på Amino

Dannie 

32 år fra Hansen
174  Indlæg
816  Point

Dannie finder du også her:

   Min biografi

Jeg er en ung knøs med en hel masse jern i ilden og altid gang i et nyt projekt.

Til dagligt er jeg så heldig at bo i en af Europas skønneste byer - München - hvorfra jeg driver en række forskellige online-projekter. Når ikke jeg sidder klistret til skærmen studerer jeg "Betriebswirtschaftslehre" på Ludwig Maximilian Universitet i München.

Elektroniskee Cigaretter

Blandt mine projekter er min blog om el cigaretter, hvor jeg forsøger at komme med så mange informationer som muligt omkring e-cigaretter, nikotinvæsker osv. Elektroniske cigaretter er et nyt fænomen som de sidste år er vokset ekstremt i popularitet - især i Europa. Dette er også med god grund, de såkaldte e-cigaretter giver brugeren følelsen af at ryge en rigtig cigaret og få stillet nikotintrangen, uden at være tvunget til at indtage de mere end 4000 skadelige giftstoffer, som ellers er at finde i traditionelle cigaretter.

Som prikken over i'et skal det også nævnes at c-cigaretterne er markant billigere end normale cigaretter, så der er både en økonomisk OG helbredsmæssig fordel ved at skifte det gamle tobaksfyldte cancer-stænger ud med en e-cigaret.

Røgen i en e-cigaret er slet ikke nogen rigtig røg, men derimod vanddamp, som som ikke indeholder de mange giftstoffer som udledes ved forbrændingen i en normal tobaks cigaret.

På min e-cigaret blog er der også gode tilbud og eksklusive rabatter at finde.

Der findes en lang række forskellige typer og modeller af el cigaretter - til de mest populære hører blandt andet Ego-T og Tornado. Ulempen ved disse modeller er dog at man selv skal påfylde nikotinvæske, hvilket medfører risikoen for fejldoseringer, som i værste fald kan medføre nikotinforgiftning.

Derfor er jeg selv tilhænger (og bruger) af e-cigaretter med engangs-refills, hvor filtrene allerede indeholder færdigblandet nikotinvæske.

   Nyheder
   Gæstebog
Grosen Friis skrev: Video
11-11-2013 12:37

Hej Dannie

Undskyld jeg først svarer nu, jeg er ikke så aktiv på  Amino mere :)

http://dk.grosen.com/blog/kategori/video

/Grosen

Grosen Friis skrev: Mine SEO videoer finder du her
22-09-2012 22:06

Hej Dannieh

Mine SEO videoer finder du her, tak for interessen :) SEO videoer

/Grosen Friis

09-03-2012 22:35

Hej med dig.

mange tak for de venlige ord.

Vi ses.

Hilsen

Rolf

Søren Sjøgren skrev: Tak
31-01-2012 15:07

Hej Dannieh

Tak - det var også en lang proces. Jeg også glad for det resultat jeg endte med. Du kan evt. læse flere uddrag på bogens side på Facebook her.

/Søren

   Mine aktiviteter
Se mere