Martin Thorborg rejser rundt i verden med familien
Følg vores rejse rundt i verden for at interviewe danske iværksættere

Køb et Amino Sponsorlink

Seneste indlæg

Abonner

  • E-mail: Abonner
  • E-mail abonnenter: 253

Gode links

Kig da her:

Arkiv

december 2008 - Indlæg

For tåbelig til tennis

Så blev julen overstået og det var super hyggeligt, selvom det er svært at  komme i julehumør når solen skinner og palmerne svajer.
Det hjalp dog lidt at det regnede juleaften, men ikke meget ;-)

Vi har hele Camillas familie på besøg og det er vældig hyggeligt. Der er liv og glade dage og ungerne er mandsopdækkede på den gode måde.
I går gik vi en tur i vores "community" og kom forbi tennisklubben. Jeg havde helt glemt det, men de har valet parking og det er for morsomt. Tænk sig at folk der skal ned og spille tennis i en time, ikke gider at gå de 50 meter ud til parkeringspladsen. Det tager prisen for tåbelighed.. ;-)

Ellers har jeg hygget mig med at lave "Thorborgs Brevkasse". Der kan man ringe ind og stille spørgsmål relateret til iværksætteri og hvis man er heldig, så bliver spørgsmålet besvaret i min brevkasse. Det er næsten blevet til en rigtig lille radiostation og hvem har ikke altid ønsket sig sådan en fætter?
Hør det seneste afsnit her:

http://www.screencast.com/t/YrKy7Geu

Jeg håber du har det godt og har haft en dejlig jul og mon ikke vi "ses" inden nytår :-)

Dbh Martin

Få fem kontokort før du kan låne til et hus..

Hør hvorfor amerikanerne er dybt ude og skide..

 

Dbh Martin

Glædelig Jul

Kære alle

Så blev det jul og det er ikke nemt at se her fra hvor jeg sidder. Her er alt for varmt og jeg mindes nostalgisk mine mange juleaftener i min mors hjemland Schweitz. Der forstår de at holde jul med sne, julemænd i kaner og den slags.
Men nu vil jeg se om jeg kan købe et oppusteligt juletræ til swimmingpoolen, kitchet kan man jo altid være ;-)

Nå, check mit 24. afsnit af min julekalender ud, den har taget mig en hel del timer at lave og jeg er næsten nøgen ;-)

http://www.amino.dk/media/p/291271.aspx

Kan du have en fantastisk jul og et fremragende nytår.

De bedste hilsner

Martin

Øv og sgu!

Jeg sad lige og skrev et langt flot blogindlæg og så fuckede min computer op. Godt at jeg er blevet lidt ældre og sløv. Havde jeg været 5 år yngre, så havde jeg smidt min computer helt ud på vejen.. ;-)
Nå, på den igen.
Jeg skriver, som du kan se, ikke så meget til dig for tiden. Mit "Broadcast behov" bliver nogenlunde dækket med produktionen af min julekalender for Iværksættere og det beklager jeg meget, undskyld!

Her går alt sådan set godt, bortset fra at min søn Mads har haft feber i mange dage nu. Det er super synd for ham og han hænger i Camillas skørter 24 timer i døgnet. Men bortset fra det er det nu ikke de værste skørter at hænge i ;-)

Min undren over tingenes tilstand i USA er begyndt at forsvinde og det betyder vel at jeg er ved at være amerikaniseret. Men bortset fra det, så er amerikanere og danskere nu ikke så forskellige endda. Mange danskere tror at fryden over andres nedtur er en dansk hobby, men det fungere også fint her. Hvis folk kommer for let til deres penge, eller de mangler moral, så falder der brænde ned big time, også her! Dertil er det igen meget dansk at tro at man ikke kan have succes i Danmark, uden at naboen bliver misundelig. Hvis man har arbejdet ærligt for det, så er danskere lige så tolerante over for Porscher og Rolex-ure som Amerikanerne.
Så hvis du har vundet i lotto og du bruger tiden på at nedgøre andre mennesker, så kom ikke til USA , den stil virker heller ikke her.

Nå, det blev lidt kort, men at skrive alting en gang til er sgu surt, så der er nok noget jeg har glemt.

Anyway, ha' det helt fantastisk :-)

Dbh Martin

Tak for en god kold uge Danmark :-)

Endelig tilbage i USA. Ikke at jeg ikke holder af Danmark, men det er dejligt at være hjemme hos familien og vejret er også lidt mere brugervenligt her ;-)
De sidste dage af min tur var super. Jeg havde et super godt foredrag i Hørsholm, hvor de regnede med 100 tilhørere og  håbede på 200. Da de nåede 400 måtte de lukke døren og yderligere 150 røg på venteliste til marts, hvor jeg kommer til Danmark igen, så det var fedt! Efter foredraget var der 20 meter kø af folk der ville købe min bog og/eller trykke hånd, så det var fuldstændig overvældende og lidt Brittney Spears agtigt ;-). Fredag holdt jeg foredrag for små 200 elever i Iværksætterhuset på Blågårds Plads og det var rigtig dejligt at mærke deres energi og gode humør, tak for det :-)

Mandag var jeg i Århus og besøge BilligVVS.dk hvor jeg sidder i bestyrelsen. Det er den vildeste forretning, som selv i disse nedgangstider, vælter lokummer og håndvaske over disken i stadig stigende hastighed. Det er en stor fornøjelse at abejde sammen med så professionelle og samtidig sympatiske mennesker!

