Martin Thorborg rejser rundt i verden med familien
Følg vores rejse rundt i verden for at interviewe danske iværksættere

Køb et Amino Sponsorlink

Seneste indlæg

Abonner

  • E-mail: Abonner
  • E-mail abonnenter: 253

Gode links

Kig da her:

Arkiv

Hold kæft en uge..

Mandag landede jeg så i Danmark og det var som ventet koldt og klamt, men gode venner, dejlig familie m.m. varmede hurtigt humøret op.
Jeg bor i mit gamle børneværelse hjemme hos mine forældre i Bagsværd og det er helt nostalgisk. Sengen er så lille, at jeg var ved at falde ud af den første nat :-)
Det største problem, er at undgå at bliver overfodret af mine dejlige forældre, der virkelig fornøjer sig med at pyldre om mig :-)

Da jeg fik strøm på puteren, så fik jeg også læst lidt avis og der fik jeg sgu kaffen galt i halsen. IT Factory var, som det er nogen bekendt, gået ned og det var sgu lidt underligt, da det var mindre end en måned siden de spurgte om jeg ville sidde i bestyrelsen.... Heldigvis sagde jeg pænt nej tak til tilbuddet, da jeg helt ærligt aldrig har kunnet finde ud af Stein. Ikke at jeg på nogen måde vil sige at jeg forudså balladen, men kemien var ikke til stede og det skal den være hvis man sidder i en bestyrelse og dertil kunne jeg bare ikke forstå deres produkt og det er jo heller ikke smart når man skal rådgive folk ;-)

En ting der virkelig irriterer mig, er alle de klogeåger der nu siger: " Enhver kunne se at IT Factory var fup". Fuck dem, gu kunne de ej. En virksomhed som IT-factory kunne udmærket have omsat og tjent de penge på ærlig vis, med et godt produkt og godt markedsføring, men det er selvfølgelig svært at vide, hvis man er en gammel støvet akademiker, der endnu ikke har set lyset i nettet... Selvfølgelig ville det ikke være sædvanligt i Danmark, men en af vores konkurrenter Australske PC Tools, har på under 5 år lavet en omsætning på mere end 1 milliard danske kroner pr. år, så tag den lektor Blomme...

Ellers har ugen været super travl med foredrag og et godt advisoryboard møde i e-boghandlen Saxo.com. I går havde jeg rigtigt travlt og jeg kom nær for sent til en brunch med en god ven. Det er totalt umuligt at komme igennem København i bil. Hatten af for Ritt og Bondam, det er sgu lykkedes at gøre København til fodformet hovedstad.. Efter mødet skulle jeg tilbage til SPAMfighter og for at gøre dagen perfekt, så bakkede en flyttevogn ind i den bil jeg har lånt af min rare mor, så nu står den på værksted og jeg kører i taxa, fuck alt!!!

Nå, i dag skal jeg tale lidt for nogle handelsskole-elever og så er der SPAMfighter julefrokost og det skal nok bliver skægt.

Kan du have en super weekend :-)

Dbh Martin

Skrevet : dec 05 2008, 05:02 af Martin Thorborg | med 12 kommentarer | 1.706 Visninger
Kategorier:

Kommentarer

Brian Haagh sagde:

Hej Martin,

Tak for et kanont og MEGET inspirende foredrag på Trommen!

God weekend!

/Brian

# den 05-12-2008 kl. 13:23
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Hej Brian

Selv tak, i var et godt publikum :-)

Dbh Martin

# den 05-12-2008 kl. 16:06
Er kommentaren brugbar? 0 0

Anja sagde:

Tænk, jeg forstod først overskriften sådan at du nu havde tænkt dig at holde kæft i en hel uge, men du burde jeg have sagt mig selv ikke var tilfældet! ;-)

Glæder mig til at skåle med dig senere!

~

Anja

# den 05-12-2008 kl. 16:18
Er kommentaren brugbar? 0 0

Anja sagde:

du=det

# den 05-12-2008 kl. 16:21
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Anja, du er sgu en jule-optimist :-)

Vi ses senere.

Dbh Martin

# den 05-12-2008 kl. 16:24
Er kommentaren brugbar? 0 0

Mikkel deMib Svendsen sagde:

> -factory kunne udmærket have omsat og tjent de penge på ærlig vis, med et godt produkt og godt markedsføring

Ja, men ville du ikke som ejer eller bestyrelsesmedlem gerne have set bare EN version af produktet der virkede eller snakket med bare EN af de glade kunder? Begge dele manglede tilsyneladende helt i IT Factory.

