på Amino

Statistik

Denne profil blev set 8 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Heidi følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Heidi anbefaler disse feeds
 

Abonnenter på indlæg

Disse brugere abonnerer på indlæg fra Heidi

Heidi 

52 år fra
155  Indlæg
708  Point

Heidi finder du også her:

   Min biografi

Hej,

Ja så skete det altså for mig. Jeg ser mig selv som en yderst fornuftig person med god dømmekraft, men alligevel var jeg lige ved at blive et offer for scam i sidste måned.

Jeg er 40 år, dansk men bosiddende i Sverige. Jeg har gennem noget tid søgt nyt job og oprettede så en profil på en jobportal, hvor et "firma" fra Schweitz kontaktede mig, da de havde en ledig stilling i mit område. Jeg modtog oplysninger og syntedes at det lød ok og glædede mig til at komme igang med mit nye job. Det viste sig dog hurtigt, at de havde planer for mig, som jeg ikke lige havde regnet med og ville benytte min private bank konto til firma relaterede transaktionser som de så fint skrev. Jeg havde allerede inden de skrev det en mistanke om, at de nok ikke var, hvad de udgav sig for at være og det har jeg så fået bekræftet.

Den følelse jeg sidder med efterfølgende er helt forfærdelig også selvom, det ikke lykkedes dem at narre mig til at hvidvaske penge for dem, eller hvad det var de forsøgte. Jeg har tænkt mig at gøre noget ved det og er nu i færd med at samle et team af folk med det formål at bekæmpe scam.

Jeg gør det her som privat person og meningen er ikke, at de folk som vi ønsker at hjælpe skal betale et fast beløb for at vi vil hjælpe. Nej både den private samt virksomheder kan frit kontakte os og har de lyst til at donere et beløb til os, så er de velkommen, men det er ikke et krav.

Jeg håber, at jeg kan skabe et godt netværk, som vil støtte mig i kampen mod scam. Vil du eventuelt høre mere, så kan jeg også kontaktes på skype via mit skype id: 

scamfighters

   Skæve facts om mig

Hvilken forretningside ville du gerne have fundet på?
Isterning posen

Hvis du ikke skulle bekymre dig om penge, hvad lavede du så nu?
Så sad jeg på en sandstrand med varmt klima og bag mig lå mit strandhus.

Hvad er din Passion/Hobby?
Jeg maler kunst og er lige gået online med et galleri www.hmkonst.se, hvor man kan se, hvad jeg maler.

Hvordan slapper du bedst af?
Når jeg maler.

   Nyheder
   Gæstebog
mkoldt skrev: TAK
05-01-2012 10:51

Hej Heidi

 

Vil bare sig tak for din STORE STORE hjælp, og har gidet lytte til all min forvirring omkring det it halløj...

 

knus miriam

Nick Martin skrev: Tak!
27-12-2011 08:39

Hej igen,

Ja det er et skønt forum det her :) Lyder super fedt det tilbud du har fået og det skal du da bare tage imod med kyshånd.

Jamen jeg gjorde ikke så meget. Var for det første ekstremt pinligover, at jeg overhovedet kunne overtales på den måde, men for en dugfrisk 18-årig yr der bliver fuldstændig kræset omkring med penge, biler og damer ... jaaa så var jeg en anelse hjælpeløs haha.

Send mig endelig et link når du har fået noget op at stå, det vil jeg megetgerne følge :)

Nick

Nick Martin skrev: Scams Sucks!
26-12-2011 23:17

Hejsa,

Kan tydeligt huske fornemmelsen af at blive scammet. Da jeg var 18 og super naiv blev jeg lokket ind i pyramidespillet Noble House og fik smidt 19.000 kr. i det. Tænk at man kan være SÅ dum! Det var ækelt og de var alle nogle hustlere. Er lykkelig for jeg ikke fik lokket andre ind i det pyramidespil!

Har du bygget noget på siden endnu?

Jeg er ved at opbygge lav din egen hjemmeside måske det kan give et par tips til en wordpress hjemmeside på sigt :)

Held og lykke med det!

Nick