Martin Thorborg rejser rundt i verden med familien
Følg vores rejse rundt i verden for at interviewe danske iværksættere

Køb et Amino Sponsorlink

Seneste indlæg

Abonner

  • E-mail: Abonner
  • E-mail abonnenter: 253

Gode links

Kig da her:

Arkiv

Retur fra det kolde nord

Så er jeg kommet hjem efter en lang og god tur til Danmark. 9 dage blev det til og de gik så hurtigt, at jeg dårligt fattede det.
Turen startede med at hente den sprit nye Audi A4 Avant jeg havde lejet i Københavns Lufthavn. Når man bor i udlandet, så koster det nada at leje biler. 4.000 kr. for 9 dage inkl. fri km., forsikring og et trådløst 3 netkort til puteren, det er sgu billigt. Og top blæret at de tænker internet ind i servicen, det er virkelig brugbart. Så jeg kan varmt anbefale Dansk Auto Rent hvis du bor i udlandet og skal bruge en bil.
Jeg boede hos mine rare forældre og det var en fornøjelse. Man bliver jo behandlet som konge, når man kommer hjem som den fortabte søn :-)

Ellers gik tiden med flere foredrag, hvor specielt det jeg holdt for 700 elever på Tietgens Handelsgymnasium, var en kæmpe fornøjelse. Eleverne var top motiverede og der var masser af fede spørgsmål, helt igennem en stor fornøjelse.
Så var der selvfølgelig også seminaret i Herning og det gik over al forventning. Folk var super glade for det og med 220 deltagere, var jeg heller ikke så ked af det ;-) Successen var faktisk så stor, at vi har fået blod på tanden til at lave en tilsvarende konference i København den 12. juni. Så hvis du gik glip af showet i Herning, så får du måske en chance til. Hold øje med mit nyhedsbrev, hvor jeg vil fortælle mere om det.

Så fik jeg besøgt Amino og SPAMfighter. Amino kører rigtig godt og det er dejligt. Der er en super god ånd i firmaet og salget går godt. Det er bare en god kombination, at gøre en stor forskel for folk og samtidig kunne gøre det til en forretning. Ikke at der som sådan er et overskud, men Amino vækster for egne midler og det er vel egentlig ret flot i dette møj marked. SPAMfighter er noget mere presset og det er hammer irriterende. Men vi har i går lanceret et nyt produkt ,der allerede går over al forventning, så det giver et godt fornyet håb. Vi har lavet et super blæret produkt, som gør rodede PC'er hurtigere. SLOW-PCfighter, som produktet hedder, rydder op i alle kroge af maskinen og da jeg kørte den på min fars gamle Dell maskine, så blev den mærkbart hurtigere. Det der er helt vildt, er at godt 25 % af dem der har hentet den gratis testversion, er endt med at købe det fulde produkt. Så hvis vi kan få en million af vores brugere til at teste løsningen, så er der lige til pensionen :-) Med andre ord er der en god chance for at netop det produkt kan hive os op af sumpen og det gør mig i ret godt humør.

Ellers gik turen med at spise en dejlig middag med mine 4 søskende, besøge gode venner, give sparring til mine poster i saxo.com og Biligvvs, begge virksomheder der går mod strømmen og tager markedsandele, super godt gået Jesper og Jørgen!

Så kom jeg "hjem" til USA igen og det regnede mere den dag jeg kom hjem, end det gjorde alle 9 dage i Danmark. Når det regner her, så regner det igennem og den sø vi bor ned til er vel steget en halv meters penge.. Men hvad, det giver jo alligatorerne lidt mere plads at lege på ;-)

Nå, kan du have en fantastisk weekend og husk nu at gøre noget godt for din forretning, den fortjener det :-)

Dbh MartinSkrevet : mar 20 2009, 09:12 af Martin Thorborg | med 12 kommentarer | | 3.497 Visninger
Kategorier:

Kommentarer

Anders Dahl Pape sagde:

Hov, det der SLOW-PCfighter lyder som noget jeg kunne på, at anbefale til vores brugere. Det er nemlig ikke altid, at folk forstår hvorfor deres Windows maskine hænger i bremsen. I har ikke tilfældigvis lavet en artikel for windows dummies, der forklarer hvordan man fikser sin maskine nemt uden at ødelægge noget?

/anders p

www.singleplus.dk

# den 21-03-2009 kl. 10:03
Er kommentaren brugbar? 0 0

Anders Saugstrup sagde:

Hej Martin og velkommen hjem til udlandet! :-)

Jeg tænkte at jeg ville prøve hvad slow-pcfighter kunne gøre for min maskine, og det gik også fint til jeg nåede til betalingen, hvor mit fint solvente visakort desværre blev afvist.

Skrev til supporten, så nu må vi se om det snart skal lykkes at få sat fut i den har maskine! :-)

# den 21-03-2009 kl. 13:40
Er kommentaren brugbar? 0 0

Anders Saugstrup sagde:

Glem ovenstående kommentar! Jeg var lidt for hurtigt ude for mit kort var faktisk lukket pga. heftig handel. :-)

Her i Grækenland kan man ikke få et kort som er direkte knyttet op til kontoen, så hvis man bruger over sin grænse i løbet af en måned, må man åbenbart lige ind på netbanken og fylde kortet op midvejs for at kunne køre videre.

