Martin Thorborg rejser rundt i verden med familien
Følg vores rejse rundt i verden for at interviewe danske iværksættere

Køb et Amino Sponsorlink

Seneste indlæg

Abonner

  • E-mail: Abonner
  • E-mail abonnenter: 253

Gode links

Kig da her:

Arkiv

marts 2009 - Indlæg

Den lille mands hævn..

Så er det ved at være sommer i Boca og vi er igen oppe i 28/29 grader om dagen. Ikke at det har været koldt, men jeg kan nu igen sidde ude om morgenen og nyde min kaffe på Starbucks.
Krisen har været godt for noget, og det er at det nu er nemt at få et bord. Dunkin Donuts og de andre lavpriskoncepter, har taget markedsandele fra Starbucks og de har måttet lukke mere end 1.000 cafeer, men heldigvis er min stamcafe indtil videre i live.
Familien har det rigtigt dejligt. Det er en fornøjelse at Mads langt om længe er begyndt at tale i hele engelske sætninger. Det kom fra den ene dag til den anden og han nyder sit nye sprog meget :-)
Emma er godt nok blevet en stor pige, faktisk lidt for stor til min smag. Vi fik dansk besøg forleden og der var en dreng der var lige et år ældre end Emma. De forsvandt på et tidspunkt og kom tilbage med beskeden om at de havde bollet. Der var vidst ingen tvivl om at de havde forsøgt et eller andet og de var pave stolte. Jeg SKAL nu have det skide haglgevær!

Camilla trives også rigtig godt. Hun er ved at gøre klar til den store E-pusher 3.0 launch om godt en uge. Vi har fået alt automatiseret og så håber vi skidtet holder. Vi satser på at godt 800 E-pusher 2.0 brugere vil opgradere til version 3.0 og det vil ikke være sjovt at lave 800 PDF'er med hver sit havn, kodeord m.m. Så hun er temmelig grundig og jeg er sikker på at vi får en super sej løsning.

Jeg har som sædvanligt hammer travlt. Jeg har brugt næsten alle aftener de sidste mange uger på at gøre E-pusher 3.0 færdig og jeg er faktisk uendelig stolt over den. Jeg har skrevet godt 60 nye artikler, fundet masser af nye beskrivende billeder, har lavet peptalks som lydfiler, skærmvideoer og meget andet. Jeg synes virkelig at den er blevet super god. Fokus har denne gang været på social media marketing og det at skrive gode tekster på sit website. Begge dele kan gøre en stor forskel i den omsætning man laver i sin e-butik og det har været to rigtigt spændende områder at arbejde med. Jeg ville ønske for alle e-købmænd, at de havde lige så god tid til at sætte sig ind i de sociale medier, da det har været en rigtig spændende rejse, ind i en helt ny verden. Men om ikke andet, så kan de så glæde sig over jeg har kogt det hele ned i en lille komprimeret bouillonterning, som kan læses og forstås på nogle timer.

God damn it, amerikanere larmer. Lige nu nyder en illegal indvandrer at klippe en busk med verdens største benzindrevne hækkesaks, blot 1 meter fra mit bord. Det er tydeligt at han fryder sig over at han kan sende byger af benzinos og larm i min retning. Det er helt klart den "lille" mands hævn over den store dumme hvide mand ;-)

Nuvel, nu må jeg videre, men det var dejligt at du "kiggede" forbi :-)
Ha' en super dag.

Dbh Martin

Retur fra det kolde nord

Så er jeg kommet hjem efter en lang og god tur til Danmark. 9 dage blev det til og de gik så hurtigt, at jeg dårligt fattede det.
Turen startede med at hente den sprit nye Audi A4 Avant jeg havde lejet i Københavns Lufthavn. Når man bor i udlandet, så koster det nada at leje biler. 4.000 kr. for 9 dage inkl. fri km., forsikring og et trådløst 3 netkort til puteren, det er sgu billigt. Og top blæret at de tænker internet ind i servicen, det er virkelig brugbart. Så jeg kan varmt anbefale Dansk Auto Rent hvis du bor i udlandet og skal bruge en bil.
Jeg boede hos mine rare forældre og det var en fornøjelse. Man bliver jo behandlet som konge, når man kommer hjem som den fortabte søn :-)

Ellers gik tiden med flere foredrag, hvor specielt det jeg holdt for 700 elever på Tietgens Handelsgymnasium, var en kæmpe fornøjelse. Eleverne var top motiverede og der var masser af fede spørgsmål, helt igennem en stor fornøjelse.
Så var der selvfølgelig også seminaret i Herning og det gik over al forventning. Folk var super glade for det og med 220 deltagere, var jeg heller ikke så ked af det ;-) Successen var faktisk så stor, at vi har fået blod på tanden til at lave en tilsvarende konference i København den 12. juni. Så hvis du gik glip af showet i Herning, så får du måske en chance til. Hold øje med mit nyhedsbrev, hvor jeg vil fortælle mere om det.

