på Amino
Profil

Karsten Lund  Amino Ekspert

43 år fra København
899  Indlæg
4.528  Point   Min biografi

 

 

 

Karsten Lund har ikke skrevet noget om sig selv.
   Skæve facts om mig
Karsten Lund har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
 • 31-03-2010
 • Flere kunder - med samme trafik

  Hvis du gerne vil have flere kunder - flere salg - større salg - og har du allerede en fornuftig trafik - ja så er konverteringsoptimering dit bedste bud på flere penge på bundlinjen. 

  Det er svært - og samtidigt så blændende enkelt. Det handler om at skabe den bedste synergi-effekt mellem dine besøgendes formål, ønsker og behov samt dine muligheder for at levere det. Det kan virke omsonst, men når det først begynder at vise sig på konverteringen, så bliver de fleste ret bidte af at finde flere flaskehalse. 

   

 • 09-01-2009
 • AMINO BABY

  Ja, nu nåede Martin Thorborgs iværksætteri også til mig. Det er ikke fordi jeg er ny i hverken branchen eller med at starte virksomhed, men mere fordi jeg er ny mht. engagere mig og få/dele viden via denne service.

  Så venligst, tag godt imod mig, jeg har nogle markante holdninger til specielt design men jeg mener det hele godt, og ønsker alle hos AMINO den største success med deres virksomhed.

  -Karsten Lund

   Gæstebog
Michael Nordsted skrev: Grafik
28-01-2011 11:50

Tak - det er godt at have i hovedet når man skal være kreativ. Grafikken er også vigtig af hensyn til gulvet. Det er flot arbejde du har lavet.

   Mine aktiviteter
Se mere