Martin Thorborg rejser rundt i verden med familien
Følg vores rejse rundt i verden for at interviewe danske iværksættere

Køb et Amino Sponsorlink

Seneste indlæg

Abonner

  • E-mail: Abonner
  • E-mail abonnenter: 253

Gode links

Kig da her:

Arkiv

november 2009 - Indlæg

Han er i live!! :-)

Kære familie og venner, så er jeg her igen.
Jeg beklager den meget lange pause jeg har taget med bloggen, men jeg har store problemer med mine hænder og det gør at jeg kan skrive meget lidt.
Jeg får medicin for det, men det bliver ikke så meget bedre, så jeg må nok have noget akupunktur eller hvad ved jeg. Jeg kan klare 1-2 timer om dagen og der må jeg vælge meget nøje hvad der skal skrives. Så næsten alle mails bliver besvaret med lydsvar og det er faktisk meget cool :-)

Vi har nu boet i USA mere end et år og vi er stadigvæk lige begejstrede for det. Vi er flyttet til et andet hus, helt ned til vandet og det har givet mulighed for båd, kajakker og jetski. Vi fisker, bader, sejler og hygger os meget i weekenden og det er svært at tøjle sin begejstring over alle de muligheder vi har.

Udsigt fra huset.

Ungerne er nu 100 % flydende i engelsk og med en stærk amerikansk accent og ikke lige som faderen der lyder som Arnold Schwarzenegger på en dårlig dag ;-) 

Arbejdsmæssigt går det også godt. SPAMfighter kom i et frygteligt uvejr pga. finanskrisen, men takket være mine gode partnere, så er skuden rettet op og vi tjener faktisk flere penge end nogensinde. Vi kan takke SLOW-PCfighter for at vi er live, da produktet er solgt til mere end 200.000 mennesker over hele kloden og det har gjort at vi i dag kan fokusere på nye produkter, i stedet for ren overlevelse.

Amino kører også godt, men der skal kæmpes hårdt for at vækste butikken. Det nyeste projekt er Amino Freelancer som jeg virkelig har kæmpet for at få gjort så godt som muligt. Jeg bruger meget af mine aftener på at kommunikere med udviklerne (1902 Software) der sidder i Manilla og samarbejdet har kørt fantastisk!
PÅ 14 dage har vi fået næsten 500 freelancere på portalen og opgave nummer 60 er netop sat i udbud og den har allerede fået bud fra 7 freelancere :-)

Bortset fra det med hænderne, så er det sgu svært at få armene ned. Jeg arbejder hårdere end jeg nogen sinde har gjort før, men jeg nyder også min familie og fritid lige så meget.

Så med andre ord, så er det en super glad og optimistisk Martin der nyder at bo i USA og arbejde i Danmark på sammen tid :-)

Der går måske lidt tid før jeg skriver igen, da jeg bare skal have løst mine problemer med hænderne, så bær over med mig og følg mig på Twitter og Facebook hvor jeg kan skrive på tlf. og dermed skåne lapperne.

Indtil vi ses igen, ha' det fantastisk!

Dbh Martin

 

 

 

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere