på Amino

Mikkel deMib Svendsen  Amino Plus Amino Ekspert

55 år fra Lyngby
9.652  Indlæg
52.357  Point

Mikkel deMib Svendsen finder du også her:

   Min biografi

Jeg er kendt som serieiværksætter, debattør og dedikeret søgemaskinenørd.

Til dagligt arbejder jeg som Udviklingsdirektør og Partner i Waimea Digital, som jeg var med til at starte i 2014. Vi tilbyder professionelle services indenfor alle aspekter af markedsføring i søgemaskiner og sociale medier.

Jeg har for nyligt udgivet en helt ny og rigtig god bog om SEO, med titlen: Grundbog i SEO. Du kan købe den i både trykt version og som e-bog - samlet til en rigtig god pris her. 

AMINO RABAT!
Lige nu kan du få 50% Amino-rabat på bogen. Brug koden: AMINO50

I foråret lancerede vi Waimea Business - en hjemmeside totalløsning hvor alt det du skal bruge for at få succes på nettet er inkluderet: 

- En lynhurtigt, mobilptimeret (RWD)hjemmeside
- Professionelt skrevet og optimeret indhold
- SEO, linkbuilding og online markedsføring

Prisen starter på blot 495,- kr. pr. måned - det er mindre end de fleste bruger på SEO alene. Samme lave pris som de billigste på markedet - bare meget bedre. 

RING til os i dag på 70 22 80 82, eller skriv på info@waimea.dk og få en uforpligtende snak ...

Jeg har igennem de sidste 20 år rådgivet hundredevis af virksomheder i bl.a. Danmark, England, Tyskland, Sverige og USA indenfor de fleste brancher. Også nogle af de mest konkurrenceprægede markeder som Gambling, Rejser, Flyhjælp, Finansielle ydelser, Dating, Tele og Medical.

Du kan få del i den viden og erfaring jeg og mit meget erfarne team har. Vi tilbyder, at løse rådgivnings- og visse relaterede produktionsopgaver på både enkeltstående projektbasis og som længerevarende rammeaftaler. Kontakt os på Waimea.dk og få et uforpligtende tilbud.

Hvis du selv arbejder med SEO på dit website - eller overvejer det, så vil jeg meget anbefale, at du læser vores gratis SEO Guide - eller ser videoen. Skal du bruge en webshop, så start med at læse vores Guide til ny Webshop her

Over 30 år som iværksætter 

Jeg startede min første virksomhed i 1986 - et pladestudie med navnet Teen Town Studio. De følgende år var gode i pladebranchen og vi etablerede os hurtigt som det førende studie indenfor den nye, spirende bølge af hip-hop og dance produktioner. Det blev til flere hundrede plader for både mange danske artister og internationale navne som De La Soul, Queen Latifah, A Tribe Called Quest, Vanessa Williams og Queen. 

I sidste halvdel af halvfemserne valgte jeg at skifte levevej. Efter mere end 10 år gode år, hvor jeg levede fornuftigt af musikproduktion, var branchen ved langsomt at dræbe sig selv. Og alt imens var det der spændende internet dukket op. Så jeg skiftede professionelt spor. Jeg producerer stadig musik, i dag lever jeg bare ikke af det. 

I årene efter var jeg med til at starte og drive en række virksomheder - blandt andet Joblr (DK/USA), forlaget Master Success (USA), Redpitt, Min-Mave og deMib.com.

Udover mine virksomheder bruger jeg også en masse tid på at skrive bøger, artikler og blogs, holde foredrag og laver radio om iværksætteri, Internet og naturligvis søgemaskiner. Jeg har siden 1999 skrevet (foreløbigt) 8 bøger om SEO og afholdt mere end 250 foredrag. De fleste foredrag er på udenlandske konferencer, som Search Engine Strategies (SES) og Search Engine Marketing Expo (SMX). Men det plejer også at blive til en lille håndfuld foredrag i Danmark hvert år.

Skal du bruge et spændende foerdrag om SEO?
Så skriv til mig på mikkel@waimea.dk 

I 2005 startede jeg som vært på et radioshow der heder Strikepoint, på den Amerikanske online radiostation WebmasterRadio.FM. Hver mandag sendte vi i næsten 10 år med skiftende co-hosts: Færst med David Naylor fra Bronco, senere Kristjan Mau Hauksson fra Island og Andy Atkins-Krüger fra UK. Vi har indtil nu haft mere end 3 millioner downloads af vores shows, hvilket gør det til et af de mere populære af slagsen i verden.  

I de sidste par år har jeg brugt en masse tid på at lave keramik. Jeg har min første udstilling i påsken 2020 og du kan se og købe lidt af min unika keramik på min webshop

   Nyheder
   Gæstebog
NicholasRussek skrev: Jeg har lært en masse gode
30-10-2020 13:45

Jeg har lært en masse gode og best cbd oil nødvendige ting og det skal du have stor tak for!

Morten Johansen skrev: Leverandører
16-06-2011 12:29

Hej Mikkel..

Jeg synes jeg så et sted i et indlæg her på amino, at du har et stor netværk af leverandører indenfor forskellige kategorier, eller tager jeg helt fejl?

Daniel Schjerlund skrev: Super blog!
28-01-2011 07:39

Hej Mikkel.

Jeg vil bare lige smide en lille hilsen og sige mange tak for alle dine gode blogindlæg på din ekspertblog. Jeg har lært en masse gode og nødvendige ting og det skal du have stor tak for!

God vind fremover! :-)

Mvh,
Daniel.
www.lemus.dk

Agent skrev: MARKET artikel
24-11-2010 11:25

Hej Mikkel

God artikel i MARKET!

/Flemming 

Janus Beck Christensen skrev: Tak for en dine hudløst ærlige svar og SEO-Supporten
12-10-2010 06:51

Hej Mikkel,

Jeg vil som så mange andre aminoer gerne sige tak for dine mange gode og idybdegående svar her på Amino. Både de indlæg hvor du har svaret mig direkte, men også de indlæg hvor vi bare har fuldt med fra sidelinje, har haft en enorm påvirkning på vores piercing webshops seo resultater.

Det kan mærkes på bundlinjen og det er virkelig noget som gør en forskel for en lille virksomhed som vores.

Tusinde tak for din aktivitet her på Amino - Jeg håber den forsætter.

Med venlig hilsen

Janus B. Christensen
BodyMod.dk

   Mine aktiviteter
Se mere