Eller måske have tagen en snak med bare EN af de mange påståede partnere - f.eks. IBM, som Stein Bagger påstod havde inkluderet IT Factorys software, så de fik licensbetaling ved alle IBM's salg af dette. IBM siger nu det slet ikke passer - sådan en aftale har der aldrig været.

Eller hvad med Stein Baggers CV. Tjekker man virkelig INTET i sådan en CV? Ikke en eneste ting?

Det der undrer mest er, at INGEN tilsyneladende har stillet nogen som helst af de rimelige spørgsmål der stilles nu: Bankerne, leasingselskaberne, bestyrelsen osv har uden at undersøge en skid bare stolet på Stein Baggers formaninger om, at alt var som det skulle være. Det hænger altså ikke sammen med den ansvarlighed.

Naturligvis kan man ikke tjekke alt, men i denne sag virker det somom INTET er tjekket, og det er altså underligt.

Der er to ting jeg vil gætte på:

1) Der er flere involveret i det her - og det skulle ikke undre mig om det inkluderer både prominente personer og virksomheder

2) Jeg tror aldrig Stein Bagger dukker op. Jeg tror han er død - eller dør snart. De typer han tilsyneladende har rodet rundt med nøjes ikke med at skælde ud når de bliver sure - de støber dig ind i beton på dybt vand

# den 05-12-2008 kl. 19:09
Er kommentaren brugbar? 0 0

Peter Skouhus sagde:

1) Der er flere involveret i det her - og det skulle ikke undre mig om det inkluderer både prominente personer og virksomheder

Man skal passe på hvad man siger Mikkel ....men men men hvem ved det kan jo godt være du har ret i din iagttagelse ....

# den 06-12-2008 kl. 04:47
Er kommentaren brugbar? 0 0

Slettet Bruger sagde:

Martin,

Det ville have været let tjente penge med det antal bestyrelsesmøder, der har været afholdt!!!

DeMib stiller nogen gode relevante spørgsmål i relation til bestyrelsens manglende tilsyn og ansvarlighed. Og ja det er underligt at man ikke har vist interesse  for IT-Factorys egne produkter.

Henrik

# den 06-12-2008 kl. 08:44
Er kommentaren brugbar? 0 0

Mikkel deMib Svendsen sagde:

> Det ville have været let tjente penge

Ikke med den regning, der muligvis kommer til bestyrelsen. At man "ikke vidste noget" er nemlig ikke nok til at undgå bestyrelsesansvar :)

Jeg synes det var klogt af Martin at holde sig væk

# den 06-12-2008 kl. 14:07
Er kommentaren brugbar? 0 0

Claus Thygesen sagde:

Nu har han overgivet sig selv til myndighederene.

# den 07-12-2008 kl. 02:26
Er kommentaren brugbar? 0 0

Mikkel deMib Svendsen sagde:

Ja, nu bliver det virkelig spændende at høre hvad han har at sige. Indtil nu har vi jo kun hørt alle andres historier - inklusiv dem der kan have været helt eller delvist involveret.

Det største spørgsmål er jo nok: Hvor er alle pengene?

Hvis man ikke lige selv har penge i klemme må det da siges, at være erhvervsunderholding på højeste plan! :)

Ikke underligt at mange forlag og filmselskaber allerede er i gang med at overveje nogle hurtige udgivelser. Der er sgu penge i den her sag ...

# den 07-12-2008 kl. 20:24
Er kommentaren brugbar? 0 0

Henrik Blunck sagde:

Om Mikkel deMib Svendsens causering i forhold til CV'er, så er der kun ét at sige: Arken ... Langt tilbage i historien har CV'er engang imellem lignet ønskelister frem for egentige erfaringer.

Om Stein Bagger er det for længst kommet frem at han er faldet omkuld med flere virksomheder, og det som kan undre mest er det fader-søn forhold som hr. Jensby påstår at have haft. Hvis man nogensinde begynder at blande venskab og business sammen så har man så ganske afgjort bragt benzin til bålet.

Derfor er min bedste anbefaling altid: hvis noget *synes* at være for godt til at være sandt, så plejer det også at være tilfældet.

Moralen, synes jeg, er bedre ramt når Martin netop fremhæver at der ER firmaer der har lavet gigantiske formuer på noget som ingen havde troet muligt.

Med andre ord: 90% af al succes ville være underkendt på handels- og edb-skoler, men er ikke desto mindre blevet til store penge. Ingen havde nogensinde troet på formuer for en portal eller for spil, men i dag er det selvfølgeligheder.

Så af skade bliver man, som bekendt, klog, men sjældent rig... :-)

# den 08-12-2008 kl. 23:58
Er kommentaren brugbar? 0 0