Så fik jeg besøgt Amino og SPAMfighter. Amino kører rigtig godt og det er dejligt. Der er en super god ånd i firmaet og salget går godt. Det er bare en god kombination, at gøre en stor forskel for folk og samtidig kunne gøre det til en forretning. Ikke at der som sådan er et overskud, men Amino vækster for egne midler og det er vel egentlig ret flot i dette møj marked. SPAMfighter er noget mere presset og det er hammer irriterende. Men vi har i går lanceret et nyt produkt ,der allerede går over al forventning, så det giver et godt fornyet håb. Vi har lavet et super blæret produkt, som gør rodede PC'er hurtigere. SLOW-PCfighter, som produktet hedder, rydder op i alle kroge af maskinen og da jeg kørte den på min fars gamle Dell maskine, så blev den mærkbart hurtigere. Det der er helt vildt, er at godt 25 % af dem der har hentet den gratis testversion, er endt med at købe det fulde produkt. Så hvis vi kan få en million af vores brugere til at teste løsningen, så er der lige til pensionen :-) Med andre ord er der en god chance for at netop det produkt kan hive os op af sumpen og det gør mig i ret godt humør.

Ellers gik turen med at spise en dejlig middag med mine 4 søskende, besøge gode venner, give sparring til mine poster i saxo.com og Biligvvs, begge virksomheder der går mod strømmen og tager markedsandele, super godt gået Jesper og Jørgen!

Så kom jeg "hjem" til USA igen og det regnede mere den dag jeg kom hjem, end det gjorde alle 9 dage i Danmark. Når det regner her, så regner det igennem og den sø vi bor ned til er vel steget en halv meters penge.. Men hvad, det giver jo alligatorerne lidt mere plads at lege på ;-)

Nå, kan du have en fantastisk weekend og husk nu at gøre noget godt for din forretning, den fortjener det :-)

Dbh MartinFarvel varme, goddag kulde :-)

Så er jeg vel tilbage i Danmark igen. Det er underligt at forlade palmer og varme, for 12 timer senere at træde ud i kulde og nøgne birketræer.. Men det er nu meget hyggeligt at være hjemme, selvom varmen allerede trækker :-)
Jeg bor igen hos mine kære forældre, der gør deres yderste for at varte mig op og det lykkes til fulde, jeg føler mig meget velkommen :-)
I dag skal jeg til møde hos Dagbladet Børsen og snakke om samarbejde vedr. et par Amino tjenester, der er god synergi, så jeg tror virkelig der er meget vi kan gøre for hinanden. Efter det skal jeg på Børsen TV og bl.a. snakke om hvordan forbrugerne tager magten og hvordan man som virksomhed selv kan påvirke udviklingen, hvis man tør give slip på sit brand og leget med.. Det er en revolution der virkelig kræver nosser af stål og jeg tror virkelig de gamle marketing-drenge ryger i havnen. For det er slut med at bestemme, nu sker det hele på brugernes vilkår og det vil give mange grå hår i hovedet. Slutteligt skal jeg besøge mine venner på Podhead.dk og lave lidt Podcast og det bliver ikke kedeligt. De bor nu på Nørrbro, så jeg har taget min kevlarkasket med ;-)
Ellers lader jeg op til showet i Herning og alle mine andre foredrag, bestyrelsemøder osv.
Hvis du ikke har hørt det endnu, så er mit seneste thorborg.tv show om personlig branding, hør ved at klikke her.

Kan du have det super!

Dbh Martin

Fuck hvor jeg arbejder! :-)

Kære alle

Så er jeg på tasterne igen.
Jeg har aldrig haft så travlt før i mit liv. Jeg knokler løs med SPAMfighter, som virkelig har brug for noget opmærksomhed. Så lancerer vi nye ting på Amino og det tager også tid. Bl.a. kan man nu købe små Google-agtige reklamer for ned til 25 kr. om ugen og det forventer vi os meget af. Og på Amino er der da noget at glæde sig over, da vi har solgt ikke mindre end 75 virksomheder sidste år og vi forventer mere end det dobbelte i år!
Sidst men ikke mindst, så forbereder jeg min Danmarkstur, som begynder den 8. Marts med mange foredrag, bestyrelsesmøder og meget andet. En af de ting der er mest spændende, er det seminar vi holder i Herning den 13. marts. Jeg sidder netop nu og arbejder på det og det bliver noget af det bedste jeg nogen sinde har lavet. Der sker en revolution i forretningsverdenen i øjeblikket, som meget få mennesker er opmærksomme på. Klart at folk har fundet ud af at Facebook er sjovt, men meget få forretningsfolk forstår hvor meget den slags medier kommer til at betyde for dem i alle nærmeste fremtid. Jeg vil næsten sammenligne det med den omvæltning nettet har givet virksomheder over hele verden tilbage i 90'erne, hvor mange kom for sent. Men nu sker lidt af det samme igen og det er nu muligt at være "first mover" hvis man denne gang gider at sætte sig ind i det, minuttet før det eksploderer! For det sker ikke i morgen, det sker nu! Læs evt. mere om seminaret her

Ellers hygger vi os maks. Vi har lige haft besøg af min lillesøster og hendes kæreste + 3 børn og så mine forældre. Det har heldigvis taget lidt arbejdsfokus væk, da jeg ellers nok var eksploderet. Det er sgu så hyggeligt at få besøg af gode mennesker, selvom det så er lidt sværere at lave thorborg.tv ;-)

Børnene trives helt fantastisk. Jeg tror sgu snart Emma taler lige så flydende engelsk som mig og det har hun lært på seks måneder. God damn jeg gad godt have et barns svampe-hjerne :-)

Ellers er det rart og sikkert at være her. Jeg læser jo om daglige "drive by shootings" i København og hjemmerøverier i stærk stigning, så kom over til os, her er rart og sikkert ;-)

Nå, det kan være at vi ses snart, jeg er jo næsten på vej hjem over, med min nyindkøbte skudsikre vest og kevlar-kasket ;-)

Kærlig hilsen

Martin

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere