Martin Thorborg rejser rundt i verden med familien
Følg vores rejse rundt i verden for at interviewe danske iværksættere

Køb et Amino Sponsorlink

Seneste indlæg

Abonner

  • E-mail: Abonner
  • E-mail abonnenter: 253

Gode links

Kig da her:

Arkiv

Gud, kan man det?

Kære læsere

Nu er jeg her igen efter en uges pause.
Jeg har arbejdet røven ud af bukserne den seneste tid og jeg er totalt udmattet.
Jeg har arbejdet 12 timer i døgnet og det er sgu for meget for en mand på min alder ;-)
Og hvad har jeg så lavet?..
Det vælter ind med mails fra folk der pga. krise og andet er ved at gå på røven. En truede endda med selvmord og det var ikke sjovt.. Så jeg svarer en masse mails og jeg er ved sgu ved at få gigt i fingrende..

Så har vi haft krise på Amino, da vi igen, igen, igen har mistet en programmør.. Fuck hvor er jeg træt af hvor svært det er at finde folk man svinger med.. Nu outsourcer jeg sgu snart udviklingen til udlandet og så må vi se om det bliver bedre....

Så har jeg langt om længe reviderer E-pusher, så jeg igen kan være den bekendt. Jeg arbejder på version 3.0, men indtil da trængte den gamle version til en god gennemgang. Så nu er den up to date og du kan hente den nye light version her

Og jeg skal nok komme med en klar melding vedr. opgradering fra 2.0 til 3.0 når den tid kommer, indtil da opgraderer jeg ikke, da jeg ikke har tiden.

SPAMfighter kontoret kører nu fint, selvom jeg dog kæmper lidt med at få gutterne til at møde til tiden. Man skulle ellers tro at folk passede bedre på deres arbejde med den krise vi har nu. Vi kan ikke åbne fjernsynet uden at mindst 10.000 amerikanere har mistet deres job i en eller anden virksomhed, så hvis det var mig, så stod jeg der kl. 9.00 sharp! Men ellers er de flinke og vores omsætning stiger stille og roligt. Jeg arbejder med PR bureauet på at få vores budskab ud og vi begynder stille og roligt at få lidt historier i medierne. Vi er efterhånden blevet referenceramme for hvor godt et spamfilter skal være. Så når PC-World tester Symantec, så er det "Næsten lige så godt som SPAMfighter" og det er jo meget blæret..

Amerikanere er sgu bortset fra det sjove. Camillas veninde Lotte var på cafe forleden og en dame kom hen til hende og spurgte hvilken "Tone Number" hun brugte i Spray Tan. Lotte svarede at hun blot gik lidt ud i solen og så var den klaret. Det affødte en måben og et "Gud, kan man det?".... Ja, man bliver også brun af at gå ud i solen.. ;-)

Nå, jeg må op på kontoret og se om gutterne er mødt ind..


Ha' en dejlig aften.

Dbh Martin


Skrevet : nov 12 2008, 10:28 af Martin Thorborg | med 10 kommentarer | 1.648 Visninger
Kategorier:

Kommentarer

Birgit - Min-mave.dk sagde:

Hej Martin

Det lyder som en hård periode du er igennem og i den tid er det bare med at finde så mange positive ting at holde fast i - men det ved du sikkert allerede :)

Det lyder super at du har fået tid til at opdatere e-pusher light og jeg glæder mig til at se/arbejde med e-pusher 3.0

Jeg håber du finder LØSNINGEN på Amino-problemet så vi fortsat kan nyde hinandens selskab og erfaringer på dit forum.

Også en rigtig fantastisk dag/aften til dig

De bedste hilsner

Birgit

# den 12-11-2008 kl. 16:26
Er kommentaren brugbar? 0 0

Rune Gjersvik sagde:

Hej Martin.

Jeg havde godt bemærket at der var blevet længere mellem dine indlæg, og at det var ved at være længe siden siden du sidst havde blogget.

Den der episode hvor en truede med selvmord, har jeg gået og tænkt over, siden jeg læste om det. Man kan bare håbe at personen har fået den rette hjælp.

Ang. sol, så er det da noget jeg mangler, jeg har endda fået ordineret stærke D-vitaminer af lægen, så man sku´næsten tro at jeg osse ville bli´overrasket over at høre at solen kan brune. :o)

Når dine fingere er slidt ned til knoglerne, så kan du altid få sådan en speciel pind spændt om hovedet og så bruge den til at trykke på taster med.

Mvh. Rune.

# den 12-11-2008 kl. 20:21
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Birgit

Vi finder en løsning, det er bare hårdt!

Men fuck det, det er jo det sjove ved arbejde.

Dbh Martin

# den 12-11-2008 kl. 22:36
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Hej Rune

Ja, jeg håber også hun har fundet hjælp..

