på Amino
Profil

Officekonsulenterne 

44 år fra Odense
166  Indlæg
701  Point

Officekonsulenterne finder du også her:

   Min biografi

Officekonsulenterne, leverer tilpasset IT undervisning til alle typer virksomheder og på alle niveauer. Vi har fagligt tunge instruktører der forstår at give dig, det kursus du har brug for i din hverdag. VI underviser i mange ting, men se blandt andet vores Outlook kurser, Excel kurser , database kurser og ikke mindst vores project kursus

Er din virksomhed nået til et punkt, hvor der trænger til ny sparring - så er et advisory board måske vejen frem?

Jeg er desuden med i JCI skt. Knud, hvor jeg i år sidder som lokalformand for afdelingen. Klik her på JCI odense for at se vores side

   Skæve facts om mig
Officekonsulenterne har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
 • 20-01-2013
 • Nye kurser fra Officekonsulenterne

  Efter stigende efterspørgsel på SuperOffice kurser, er vi nu klar til det. Vi har fundet en af danmarks bedste undervisere indenfor SuperOffice til at undervise på vores virksomhedskurser. Se vores kursusbeskrivelser på superoffice her 

 • 09-11-2011
 • Portrættegning

  Hey se nu lige her hvad min kære hustru hun har begået. Hun har i mange år arbejdet med portrættegninger af folk og endelig har jeg fået hende overtalt til at lave en webside med de portrættegninger hun har lavet det sidste stykke tid. Hun har ovenikøbet lavet det sådan at hun også sælger portrættegning til dem der kunne ønske sig et sådan. Det kunne være som gave, eller bare som et godt minde om en fed ferie. Kun fantasien sætter grænser her. Så vil du se lidt billeder og blive inspireret, så kom ind og se hendes side - det gør mig glad, og så gør det selvfølgelig endnu mere hende glad!

 • 22-04-2011
 • Rådgivning om Outlook kurser

  Vi har lavet en side, hvor du kan læse om hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med valg af Outlook kursus. Ikke hvem du skal have til det - det er der vel ikke så meget tvivl om, men mere hvad kan du få ud af de forskellige typer kurser. For selvom det er virksomhedstilrettet outlook kurser, så er der stadig mange ting man skal være opmærksom på, og ikke mindst hvad man skal spørge sælgeren om i telefonen når man booker... Jeg håber at denne og de andre sider om rådgivning indenfor IT Kurser, det kan hjælpe dig til en bedre forståelse af hvad du skal kigge efter når du er på kursus jagt.

 • 23-02-2011
 • Nu med teambuilding

  jeg har flere gange været hyret til at lave teambuilding til diverse teams. Det har både været i frivillige organisationer, og virksomheder. Jeg ved jeg er god til det, og jeg er mere praktisk orienteret end så mange andre. Så nu tager jeg konsekvensen af det og udbyder nu teambuilding så du og dit team også kan komme til at rende i samme retning selvom I render stærkt :)

 • 04-12-2010
 • Propagandaministeren er oppe og køre

  I kraft af min position som kommunikationschef i JCI Danmark i 2011 - der har jeg fået øgenavnet propagandaminister. Egentligt så kunne man jo sige at det ikke var specielt positivt, men jeg er af en noget anden opfattelse. 

  Jeg synes helt klar jeg måtte bruge navnet propagandaminister til at promovere mig selv. Det betyder at jeg har oprettet en side på propagandaminister.dk til at fortælle om mig selv, mine kommunikative evner og mine erfaringer med kommunikation. 

   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Officekonsulenterne's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere