på Amino

Statistik

Denne profil blev set 17 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

 

Gode Feeds

Daniel S anbefaler disse feeds
 
Profil

Daniel S 

34 år fra Aarhus
481  Indlæg
1.889  Point   Min biografi

Hej og velkommen til min Amino profil.

Mit navn er Daniel og jeg er uddannet web-integrator og datamatiker. Jeg har i gennem årene brugt en masse tid på at lære og uddanne mig selv indenfor hjemmeside- og softwareudvikling. Mit primære backend sprog er PHP men jeg har også erfaring med C#, Java, Python og mange andre sprog. Jeg ser også mig selv som en haj til HTML/CSS, Javascipt/jQuery og diverse frameworks.

Jeg har arbejdet lidt forskellige steder rundt i det jyske men jeg har altid haft en drøm om at være min egen herre, eller have en lille virksomhed ved siden af mit drømmejob. Det drømmejob er et jeg sidder i nu og det er jeg rigtig glad for! Jeg har lavet et hav af hjemmesider for private og erhvervskunder i gennem årene og utallige sites privat til egne formål.

Mit nyeste site er GamerMus.dk, stedet hvor jeg prøver at hjælpe folk med at finde den gamer mus der passer perfekt til deres behov. F.eks. kan du finde en lækker Razer mus eller en SteelSeries mus. Husk selvfølgelig at købe en fin gamer musemåtte som passer til din mus.

Hvis du har spørgsmål eller andet er du mere end velkommen til at kontakte mig, jeg har altid levet efter den filosofi at hjælpe andre hvis man kan, det kommer altid igen på den ene eller anden måde. Smile

   Skæve facts om mig
Daniel S har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Thomas Rosenstand skrev: Tak for hilsenen
22-06-2011 14:53

Hej Daniel

Tak for hilsenen! Der er ikke anden familie på dagen end min hustru - der er jo lidt langt til Florida for en gang fødselsdagskaffe :-)

Mangeh ilsener

Thomas

   Mine aktiviteter
Daniel S har ikke været aktiv for nyligt