på Amino
Profil

Birgit - Min-mave.dk 

Farum
1.044  Indlæg
4.642  Point

Birgit - Min-mave.dk finder du også her:

   Min biografi

Opdateret d. 24 april 2021

Tja, hvem er jeg?

Jeg er mor til 6 dejlige unger og blev pga. bl.a. en kronisk sygdom tvunget til at kikke nærmere på mit liv og hvad min fremtid skulle indeholde.

Derfor tog jeg springet ud i eget firma i feb. 2006 og at satse alt på en informationshjemmeside om emnerne graviditet, fødsel og børn som jeg har haft siden 2001. 

Jeg har mange odds imod mig i hverdagen, men nægter (andet end for en meget kort periode) at lade det styre mit liv mere end højst nødvendigt. Men det er bestemt ikke nemt at være kvindelig iværksætter og samtidig at skulle have alting til at passe sammen med familielivet. Under alle omstændigheder har jeg en MEGET spændende hverdag fyldt med udfordringer. 

2012 - Nu er tiden så kommet hvor jeg er nødt til at forlade mit livsprojekt og finde nye udfordringer, men mere om det senere når jeg ved hvad jeg præcis skal kaste mig over.

   Skæve facts om mig
Birgit - Min-mave.dk har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
 • 12-02-2010
 • Min-Mave nomineret til Brugerprisen 2010

  For 1 år siden blev Min-mave nomineret til brugerprisen 2009 og det var en fryd at følge top 10 for der lå vi og der blev vi liggende. Til sidst var vi oppe mod de helt store mastodonter som f.eks. DTF-Travel som endte med at løbe af med brugerprisen.

  I år er vi atter med og denne gang føler jeg at vi er endnu mere berettiget til at være med, da vi både har webshop, community og tusindvis af glade brugere.

  Hvem giver du din stemme?

  Stem på dit favoritsite her

 • 20-09-2008
 • Ny gruppe for iderige personer - Brainstorming

  Ja, så fik jeg en nyhed Big Smile

  Jeg har netop fået oprettet en gruppe for os der elsker at brainstorme på egne og andre ideer MENS vi netværker for fulde hammer

  Vil du være med?

  Så kik ind og vær med her - http://www.amino.dk/groups/brainstorming_-_grp_2/default.aspx

 • 07-09-2008
 • Livet er skønt........ :)

  Åh, en nyhed er det vel ikke, det er nok nærmere en konstatering - men jeg føler for første gang i rigtig lang tid at jeg tager de rigtige beslutninger og snakker med de rigtige personer.

  Hvor er det dejligt når tingene bare føles som om de lykkes Big Smile 

   Gæstebog
Karina Woringer skrev: hej birgt
26-10-2009 23:41

Vil lige sige at bare fordi vi begge har travlt og ikke har snakket sammen længe så er du stadig i mine tanker og jeg er jævnligt inde på min-mave.dk for at se hvad der sker.

mvha karina

 

skrev: Du er inspiration til alle mænd...
05-08-2009 17:36

og alle kvinder Yes

Hej Birgit.

 

Din dejlige iværksætter Big Smile

 

Jeg fik øje på dig via Thorborg, klik her, før du spurgte, om jeg ville hjælpe dig og blive en del af dit eget lille netvæk.

 

At være Iværksætter handler om at skabe et netværk af den rigtige viden – Know How, da man som Iværksætter ikke kan besidde al viden inden for alle fag-områder. Men det er her de fleste fejlet som Iværksætter og erhvervsdrivende. Derfor er der mange af dem der lukker ned nu, i disse krise tider.

 

Men du vil sejre, fordi du forstår vigtigheden af at bygge netværk. Yes

 

Skriv til mig, hvor du har brug for hjælp og jeg vil ikke holde min viden og erfaring tilbage for dig.

 

De bedste hilsner

 

Glenn Kibsgaard.

babybutikken skrev: Hvornår kører MM igen?
13-05-2009 19:46

Hej!

Min kone følger med på min mave og er ved at få små abstinenser over at den ikke kører ;)

Hvornår er der udsigter til at den kommer op og køre?

MVH Marc, men mest konen!

Biverbid skrev: Hilsen biverbid
25-11-2008 11:44

Med tanke på tid og energi jeg ved uden kende dig du har brugt på ødelægge dig selv med dårlige tanker om dig selv.-Og du nu har formået med blot en meget lille procent er muligt.??

Ved forstå vores sind kan bruges til og være en hjælp-så har du rykket dig og kan/vil nå langt.At du ved du er god nok og kan vil ikke forsvinde.-Du vil måske opleve,at gamle tanker og ideer er igang med pille dig ned.

Men sandheden om du er og du selv ved dette er sandt-vil fjerne det igen så enkelt er det.Noget vi mennesker gør meget kompliceret.

Du er godt budskab på der er muligt og aldrig umuligt.

venligst og kh Biver

Nicolai Lønne skrev: Blog?
04-11-2008 12:02

Hvor er din blog her på amino blevet af? Jeg får bare en "Forum findes ikke" når jeg prøver at gå ind på den Confused

   Mine aktiviteter
Se mere