Beklager den falske alarm! :-)

Nu glæder jeg mig til at prøve slow-pc fighter af!

# den 21-03-2009 kl. 15:01
Er kommentaren brugbar? 0 0

Jan Skinnerup sagde:

Det er åbenbart kun 32-bit maskiner der kan blive langsomme ;-)

Prøveversionen af SLOW-PCfighter vil i hvert fald ikke installere på Vista 64-bit.

Anyways så synes jeg ideen er rigtig god. Der er nok rigtig mange mennesker der kunne bruge såden et stykke værktøj en gang i mellem, når det hele begynder at gå lidt for sløvt.

# den 21-03-2009 kl. 16:32
Er kommentaren brugbar? 0 0

gweb sagde:

Spændende, spændende, jeg mangler dog 64bit versionen også :)

# den 21-03-2009 kl. 17:19
Er kommentaren brugbar? 0 0

Henrik Blunck sagde:

Hej Martin

Fedt med sådan et optimistisk blogindlæg med grønne lys på alle fronter. Det er godt at høre, og glædeligt at alt fungerer - også selvom du befinder dig på den anden side af planeten.

Også en god søndag til jer alle. :-)

# den 22-03-2009 kl. 00:00
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Anders, nej desværre, det har vi ikke, men det er heller ikke nødvendigt. De skal blot køre vores software, så bliver maskinen mærkbart hurtigere, hvsi den er lidt rodet.

Anders S, helt ok og tak for handlen :-)

Ja, vi arbejer på 64 bit versionen, som jeg håber vi kan release meget snart.

gwew, er på vej :-)

Henrik, jeg er altid optimist, selvom tingen kan se lidt svære ud. Alt kan lykkedes!

Dbh Martin

# den 22-03-2009 kl. 03:21
Er kommentaren brugbar? 0 0

Anders Dahl Pape sagde:

Martin:

Jeg er selv Mac mand, men min support er næsten udelukkende til Windows brugere. Jeg sidder ofte, og skal forsøge at hjælpe den helt almindelige windows bruger, med at få løst deres problemer. Typisk, forstår de jo intet af hvad man snakker om (jeg har haft folk, der troede de skulle skifte deres bundkort, iforb. med installation af Firefox).

Jeg savner en side, hvor jeg kan sende folk hen, og så får de forklaret, hvorfor de skal holde deres Windows opdateret, hvordan de fjerne virus, hvordan de fjerner adware, bekæmper spam, holder deres system vedlige simpelthen! Det var måske en opgave for spamfighter, at lave sådan en www.pc-det-er-nemt.dk side, hvor I kan hjælpe og samtidig henvise til jeres egne produkter.

Siden skulle have letlæselige artikler, med videoklips, der illustrerer hvordan man gør tingene...

Men måske, det allerede findes?

# den 22-03-2009 kl. 08:35
Er kommentaren brugbar? 0 0

Finn Petersen sagde:

Godt indlæg Martin, med "good news" og kendte informationer,: den om at blive behandlet som "Konge" når man som den fortabte søn (jeg bor også i udlandet) kommer hjem og bor hos far og mor, tja trods jeg er en del ældre end dig Martin så er jeg så heldig at jeg stadig har begge mine dejlige forældre.

"Good News" 1)Dansk Auto Rent, wauw dem vil jeg klart bruge. 2) hurtigere PC... der er utrolig mange på marked vores pc'r køre rimelig stærkt men jeg tror der er et kæmpe marked for dem og vil da afprøve din også - Vi sælger IT baserede assessment værktøjer ja hele platforme til Konsulentfirmaer, det offentlige, og virksomheder HR afdelinger, har de ikke HR afdeling på grund af størrelsen levere vi i det enkelte land (6 kontinenter) complet HR support-pakke Så vidt vi ved er vi de eneste i hele verden der gør det og der kan vælges mellem 30 sprog, vi har lokale samarbejdspartnere over hele verden. Men stadig ikke nok, så hvis nogen i DK skulle læse dette og være interesseret så er min mail: finn@ipm.lt

Tak til dig Martin, alle på Amigo, og alle jer som skriver indlæg

Finn

# den 22-03-2009 kl. 10:56
Er kommentaren brugbar? 0 0

SoerenS sagde:

Du var da vist også lige forbi DR2 og tale lidt om, hvordan krisen giver brændstof til innovation og iværksætteri? :-)

# den 23-03-2009 kl. 10:14
Er kommentaren brugbar? 0 0

Anonymous sagde:

Den 12 juni er allerede reserveret her, og jeg glæder mig allerede til et fedt og underholdende foredrag :-)

God uge, Pernille

# den 23-03-2009 kl. 10:18
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

@anders, ideen er ikke dum, men den vil nok også give os en helvedes masse support, som ikke vedrører vores produkter, men dum er ideen ikke. Tak!

@Finn, tak for ros, den er jeg glad for at held og lykke med salget.

Soeren, Ja da, det var jeg :-)

@snc, Super, det bliver et kanon arrangement!

Dbh Martin

# den 23-03-2009 kl. 15:46
Er kommentaren brugbar? 0 0
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere