Martin Thorborg rejser rundt i verden med familien
Følg vores rejse rundt i verden for at interviewe danske iværksættere

Køb et Amino Sponsorlink

Seneste indlæg

Abonner

  • E-mail: Abonner
  • E-mail abonnenter: 253

Gode links

Kig da her:

Arkiv

april 2009 - Indlæg

En stolt far..

Så er vi "hjemme" efter 4 dejlige dage på Key West. Hvis du ikke har været der, så kan jeg varmt anbefale det. Det er lidt dyrt, men stemningen og naturen er fantastisk. Folk er hvad man på amerikansk kalder "Laid Back". Det vil sige at man går med badetøfler på gourmetrestaurant, bøsser holder offentligt i hånden (Der har de åbenbart fred for de fundementalistisk religiøse amerikanere, som er alle andre steder) og alting foregår i langsomme bevægelser. Det tager lidt tid for mig at vende mig til og jeg når det heller ikke helt før vi skal hjem, men jeg kommer da lidt ned i gear.
Da vi kom hjem, lå var der brev fra Emma's skole. Hun var blevet omtalt, da hun som kun 5 årig, havde svømmet 23 baner (575 meter) til et charity arrangement, til fordel for fattige børn. Jeg var ved at falde ned fra stolen da jeg læste det. Da jeg var 5 år gammel, så soppede jeg lidt og svømmede måske rundt med en badering, solidt placeret omkring mit korpus. Men her havde min datter uden hjælpemidler svømmet mere end en halv kilometer... God damn, jeg glæder mig sgu ikke til at jeg en dag skal konkurrere med den nye generation af iværksættere ;-)

Ellers er jeg nu næsten færdig med at opgradere "gamle" E-pusher kunder til den nye version 3.0 og det har trukket tænder ud. Salget har egentlig skuffet mig en del.. Det ser ud til at kun 400 når det til i dag, hvor mit tilbud udløber og det er det halve af hvad jeg havde håbet på. Jeg må erkende at jeg ikke har været dygtig nok og nu må jeg bruge lidt tid på at tænke over, hvad jeg har gjort galt. Nå shit happens..
Nu vil jeg slappe mere af det næste stykke tid og få nydt det gode vejr, jeg kan mærke jeg har brug for et lidt lavere tempo.

Det kan så være jeg får mere tid til at skrive i min blog. De seneste måneder har det bare ikke været mit fokus og det er jeg egentlig ked af.

Men kan du have en dejlig dag og husk nu, at du sikkert kun lever en gang og hvem tør tage chancen på den konto? :-)

Dbh Martin

 

 

E-pusher 3.0 er nu endelig færdig :-)

Så er påsken overstået og det var heller ikke kedeligt i guds eget land.
Vi var til påske hundeparade og lidt af det kan du se her:

 

Tjaaa, hvad skal man sige?? ;-)

Ellers er jeg lettet over at E-pusher 3.0 nu er færdig og alle der har købt version 1 eller 2, har fået en mail om hvordan de kan opgradere. Skulle din mail være havnet i et dumt spamfilter, så mail camilla@thorborg.dk og bed om info om opgradering.
Hvis du ikke aner hvad jeg snakker om, så hent gratis e-pusher light her

Nå, oven på alt det arbejde, så napper vi lige nogle dage på Key West. Ddet bliver dejligt med 4 dage ved havet, uden alt for meget puter.

Kan du have en super dejlig dag!

Dbh Martin

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere