Martin Thorborg rejser rundt i verden med familien
Følg vores rejse rundt i verden for at interviewe danske iværksættere

Køb et Amino Sponsorlink

Seneste indlæg

Abonner

  • E-mail: Abonner
  • E-mail abonnenter: 253

Gode links

Kig da her:

Arkiv

august 2010 - Indlæg

En tur til Cayman Island for at betale penge til Skat

Kære venner, familie eller hvordan vi nu kender hinanden :-)

Måske er det længe siden du har hørt fra os, i så fald bør du kigge ind på bloggen.
Jeg lavede en ”status-video” for nogle uger siden, men jeg er blevet opmærksom på at der ikke er sendt mail ud desangående, så du har måske misset hvad vi laver og hvordan vi har det.
Er det tilfældet, så gå fluks ind på bloggen og kig på forrige indlæg.

Lige nu er vi på ferie. Vi har taget et cruise der bringer os rundt i det Caribiske øhav og vi er lige sejlet fra Caymand Island.
Caymand er som bekendt stedet hvor man gemmer sine penge fra skattevæsnet, men da vi ingen penge har og dertil er ærlige sjæle, så har vi bare taget en svømmetur med delfiner, som ungerne dog nød i fulde drag.

Mens vi lå for anker ud for Cayman, så fik jeg en mail fra min ”bogholderveninde” Anja, der huskede mig på at der skulle overføres penge for moms til Skat.
Så jeg er nok en af de meget får mennesker, der har betalt penge til skattevæsnet fra denne adresse ;-)
Jeg twittede faktisk om det og fik en kommentar fra en medarbejder fra Skat, om at de var glade fra bidraget. Det er sgu da god humor :-)

I morgen rammer vi Mexico og der er vi fra 11 – 20.30, så vi skal være rimeligt ”Speedy Gonzales” for at se lidt af landet. Men det kan da ikke bliver kedeligt.

Ellers spenderer vi mest tid på båden og da den er monster stor, så er det ok. Dertil er halvdelen af passagererne piger, der gerne vil være modeller og de går på en eller anden modelskole, som åbenbart har til huse her. Så det er ikke fordi der mangler 16-19 årige piger i stilletter og badetøj ;-) Man får det bare helt dårligt ved tanken om, hvor mange af dem der nok ikke bliver modeller, dømt ud fra deres udseende...
Men ok, moden kan jo skifte, men jeg håber det ikke ;-)

Nå jeg har drukket for mange øl i dag og det kan nok ses på min evne til at formulere mig og sætte kommaer og den slags, men det håber jeg du lever med.....

Kan du have det fantastisk og husk nu at se den video jeg lavede for nogle uger siden, så ved du hvad der foregår i vores hverdagsliv :-)

Kh Martin


Så er der nyt fra USA

Så er jeg her igen, men det bliver på video:

Kærlig hilsen

Martin

 

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere