Martin Thorborg rejser rundt i verden med familien
Følg vores rejse rundt i verden for at interviewe danske iværksættere

Køb et Amino Sponsorlink

Seneste indlæg

Abonner

  • E-mail: Abonner
  • E-mail abonnenter: 253

Gode links

Kig da her:

Arkiv

januar 2009 - Indlæg

Nu er den gal igen - denne gang er det Helle Thorning der har sprunget en sikring..

Nu skal der jo ikke gå helt politik i min blog, men man skulle tro at politikere aldrig nogen sinde bliver luftet i den virkelige verden.
Den ene idiotiske kommentar tager den anden og meget af det bliver hældt ned over erhvervslivet.
Nu mener Helle Thorning at vi skal indføre kvindekvoter i de danske bestyrelser....
Hvis du tør, så hør min bil-snak og ja, jeg er igen oppe at ringe i det røde felt, så er du advaret ;-)

Dbh Martin

Ps. Kære venner og familie, hav tålmodighed med mig, jeg skal bare af med lidt aggressioner ;-)

Anders Fogh er blevet socialist

Jeg er liberal og så er det sagt, men det er Partiet Venstre tilsyneladende ikke længere.
I denne artikel i Berlingske Tidende, plæderer Anders Fogh for at Trykte aviser skal have endnu mere statsstøtte (De er i forvejen momsfritaget og får distributionsstøtte i alt 1 1/2 milliard kroner om året), "da netaviserne jo har gratis distribution". Ja det skriver han sgu!
Så vi skal altså over skatten betale til et døende medie, som i overvejende grad, oven i købet er ejet af super kommercielle virksomheder (Bonnier, Mecom), som kun jagter profit. Ikke at der er noget galt i det, men hvorfor helvede skal skatteyderne betale for det?

Anders Fogh udtaler bl.a. "Jeg tror stadig, at det er sådan, at hvis man laver en analyse af, hvilke nyheder der bliver bragt i de netbaserede og elektroniske medier, så har mange af dem deres udspring i de trykte medier."
Ja hvorfor mon... Kan det være fordi de deler 1 1/2 milliard kroner om året og de derfor har bedre råd til at have flere journalister?

Fat det så, papir-aviser er døende og at trække pinen ud er dyrt og latterligt!

Læs lige denne artikel af Seth Godin der meget pædagogisk forklarer hvorfor:
http://sethgodin.typepad.com/seths_blog/2009/01/when-newspapers.html

Det Venstre har gang i lige nu, det er socialisme i sådan en grad, at selv Helle Thorning ville skamme sig...

Hvis du tør, så hør min Podcast ved at trykke på playeren herunder, men jeg advarer dig lige, for jeg er edderbankemig arrig og har sjældent bandet så meget!

Dbh Martin

Jo du kan!

Så er hverdagen tilbage, efter en afslappet jul. Op kl. 6.15, unger i skole og børnehave og nu lidt afslapning på Starbucks, før jeg rammer SPAMfighter kontoret.
Jeg har virkelig slappet af denne jul og derfor kvitterede min krop med den værste forkølelse jeg har haft i 10 år. Jeg har hostet i 14 dage nu, men det er dog ved at blive bedre. Men det har nu ikke slået de stor skår i, at jeg nu har en god energi, er klar til kamp igen. Det meste af ferien er gået med at lege radiovært i Thorborgs Brevkasse og det har virkelig været sjovt. Jeg har, og hold nu fast, købt en Mac. Jeg troede aldrig det skulle ske, men den er mærkbart bedre til videoredigering og radioproduktion. Programmerne er bedre og platformen er mere stabil til det formål. Men jeg giver nu ikke slip på min gode gamle Thinkpad, den vil fortsat tjene mig med alt det andet.

Det at lave radio eller Podcast som man kalder det på nettet, det er virkelig udfordrende. Jeg syntes mange ting bliver overfladisk behandlet af medierne, da der sjældent er tid til at fordybe sig i et emne. Dertil er Erhverv/iværksætteri heller ikke noget der har mainstream interesse og derfor er begge områder kraftigt forsømt. Det vil jeg prøve at lave lidt om på nu.. Jeg vil, som før nævnt, besvare spørgsmål fra lytterne. De bliver nu i en lind strøm ringet ind på tlf. 3696 4270 og der er faktisk mange gode spørgsmål imellem. Dertil vil jeg lave længere interviews med spændende mennesker, der har noget at byde på, både menneskeligt og erhvervsmæssigt. Jeg lavede det første interview i weekenden med en fantastisk iværksætter, som jeg virkelig beundrer. Hun hedder Birgit og har portalen MinMave.dk. Hun var bistandsklient, langtidssyg, har 6 børn hvoraf to er kronisk syge og alligevel har hun lavet en af Danmarks største websites og det kan hun leve af i dag. Hvis du har 80 minutter en dag, så kan jeg anbefale dig at lytte til det, det er meget livsbekræftende. Og det er super medicin hvis du føler at der er ting i livet du ikke kan, for det kan du efter 80 min. med Birgit og mig.

Lyt til det her

Jeg håber du får en dejlig dag, det fortjener du :-)

De bedste hilsner

Martin

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere