på Amino

Gita Street 

2.606  Indlæg
18.342  Point

Gita Street finder du også her:

   Min biografi

Jeg kan især hjælpe dig med SEO og WordPress. 
 

Min passion er online markedsføring og affiliate markedsføring - herunder arbejder jeg med SEO og er så småt begyndt med Google AdWords også. 

Jeg er Microsoft certificeret .NET programmør, men har valgt at specialisere mig i at programmere og designe til WordPress. Herunder at lave WordPress-temaer, samt simple WordPress-plugins. 

Min Amino Freelancer-profil.

   Skæve facts om mig

Hvornår startede du din første virksomhed og hvad lavede den?
Det var i 2001, hvor jeg lavede den første firmahjemmeside for en kunde, som blev udnævnt til Gazellevirksomhed flere år i træk derefter. Det var til at starte med en lille hjemmeside for en lille detailbutik, indtil jeg ændrede det til at være et stort grossistsite delt ind i forskellige brands med lidt forskellige designs, samt fede Flash-introer (sådan skulle det være dengang). Derudover programmerede jeg også et Content Management System til det, så kunden selv kunne redigere i teksterne når de havde lyst. Jeg udfærdigede og producerede også andet reklamemateriale såsom designede CD-er med billeder, samt reklamefoldere.

   Nyheder
   Gæstebog
Zymako skrev: Glædelig jul og et godt nytår :-)
09-12-2016 09:44

:-) 

Tom Egeskov skrev: Tak for hjælpen - igen!
24-09-2013 07:07

Hej Gita

Vil lige sige endnu en gang tak for hjælpen. Ligegyldigt om det er Wordpress eller SEO så ved du hvad du laver og kan "trylle" som igen andre og bedst af alt så kan man stole på en uovertruffen ærlighed og ihærdighed :-)

DesignYOU - Allan Hansen skrev: Tillykke med dagen
23-08-2013 05:48

Tillykke med dagen Gita Håber du får en dejlig dag Cake

Mikkel skrev: Tillykke
23-08-2012 13:22

Så lige i en tråd du har fødselsdag, tillykke. :)