Mikkel deMib Svendsen - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Mikkel deMib Svendsen  Amino Plus Amino Ekspert

52 år fra Lyngby
9.469  Indlæg
51.506  Point

Mikkel deMib Svendsen finder du også her:

   Min biografi

Jeg er kendt som serieiværksætter, debattør og dedikeret søgemaskinenørd.

Til dagligt arbejder jeg som Administrerende Direktør i Waimea Digital, hvor vi tilbyder profesionelle services indenfor alle aspekter af markedsføring i søgemaskiner og sociale medier.

I foråret lancerede vi Waimea Business - en hjemmeside totalløsning hvor alt det du skal bruge for at få succes på nettet er inkluderet: 

  • En lynhurtigt, mobilptimeret (RWD)hjemmeside
  • Professionelt skrevet og optimeret indhold
  • SEO, linkbuilding og online markedsføring

Prisen starter på blot 1.995 pr. måned alt inklusiv - det er mindre end de fleste bruger på SEO alene.

RING til os i dag på 70 22 80 82, eller skriv på info@waimea.dk og få en uforpligtende snak ...

Jeg har igennem de sidste 17 år rådgivet hundredevis af virksomheder i bl.a. Danmark, England, Tyskland, Sverige og USA indenfor de fleste brancher. Også nogle af de mest konkurrenceprægede markeder som Gambling, Rejser, Finansielle ydelser, Dating, Tele og Medical.

Du kan få del i den viden og erfaring jeg og mit meget erfarne team har. Vi tilbyder, at løse rådgivnings- og visse relaterede produktionsopgaver på både enkeltstående projektbasis og som længerevarende Retainer Aftaler - rammeaftaler. Kontakt os på Waimea.dk og få et uforpligtende tilbud.  

Jeg har også involveret i en række andre selskaber, siden jeg startede min første virksomhed i 1986 - herunder Teen Town Studio, JoyZone Recordings, Headroom Music & Publishing, Joblr, Redpitt  og Min-Mave.dk.

Udover mine virksomheder bruger jeg også en masse tid på at skrive bøger, artikler og blogs, holde foredrag og laver radio om iværksætteri, Internet og naturligvis søgemaskiner. Jeg har siden 1999 skrevet (foreløbigt) 7 bøger om SEO. Jeg holder mange foredrag hvert år. De fleste af dem er på udenlandske konferencer, som Search Engine Strategies (SES) og Search Engine Marketing Expo (SMX). Men det plejer også at blive til en lille håndfuld foredrag i Danmark hvert år.

Skal du bruge et spændende foerdrag om SEO?
Så skriv til mig på mikkel@waimea.dk 

I 2005 startede jeg som vært på et radioshow der heder Strikepoint, på den Amerikanske online radiostation WebmasterRadio.FM. Hver mandag sendte vi i næsten 10 år med skiftende co-hosts: Færst med David Naylor fra Bronco, senere Kristjan Mau Hauksson fra Island og Andy Atkins-Krüger fra UK. Vi har indtil nu haft mere end 3 millioner downloads af vores shows, hvilket gør det til et af de mere populære af slagsen i verden.  

   Nyheder
   Gæstebog
Morten Johansen skrev: Leverandører
16-06-2011 12:29

Hej Mikkel..

Jeg synes jeg så et sted i et indlæg her på amino, at du har et stor netværk af leverandører indenfor forskellige kategorier, eller tager jeg helt fejl?

Daniel Schjerlund skrev: Super blog!
28-01-2011 07:39

Hej Mikkel.

Jeg vil bare lige smide en lille hilsen og sige mange tak for alle dine gode blogindlæg på din ekspertblog. Jeg har lært en masse gode og nødvendige ting og det skal du have stor tak for!

God vind fremover! :-)

Mvh,
Daniel.
www.lemus.dk

Agent skrev: MARKET artikel
24-11-2010 11:25

Hej Mikkel

God artikel i MARKET!

/Flemming 

Janus Beck Christensen skrev: Tak for en dine hudløst ærlige svar og SEO-Supporten
12-10-2010 06:51

Hej Mikkel,

Jeg vil som så mange andre aminoer gerne sige tak for dine mange gode og idybdegående svar her på Amino. Både de indlæg hvor du har svaret mig direkte, men også de indlæg hvor vi bare har fuldt med fra sidelinje, har haft en enorm påvirkning på vores piercing webshops seo resultater.

Det kan mærkes på bundlinjen og det er virkelig noget som gør en forskel for en lille virksomhed som vores.

Tusinde tak for din aktivitet her på Amino - Jeg håber den forsætter.

Med venlig hilsen

Janus B. Christensen
BodyMod.dk

Thomas Reberholt skrev: SEO Supporten
20-05-2010 00:43

Er rigtig glad for dit system :) virker bare.

   Mine aktiviteter
Se mere
Besøg vores andre hjemmesider :
lll