på Amino

Statistik

Denne profil blev set 51 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

 

Gode Feeds

Romanovich anbefaler disse feeds
 

Abonnenter på indlæg

Disse brugere abonnerer på indlæg fra Romanovich

Romanovich 

40 år fra København SV
2.596  Indlæg
12.056  Point

Romanovich finder du også her:

   Min biografi

Navn: Alexander Romanovich Rosenborg

Alder: 35 år

Status: Gift samt 2 børn

Jeg er som mange andre herinde interesseret i at starte en virksomhed op og leve af den. Det har dog været en meget turbulent tid og jeg har været med over mange forskellige projekter. I dag fokuserer jeg mest på informationssider der kan hjælpe andre mennesker. Pt. Arbejder jeg med 3 forskellige projekter som jeg håber en dag i den nærmeste fremtiden vil kunne supporterer mig og min familie. Det må kun tiden vise.

De-sjove-jokes.dk

Jokes - Underholdning findes i mange forskellige former. I dag sidder de unge foran en skærm, om det er en iPad, iPhone eller noget helt tredje så er det det samme. De-sjove-jokes.dk indeholder også underholdning dog en af de mere ældre af slagsen, nemlig vittigheder eller vitser som nogle kalder dem. På hjemmesiden vil du finde flere forskellige kategorier opdelt i deres respektive genre. Vælg den kategori af vittigheder du bedst synes om. Her vil du opdage en forunderlig verden af sjove tekster der vækker fantasien og sætter lattermusklerne på overarbejde. Del dem med dine venner og dem du holder af. Vittigheder vil aldrig gå af mode.

Ordsprog - Selv om man ikke nødvendigvis bemærker disse så bliver de tit brugt i almindelig sprog. Der findes flere forskellige underkategorier og det vil du også opdage at jeg har på siden. Der findes ordsprog til enhver lejlighed hvorved du kan bruge dem for at oplyse eller gøre andre opmærksom på deres levevis, vej eller valg de er i gang med at tage. En af mine ynglings ordsprog lyder således: "Den der går i seng med en kløende røv, vågner op med en lugtende finger". Hvordan du ser på dette ordsprog er helt op til dig, jeg finder den dog både sjov og vis på sin egen måde.

Fødselsdag - Du bliver født på en specifik dato og den dag bliver du fejret hver eneste år, af både dine venner, familie og nogle gange også fremmede. Ens fødselsdag er vigtig da det er den der vi ser os tilbage og får et indblik i hvor meget vi er voksen, udviklet os og hvor livet fører hen. Det er vigtig at fejre denne dag, for at minde os om at livet er kort men vi stadig kan nå at udrette meget, både for os selv og andre.

Citater - Citater er noget vi alle kender til. Vi har læst, hørt om dem og mange af os bruger dem til hverdag uden rigtig at tænke over det. Citater kan stamme fra hvem som helt, det er dog store personligheder der bliver citeret mest, som: Præsidenter, sportsstjerner, musikere osv. Citater giver en erfaring på livet.

Afslutter lige denne side med en af mine ynglings citater:

“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Lad være med at vente på det perfekte tidspunkt, for det kommer aldrig. Skab det selv!!!

Ud over de-sjove-jokes.dk som er en af mine større hjemmesider arbejde jeg på 3 andre projekter.

 

Romanovich.dk – En af mine andre passioner er mad. Jeg har derfor besluttet at oprette en hjemmeside med det kulinariske som fokuspunktet. Jeg uploader nye opskrifter løbende hvorved jeg håber at kunne få andre mennesker til at lave mere mad i deres køkkener i stedet for at bruge justeat eller spise fastfood. Hvis du er en madnørd som jeg, er du mere end velkommen til at smutte forbi siden og se om der er noget der kunne lokke.

Kryb-info.dk - Siden jeg var helt lille har jeg være fascineret af kryb. Jeg ville slæbe en myretue med hjem i en spand eller undersøge hvad bierne lavede hvor det så resulterede med flere bistik osv. Derfor har jeg også oprettet en hjemmeside om kryb, ok jeg har måske udvidet den mere til skadedyrsbekæmpelse og ikke kun kryb. Men her på hjemmesiden vil du kunne finde al den information du har brug for, for at komme skadedyrene til livs.

Air-target.dk - Denne hjemmeside er en af mine nye projekter. Den omhandler nemlig luftvåben. Se da jeg var 22 år gammel skulle jeg ind i militæret, jeg synes det var fedt at skyde med våben, da jeg ikke er længere en soldat har jeg heller ikke mulighed for at eje sådan et våben. Men når det kommer til luftvåben så er reglerne helt anderledes, hvis du bare er over 18 år samt har et luftvåben om det så er en luftpistol eller luftgevær gør ingen forskel. De må bare ikke være over 4,5mm kaliber eller skal du enten have jagttegn eller også tilladelse fra politiet.

 

Hav en fantastisk dag.

Mvh. Alexander

   Nyheder
  • 30-08-2010
  • In the time of war.

    War does not determine who's right... only who's left.

   Gæstebog
Kim Tetzlaff - Kim Tetzlaff ApS skrev: Hey - Lang tid siden
06-02-2012 14:27

Hey, det er da godt nok lang tid siden alligevel... ville bare lige sige hej ;)

   Mine aktiviteter
Se mere