Martin Thorborg rejser rundt i verden med familien
Følg vores rejse rundt i verden for at interviewe danske iværksættere

Køb et Amino Sponsorlink

Seneste indlæg

Abonner

  • E-mail: Abonner
  • E-mail abonnenter: 253

Gode links

Kig da her:

Arkiv

Fuck hvor jeg arbejder! :-)

Kære alle

Så er jeg på tasterne igen.
Jeg har aldrig haft så travlt før i mit liv. Jeg knokler løs med SPAMfighter, som virkelig har brug for noget opmærksomhed. Så lancerer vi nye ting på Amino og det tager også tid. Bl.a. kan man nu købe små Google-agtige reklamer for ned til 25 kr. om ugen og det forventer vi os meget af. Og på Amino er der da noget at glæde sig over, da vi har solgt ikke mindre end 75 virksomheder sidste år og vi forventer mere end det dobbelte i år!
Sidst men ikke mindst, så forbereder jeg min Danmarkstur, som begynder den 8. Marts med mange foredrag, bestyrelsesmøder og meget andet. En af de ting der er mest spændende, er det seminar vi holder i Herning den 13. marts. Jeg sidder netop nu og arbejder på det og det bliver noget af det bedste jeg nogen sinde har lavet. Der sker en revolution i forretningsverdenen i øjeblikket, som meget få mennesker er opmærksomme på. Klart at folk har fundet ud af at Facebook er sjovt, men meget få forretningsfolk forstår hvor meget den slags medier kommer til at betyde for dem i alle nærmeste fremtid. Jeg vil næsten sammenligne det med den omvæltning nettet har givet virksomheder over hele verden tilbage i 90'erne, hvor mange kom for sent. Men nu sker lidt af det samme igen og det er nu muligt at være "first mover" hvis man denne gang gider at sætte sig ind i det, minuttet før det eksploderer! For det sker ikke i morgen, det sker nu! Læs evt. mere om seminaret her

Ellers hygger vi os maks. Vi har lige haft besøg af min lillesøster og hendes kæreste + 3 børn og så mine forældre. Det har heldigvis taget lidt arbejdsfokus væk, da jeg ellers nok var eksploderet. Det er sgu så hyggeligt at få besøg af gode mennesker, selvom det så er lidt sværere at lave thorborg.tv ;-)

Børnene trives helt fantastisk. Jeg tror sgu snart Emma taler lige så flydende engelsk som mig og det har hun lært på seks måneder. God damn jeg gad godt have et barns svampe-hjerne :-)

Ellers er det rart og sikkert at være her. Jeg læser jo om daglige "drive by shootings" i København og hjemmerøverier i stærk stigning, så kom over til os, her er rart og sikkert ;-)

Nå, det kan være at vi ses snart, jeg er jo næsten på vej hjem over, med min nyindkøbte skudsikre vest og kevlar-kasket ;-)

Kærlig hilsen

Martin

Skrevet : mar 01 2009, 11:09 af Martin Thorborg | med 9 kommentarer | 2.692 Visninger
Kategorier:

Kommentarer

Anonymous sagde:

Hej Martin,

Det lyder sku godt. Jeg kan desværre ikke være der i Herning.

Men hook mig up med en studio apartment og et lille kontor, så rykker jeg til staterne =)

Er sku lidt træt af det danske vejr mildest talt! =)

Dbh Rasmus

# den 01-03-2009 kl. 17:30
Er kommentaren brugbar? 0 0

Mikkel Mikjær Christensen sagde:

Hej Martin

Holder du ikke nogen foredrag på Sjælland i den her omgang? :)

Dbh

Mikkel

# den 01-03-2009 kl. 19:01
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Rasmus, det var ærgerligt og nej, jeg har nok desværre ikke råd til flere medarbejdere pt :-)

Mikkel, nej desværre, det hele går til Fyn og Jylland denne gang.

Dbh Martin

# den 01-03-2009 kl. 20:51
Er kommentaren brugbar? 0 0

Anonymous sagde:

Hej Martin,

Det var sku nedtur, jeg laver ellers en god kop kaffe =) Ej, jeg tror også jeg er nødt til at holde fokus på egne rækker pt. Men jeg skal helt sikkert "over-there" når tid er =)

Dbh Rasmus

# den 01-03-2009 kl. 22:53
Er kommentaren brugbar? 0 0

Søren Sprogø sagde:

Kan man virkeligt kalde det arbejde, når man har det sjovt? :-)

Og lancerer i ikke snart den opgavebørs?

# den 02-03-2009 kl. 09:36
Er kommentaren brugbar? 0 0

Henrik Blunck sagde:

Hej Martin

Synd du har fået det indtryk af Dannevang.... Det er måske lidt fejlagtigt og medieskabt for det er ådan set kun opdæmningen af det kriminelle miljø der har fået visse kredse til at "opjustere" sine aktiviteter.

Hvis du ser den generelle kriminalitetsstatistik er det ikke spor mere dramatisk at leve i Danmark i år end sidste år. De samme spritbilister, skattesnydere og de samme vilkår for så meget andet.

Til gengæld må du se at passe på dit helbred. Undgå FOR meget stress, og sørg for at gemme de rigtige ressourcer, og skil dig af med de forkerte. Det giver større overskud når krisen er forbi. :-)

# den 02-03-2009 kl. 15:18
Er kommentaren brugbar? 0 0

Dennis sagde:

Hej.

Jeg beklager et afvigende spørgsmål, men kan ikke finde et bedre sted at spørge :) :

Jeg har bemærket flere steder på nettet, bl.a. på amino, at pop up reklamer har fået en genoplivning. På amino kommer fx. en pop up omkring tilmelding til nyhedsbrevet.

Jeg vil blot høre om folk finder dette irriterende eller om det virker. Og i givet fald, er det anbefalelsesværdigt at bruge det på et firmasite?

Fortsat god dag i Florida!

# den 02-03-2009 kl. 21:50
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Søren, ja og nej :-) Og ja, vi skal nok lave opgavebørsen færdig, vi har bare alt for få ressourcer pt.

Henrik, ;-) betyder at man bruger ironi. Jeg har boet på Nørrebro i 5 år og er ikke en skid bange for byen. Men når det er sagt, så jo der er meget mere vold for tiden. Det stod faktisk Berlingske så sent som i dag og det er sgu sørgerligt.

Dennis, jo da, folk syntes det er pisse irriterende med popups og teknisk set er det heller ikke det vi laver på Amino. Det er vist det man kalder en floater og den laver man for at snyde popup filtre. Om det virker, ja for helvede, det virker helt vildt godt. Vi skovler folk ind på vores nyhedsbrev i en helt uhørt fart og det overstiger alle de andre ting vi har lavet for at få tilmeldinger. Om man skal bruge det på et firma site, afhænger af meget. Men prøv at gå ind på alun.dk han har fået 27.000 tilmeldinger på sine nyhedsbreve på 2 år og han tjener gode penge på det.

Dbh Martin

# den 03-03-2009 kl. 04:46
Er kommentaren brugbar? 0 0

a-kasse sagde:

Jeg har fundet en fin side hvor man kan vælge imellem forskellige fagforeninger,

Mia

# den 26-02-2010 kl. 16:15
Er kommentaren brugbar? 0 0
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere