på Amino
Profil

Uniquelady.dk - Michelle 

35 år fra Odense
242  Indlæg
1.084  Point

Uniquelady.dk - Michelle finder du også her:

   Min biografi

Smæk - Klap - Intensitet - Lidenskab

De fire ord beskriver mit arbejde meget godt. Jeg arbejder med BDSM, Fetishisme og seksuelle eksperimenter i Fetish & SM shoppen Uniquelady.dk

Siden 2008 har jeg forsøgt at knække koden til, hvordan man nedbryder tabu, fordomme og nedgørelse af seksualiteter, der er på kanten med normen.

Det har udviklet sig til SM Bloggen , hvor jeg igennem video og tekst giver råd om tryg start på seksuelle eksperimenter.

"Hvad er S/M" er videobloggen, der trygt fortæller om SM og grundværdierne bag. Jeg er ganske almindelig, jeg er fordomsfri - men jeg oplever at mange bliver overraskede når de møder mig, fordi de havde et helt andet billede af mig i forhold til mit arbejde

Jeg er E-bogs aktuel med SM begynder bogen "5 Gode Grunde Til Du Er Usikker På SM - Sådan Kommer Du Over Barriererne". E-bogen opfølges af mit nye også gratis begynder SM online kursus "God Start På SM Sådan" . Det har været en drøm at være med til at inspirere og motivere andre til at kaste sig ud i at forsøge at realisere deres inderste fantasier. Specielt med SM men også andre eksperimenterende seksualiteter kan det være svært at finde ud af hvor man skal starte og begynde, fordi SM ofte portrætteres teknisk og besværligt. Det gør min E-bog op med - så lysten, intensiteten og nærværet kan få lov til at tage over.


Har du spørgsmål om SM eller eksperimenterende seksualitet, er du velkommen til at skrive til min brevkasse for eksperimenterende sex og SM - ganske anonymt.

Du er også velkommen til bare at give mig et vink eller en hilsen.

 

Kærlig Hilsen

 

Michelle

Fortaler for fri seksualitet - SM, erotisk dominans og eksperimenterende seksualitet - BDSM

   Skæve facts om mig
Uniquelady.dk - Michelle har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
  • 02-01-2009
  • Så er jeg hjemme fra varmen igen :)

    Puha hvor var det rart at komme en tur til varmen og få set lidt nyt. Også det at gå ind i et nyt år er rigtigt lækkert, da 2008 ikke har været for sød ved mig. Nu håber jeg bare 2009 bliver noget bedre, jeg vil i hvertfald pukle for det :)

    Godt nok savner jeg mor. Men jeg ved hun er stolt af mig, der hvor hun er.

     

   Gæstebog
Arash Saberi // Baam Clean skrev: Godt arbejde!
28-04-2011 13:58

Hej Michelle. Jeg kiggede lige forbi din website, og læse lidt om dig selv. Jeg synes det er stærkt at du fremviser dig som en selvstændig ung kvinde. Det er fascinerende. Jeg er selv 20 år, og har netop startet et nyt firma (rengøring) op. Tænkte på om du kunne give mig råd, da jeg er igang med at få website lavet, Hvordan kan jeg fange kundernes opmærksomhed via hjemmesiden? håber du kan hjælpe, hvis ikke takker jeg pænt af, og vil give dig en skulderklap og en masse held og lykke fremover :)

Vh Arash Saberi Esfarjani 

skrev: kære michelle
26-04-2011 20:39

Er glad for du kunne bruge min hjælp. Du kan altid skrive til mig og forhøre dig! Råd er trods alt noget af det vi har tilbage som ikke koster noget :')

Ja det er vi sørme også.. dejligt med nogle fynbo iværksættere.. Det kunne være vi skulle prøve at mødes en dag over en frisk øl/kop kaffe og snakke iværksætteri..

Med venlig hilsen

Andreas Seierup

Karina Woringer skrev: iværksætter
19-12-2008 01:20

Hej michelle.

Velkommen til. Jeg har ikke billede men du ved hvem jeg er. ToG - DukkeKlara håber at det siger dig  noget. Jeg har som sagt planer om at starte en webshop til liverollespil og ikke kun til fantasy men også kostumer og udstyr til vampire, steampunk osv.

Knus fra Karina

Ps. Håber vi ses til NoD

   Mine aktiviteter
Se mere