på Amino

Statistik

Denne profil blev set 55 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Kristian Konradsen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Kristian Konradsen anbefaler disse feeds
 

Abonnenter på indlæg

Disse brugere abonnerer på indlæg fra Kristian Konradsen

Profil

Kristian Konradsen 

39 år fra Randers
2.018  Indlæg
8.671  Point   Min biografi

Jeg arbejder til daglig som Proces- & digitaliseringskonsulent ved Kvist & Jensen Randers, hvor jeg har ansvaret for, at digitalisere og optimer vores kunders bogholderi. Derudover står jeg også for vores nye bogførings- og bogholderi service - bogfoering.dk.

Tidligere var jeg økonomi controller i AAB Århus, men har også 7½ års erfaring som revisor og har en HD i regnskab + en Cand.merc.Aud fra Ålborg universitet. 

Derudover bruger jeg en del af min fritid på, at hjælpe andre med, at finde den rigtige autostol til deres barn. Jeg har nemlig selv erfaret, hvor svært det er, at vælge den rigtige autostol og finde informationer og autostol regler. Derfor har jeg lavet Autostol.dk, hvor du kan finde masser af informationer om autostole, test resultater, guides og meget mere.

Jeg skriver også guides og artikler til div. baby fora. Jeg har bl.a. skrevet en artikel om Isofix for Baby.dk samt flere Autostol ekspert indlæg. Derudover har jeg en en masse brugbart information på min egen hjemmeside om autostole.

Med Autostol.dk har jeg et samarbejde med Lena fra Sikkerautostol.dk og hun er ekspert på Autostol.dk om de bagudvendte autostole, da Lena har mange års erfaring med bagudvendte autostole.

På Autostol.dk kan du også se de nyeste autostol tests resultater - præcis de samme resultater, som du betaler penge for hos TÆNK eller har adgang til hos FDM - Så husk at henvis forældre til min test oversigt.

Så står du og skal have en ny autostol eller købe autostol for første gang, ja så tøv ikke med at sende mig en PM med dine spørgsmål. Så vil jeg med glæde hjælpe dig.

Efter en ferie til Sri Lanka er jeg blevet helt forelsket i landet. Derfor har jeg lavet en informations side om Sri Lanka, hvor du bla. kan finde beskrivelser af de populære seværdigheder, men også en guide til bestilling af visum til Sri Lanka

   Skæve facts om mig

Hvornår startede du din første virksomhed og hvad lavede den?
I 2003 og var en prissammenligningsside mobilabonnementer.

   Nyheder
   Gæstebog
VictorK skrev: angående revisor
05-08-2021 14:52

Goddag Kristian

Jeg har nogen sprøgsmål angående at være revisor, og vil siden du er revisor meget gerne høre dig om det.

send mig gerne en privat besked, så kan vi tage den derfra

vh

Rasmus T. Nicolaisen skrev: Tillykke
27-05-2013 02:48

Hej Kristian, tillykke med fødselsdagen i dag :-)

Dannie skrev: Tak for handlen
29-01-2012 23:37

Hej Kristian,

Jeg vil bare lige sige tak for en super handel!

Jeg håber du er tilfreds med siden og får det bedste ud af den.

Mvh

Dannie

   Mine aktiviteter
Se mere