Tirsdag gik turen hjem igen og ved en fejl valgte jeg Air France til at fragte mig til Miami. Som sædvanligt var de forsinkede og jeg var tæt på ikke at nå mit fly videre. Sidste gang jeg brugte dem, så lavede de samme nummer. Og da jeg havde stået i kø i 3 timer, uden at køen havde rykket sig nævneværdigt og mit fly videre var gået for længst, så slog jeg hånden i bordet og det gav den effekt, at de "søde" små piger hos Air France, forlod alle 200 mennesker i en time som straf og da de kom tilbage, så lod de os forstå, at de ville gå igen hvis andre hidsede sig op. En anden mand slog så i bordet og tøserne skred igen og efterlod os med bevæbnede politibetjente, mens børn græd af træthed og alt var kaos. Midt om natten var de færdige med at "betjene" os og vi fik penge til en bus, så vi kunne komme til Paris og sove. Da jeg spurgte hvornår jeg kunne komme videre, så fik jeg beskeden at jeg kunne møde op i lufthavnen i morgen ved 17 tiden, der var der en lille chance for at jeg kunne komme med på et i forvejen overbooket fly. Jeg arrangerede selv noget andet og har siden svoret at de franske røvhuller må klare sig uden mig i fremtiden...

Når nok om det, solen skinner og jeg er tilbage i varmen. Så nu har jeg tiden til at skrive lidt til dig igen og hvis du keder dig, så kan du jo altid følge min julekalender her

Ha da lige en super dag, ik' :-)

Dbh Martin

Hold kæft en uge..

Mandag landede jeg så i Danmark og det var som ventet koldt og klamt, men gode venner, dejlig familie m.m. varmede hurtigt humøret op.
Jeg bor i mit gamle børneværelse hjemme hos mine forældre i Bagsværd og det er helt nostalgisk. Sengen er så lille, at jeg var ved at falde ud af den første nat :-)
Det største problem, er at undgå at bliver overfodret af mine dejlige forældre, der virkelig fornøjer sig med at pyldre om mig :-)

Da jeg fik strøm på puteren, så fik jeg også læst lidt avis og der fik jeg sgu kaffen galt i halsen. IT Factory var, som det er nogen bekendt, gået ned og det var sgu lidt underligt, da det var mindre end en måned siden de spurgte om jeg ville sidde i bestyrelsen.... Heldigvis sagde jeg pænt nej tak til tilbuddet, da jeg helt ærligt aldrig har kunnet finde ud af Stein. Ikke at jeg på nogen måde vil sige at jeg forudså balladen, men kemien var ikke til stede og det skal den være hvis man sidder i en bestyrelse og dertil kunne jeg bare ikke forstå deres produkt og det er jo heller ikke smart når man skal rådgive folk ;-)

En ting der virkelig irriterer mig, er alle de klogeåger der nu siger: " Enhver kunne se at IT Factory var fup". Fuck dem, gu kunne de ej. En virksomhed som IT-factory kunne udmærket have omsat og tjent de penge på ærlig vis, med et godt produkt og godt markedsføring, men det er selvfølgelig svært at vide, hvis man er en gammel støvet akademiker, der endnu ikke har set lyset i nettet... Selvfølgelig ville det ikke være sædvanligt i Danmark, men en af vores konkurrenter Australske PC Tools, har på under 5 år lavet en omsætning på mere end 1 milliard danske kroner pr. år, så tag den lektor Blomme...

Ellers har ugen været super travl med foredrag og et godt advisoryboard møde i e-boghandlen Saxo.com. I går havde jeg rigtigt travlt og jeg kom nær for sent til en brunch med en god ven. Det er totalt umuligt at komme igennem København i bil. Hatten af for Ritt og Bondam, det er sgu lykkedes at gøre København til fodformet hovedstad.. Efter mødet skulle jeg tilbage til SPAMfighter og for at gøre dagen perfekt, så bakkede en flyttevogn ind i den bil jeg har lånt af min rare mor, så nu står den på værksted og jeg kører i taxa, fuck alt!!!

Nå, i dag skal jeg tale lidt for nogle handelsskole-elever og så er der SPAMfighter julefrokost og det skal nok bliver skægt.

Kan du have en super weekend :-)

Dbh Martin

Thorborgs Jul

Hver dag i december måned frem til den 24., vil jeg give lidt forsigtige iværksætter-tips.
Følg glad med her:

http://www.amino.dk/media/g/thorborg-jul/default.aspx

Dbh Martin

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere