ind hos os (og held og lykke med at få et job forresten).

Arbejdsopgaver vil mere specifikt være:

 • Snakke med kunder i telefon samt suportere via mail

 • Opsætning på hjemmesiden

 • Hjælp til tekstforfatning

 • Diverse online marketing opgaver

 • Customer relationship management (evt. håndtering af kunderelationer)

 • indhentning af tilbud fra leverandører 

 • hjælp med opsætning af nyhedsbrev 

Et praktikophold er guld værd og den bedste mulighed for at få en fod indenfor i en virksomhed, så derfor leder vi efter én, som har den rette mentalitet og indstilling.

Din hverdag vil foregå på vores kontor fra 9-17. Som i alle andre normale jobs, skal du være klar på overarbejde, når der er ekstra travlt.

Du vil arbejde sammen med iværksættere, hvor deres hjerteblod også er deres levevej, så derfor forlanger vi også meget af dig.

Har du lidt humor og er klar på at give den fuld gas, så får du:

 • Mulighed for at se virksomheder vokse helt fra bunden

 • Et indblik i alle facetter af en startup

 • En hverdag i et fedt miljø, hvor vi handler og får ting til at ske

 • Den stejleste læringskurve du nogensinde har oplevet

 • Masser af muligheder for fastansættelse, hvis du er den rette

 • Mulighed for at få sparring fra Nicolai Frisch, Martin Thorborg og de andre virksomheder vi deler kontor med.


Er du klar til at komme ud over stepperne?

Så send en ansøgning til Martine Birlund

martine@amino.dk, hvor du skriver lidt om hvordan du skiller dig ud fra de tusindvis af andre som har samme uddannelse som dig og hvorfor du er en kick ass person. Kort sagt, hvorfor skal vi vælge dig. Har du spørgsmål, så send gerne en mail.


Og så tag lige og læs udtalelsen fra Niels. Niels startede præcis som dig og i dag er han direktør og medejer af Saxis, der er en handelsplatform for køb og salg af virksomheder. Det går allerede rigtigt godt i Danmark og inden årets udgang har vi også sparket døren ind til Sverige.

Jeg ser frem til at høre fra dig
De bedste hilsner
Martine Birlund

 

Det siger en af vores praktikanter

- Niels er tidligere praktikant og nu partner i Aminos datterselskab Saxis.dk

>> Som praktikant på Amino føler du dig ikke bare som en praktikant, men som enhver anden medarbejder i virksomheden. Du får ansvar og handlefrihed og udfordrende opgaver, som virkelig kan rykke dig langt fagligt, hvis du tager imod dem med gå-på-mod.

Jeg har bl.a. lavet e-mail markedsføring, markedsføring på sociale medier, været med til at udtænke forretningskoncepter ud fra målgruppens behov og meget mere, indenfor de 3 måneder min praktik varede. 

Hos Amino har de også et bredt netværk af meget dygtige fagfolk omkring sig, og de deler gerne ud af deres viden, hvis du er engageret. I min praktik periode investerede Amino i flere kurser og e-bøger, som jeg virkelig fik meget ud af fagligt! For mig har det været helt fantastisk. <<

Niels Ryding Olsson