på Amino

Statistik

Denne profil blev set 8 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Sophie Hovdekorp følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Sophie Hovdekorp anbefaler disse feeds
 

Abonnenter på indlæg

Disse brugere abonnerer på indlæg fra Sophie Hovdekorp

Profil

Sophie Hovdekorp 

57 år fra Helsingør
170  Indlæg
677  Point

Sophie Hovdekorp finder du også her:

   Min biografi

En flygtning krydser sit spor....

I 1990 blev jeg lærer - og kunne ikke få job. Det sendte mig ud i en række helt nye muligheder, jeg slet ikke havde set komme.
I 1992 lavede jeg mit første digitale produkt på den sagnomspundne Macintosh - et interaktivt kursus for elektromekanikere i vibrationsmåling. Stik den!!

Omkring 94-95 lave jeg min første kode i visual basic og senere kom Lotus Notes. og siden andre.
I de sidste mange år har jeg lige skrabet mig hen over absolut sultegrænse ved at lave diverse webting for andre og tjene en skilling på mine egne digitale satsninger.

Nu vender jeg tilbage. Min skønne datter har inspireret mig til at lære børn at programmere - altså børn - de små mellem 5-8 år.
Især vil jeg gerne bidrage til at flere piger kommer til at få en passion for at kode og skabe nye fede produkter. Men drenge er også mere end velkommen. For dem skal der også gerne komme flere af. Det gør jeg noget ved på http://klubkodesmart.dk  

Samtidig har jeg en ide om at flere kan lære børn noget - der også kan vække det entreprenante gen. Dem inviterer jeg til at lave noget sammen med mig på http://letsplayfuture.com  

Flygtningen er vendt hjem. Det kom alligevel til at handle om børn og give dem de bedste muligheder :-)

-----------------------------------

Update December 2012

Udgiver iPad Magasinet: Ej Sikken Leg (affiliatelink) på AppStore/iTunes

Ej Sikken Leg udgives med platformen MagCast. Magcast og vores MentorNetværk for magasinudgivere til iPad kan du læse mere om her:
MagMentor.com 

__________________________________________________

Jeg har en række glorværdige karrierer bag mig som;

folkeskolelærer, uddannelseskoordinator, Lotus Notes udvikler, IT projektleder, Parkeringsvagt, Auyrvedisk Massør (tager jeg dog nok op igen en gang), receptionist og postbud.

Mit entreprenante gen har gjort at jeg i årevis har overlevet lønnede jobs, fordi jeg ganske enkelt brugte energi på at bygge disse job op til noget, der var sjovt for mig at arbejde med

I 2006 blev jeg enestående mor til min skønne lille datter.
Jeg er stadig alene med hende og hun er den største motivation til at få succes med min virksomhed omkring marketing med informationsprodukter.

Er du alene med et barn, kan du ikke bare følge de almindelige regler for at skabe succes med en virksomhed. Networking, alenlange arbejdsdage, at leve på havregrød eller for den sags skyld at outsource sig ud af alt (enten til betalte kræfter eller ægtefæller) er ikke tilgængelige i samme omfang.

Så motivationen til at finde holdbare alternative indtægts modeller har ført mig langt ind i junglen af internet marketing, arbejdet med at finde din niche, at omsætte din passion til guld, du og din datter kan leve af. - og godt for det. For det kommer til at gavne en masse andre iværksættere, mødre og måske også en far eller 2.

Har indtil videre udgivet en række ebøger
- bl.a. Nyhedsbrevets ABC, Få styr på teleklassen og Sådan skriver du og tjener penge med eBøger og planerne rækker langt ind i himlen både med hensyn til at producere flere produkter og at tjene på det.

Sammen med min partner Bolette Obbekær har jeg skabt konceptet ebog uden stress. Her  kan du købe et koncept til en eShop, der hjælper dig med at markedsføre og sælge din eBog.

Med eBook Mastery lærer jeg dig at skabe og bruge eBøger i din forretning gennem mit online kursusforløb.

I partnerprojektet med Jordemoder Susanne Andersen har jeg sat gang i fødselsforberedelse på en helt ny måde: foedeklar.dk 

   Skæve facts om mig
Sophie Hovdekorp har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Sophie Hovdekorp's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere