på Amino

Statistik

Denne profil blev set 9 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Karina Woringer følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Karina Woringer anbefaler disse feeds
 
Profil

Karina Woringer 

Holbæk
151  Indlæg
627  Point

Karina Woringer finder du også her:

   Min biografi

Jeg er en ung kvind på 25 år fra Holbæk på Vestsjælland. Jeg bor sammen med min mand Daniel og sammen har vi to fantastiske piger. Sacha feb 2006 og Lærke fra august 2008.

I min fritid bevæger jeg mig meget inden for rollespilsmiljøet. Jeg spiller liverollespil, er i bestyrelsen i en liverollespilsforening og er for tiden også godt i gang med at arrangere en liverollespils kampagne som bliver skudt i gang i sommeren 2010. Jeg interessere mig også meget for middelalderen og i det meste af sommerhalvåret kan man finde mig og min Familie som aktører på middelaldermarker rundt om i Danmark.

Jeg har ingen uddanelse. Blev HF student fra VUC Holbæk i juni 2005. Har siden da arbejdet når jeg ikke har været på Barsel. Er for øjeblikket ansat hos DSB, hvor er er ansat i en Kort og Godt butik som servicemedarbejder. Men min plan er at stoppe der når min barsel er *** .

 Min drøm har længet været at blive min egen chef. Min mand har de sidste par år gået med drømmen om at starte en webbutik med produkter som henvender sig til folk  inden for rollespilverdenen. Denne drøm er så også blevet min. Men mand har af personlige årsager ikke kunne realisere sin drøm og bakker mig op i at min bliver sat i gang. Min tanke er at få en webshop med salg af kostumer, props og accessories til liverollespil. Folk vil nu tænke endnu en liverollespilswebshop. Ja men min bliver ikke som alle de andres. Liverollespil er nemlig ikke kun hvor man render rundt ude i en skov og ligner nogle fra ringenes herre, liverollespil er meget mere. Desværre findes der ingen butikker(hvad jeg ved af) der sælger til de andre genre af liverollespil, end fantasy som er det alle andre sælger kostumer til. Men det vil der komme til at værre. Jeg er for øjeblikket i opstartsfasen og ved at der vil gå nogle mdr før hjemmesiden bliver smidt ud i cyberspace.

Pr. 5 okt. 2009 gik www.dunkelskov.dk online.

   Skæve facts om mig
Karina Woringer har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
  • 22-10-2009
  • www.dunkelskov.dk er nu en realitet

    Den 5.okt 2009 åbnede jeg webshoppen www.dunkelskov.dk .

    Det har været en turbulent periode op til åbningen af siden og der hesker stadig lidt kaos.

    Jeg er jo som sagt ny ud i, ja stort set det hele. Jeg har måtte sætte mig ind i rigtig mange ting, og mange ting jeg aldrig troede jeg ville komme til at lave.

    Men det er spændende og jeg nyder det .

   Gæstebog
skrev: Blogskribent
25-11-2009 23:42

Jeg skirver blogs der fænger. Interesseret?

Boysen skrev: gruppen webshoppen
15-02-2009 19:49

Hejsa

Du har søgt om adgang til gruppen webshoppen. Du bedes oplyse hvilken webshop(s) du ejer/driver.

Mvh Kenneth Boysen

19-12-2008 06:08

Halløj :)

Ja jeg husker dig ganske udmærket du er godkendt :) Det er sjovt at høre, at du også går med iværksætter intentioner. Iværksætteri er ret sjovt:)

Hvordan går det med jer alle sammen? Og ja, vi ses skam nok itl NoD hvis du kommer :)

Kram på dig :)

 

Michelle

   Mine aktiviteter
Se mere