God ide med pinden i panden, jeg har altid beundret Steven Hawkins ;-)

Dbh Martin

# den 12-11-2008 kl. 22:37
Er kommentaren brugbar? 0 0

Anonymous sagde:

Skønt at høre fra dig igen - troede du var blevet skræmt over reaktionen på dit seneste indlæg ;-)

Det er så sjovt at læse om jeres oplevelser over there, også de arbejdsmæssige, jeg suger til mig!

Er det danske programmører I har svært ved at holde på ? Så må I til Indien og rekruttere - har aldrig læst noget negativt om de indiske IT folk, de er myreflittige og dygtige. God arbejdslyst & dont be a stranger !

Mange hilsener Pernille

# den 12-11-2008 kl. 22:53
Er kommentaren brugbar? 0 0

Mikkel deMib Svendsen sagde:

> har aldrig læst noget negativt om de indiske IT folk

Jeg har ellers hørt om mange problemer med både indiske, pakistanske og andre "fjerne" udviklere.

Problemerne - eller udfordringerne er bl.a., at de i langt højere grad skal mikro-styres. De gør hvad der bliver sagt - men hverken mere eller mindre.

Derudover kender jeg flere der har haft problemer med, at udviklere i selv større og respekterede outsourcingselskaber har lækket den kode de skulle lave, så den pludselig kunne købes af andre til en slik. Det omvendte har jeg også hørt om - at den orginale kode eller tekst der blev leveret, viste sig at være en kopi af andres arbejde.

Dermed ikke være sagt, at outsourcing - også til Indien, ikke godt kan være en fin løsning. Det er bare ikke let - og det kræver en del mere arbejde at få til at virke end de fleste er bevidste om :)

# den 13-11-2008 kl. 09:40
Er kommentaren brugbar? 0 0

Marcel Fuursted sagde:

Vi har udviklingskontor i Indien, men er begyndt at begrænse opgaverne dertil MEGET, da de er rigtig svære at arbejde med.

Så lad det være en sidste udvej eller hyr en mand til at styre dem 100% og skære alt ud i pap for dem - ellers bliver det dyrere i sidste ende...

# den 13-11-2008 kl. 19:19
Er kommentaren brugbar? 0 0

Jack sagde:

Der hvor jeg arbejde idligere, havde vi rigtig gode erfarinegr med Indien. Jeg var ansvarlig for et par projekter på hhv. 45 og 60.000 timer, hvor vi brugte Inden og det gik rigtig godt. De var på niveau 5(cmmi). Vi havde een person her i Danmark som bindeled, projektchef i Indien + mange dygtig udviklere. De leverede bare varen.

Naturligvis var der lidt problemer indimellem, men ikke værre end hvis man benytter Danske underleverandører.

Det kan sagtens lade sig gøre, man skal bare ikke sende halvdårlige specs til Indien og tro, at de selv regner resten ud selv ;o)

# den 13-11-2008 kl. 19:58
Er kommentaren brugbar? 0 0

Jesper Norbøll sagde:

 Omkring det med at outsource programmeringen til udlandet, så har jeg en alternativ version fra en af vores kunder:

Vores kunde udvikler software inden for IT-sikkerhed og havde netop selvsamme problem med at finde nogle gode programmører som ikke bare skred 1/3 igennem opgaven.

Så derfor smed de det hele til malaysia. Men efter 1 års udvikling og en forestående stor messe hvor det færdige produkt skulle lanceres, så var tålmodigheden med underleverandøren sluppet op og tidspresset var blevet for meget. Så de gjorde simpelthen det at de lejede et par hotelværelser i byen og sendte nogle flybiletter til malaysia med besked om at de havde at tage til Danmark og fuldføre opgaven - mod betaling selvfølgelig - og de kom ikke hjem igen før de var færdige. Så på den måde fik de fat i den tykke ende af torvet, da de så selv havde hånd i hanke med hvad der blev lavet og underleverandøren til gengæld øjnede muligheden for at kunne tjene ekstra penge på de programmører de sendte afsted.

Bottomline var at softwaren blev færdig og som den skulle være, men det kostede så en del ekstra knaster end man først havde regnet med.

# den 18-11-2008 kl. 12:33
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

SNC, når man provokerer, så kommer der reaktioner og dem er jeg ikke bange for. Det er der det begynder at blive spændende :-) og ja, det er danske programmører der åbenbart hænger øverst oppe i Marslows Behovspyramide og ikke ved om de vil forenes med jesus, være iværksættere eller bare krydre deres røv..

Marcel, ja, de er ikke nemme at arbejde med. Vi (SPAMfighter) har 12 mand i Ukraine og det har taget lidt tid før det virkede.

# den 19-11-2008 kl. 22:44
Er kommentaren brugbar? 0 0
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere