Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Gæsteeksperten Går du glip af tusindvis af kroner … i passiv indtægt?

Går du glip af tusindvis af kroner … i passiv indtægt?

21,928 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
31 March 2011

Alt for mange selvstændige knokler r…n ud af bukserne og må stadig se langt efter attraktiv indtægt, ikke mindst under sygdom, ferie og andet fravær.

Men der er en løsning på problemet!

Passiv indkomst... online kurser, e-bøger, medlemssider osv. der kan generere et flow af kroner og ører, uden at du behøver at sælge din tid igen og igen. Og nej, du kommer ikke sovende til passiv indkomst! Det kan være rigtig hårdt arbejde. Men når arbejdet er lavet, så kan du til gengæld komme (delvist) sovende til kontinuerlige indtægter.

En rigtig god metode til at lave et produkt der kan generere passiv indkomst, er at holde et webinar.

Et webinar er et foredrag som foregår online. Du deler ud af dine guldkorn, mens du sidder ved din computer og deltagerne lytter ved deres computer. Nemt og bekvemt.

Lad mig give et eksempel.

Sidste år holdt jeg et webinar med titlen ”Sådan sætter du dit nyhedsbrev op og får et flow af abonnenter”.

Jeg havde valgt temaet, fordi jeg tit får spørgsmål fra selvstændige, der ville høre hvilket system jeg selv bruger til nyhedsbreve, hvordan man sætter det op, hvordan man får abonnenter osv.

Jeg blev nok spurgt, fordi jeg tit blogger om vigtigheden af at have et nyhedsbrev, hvis man vil sælge sine produkter. Det er nemlig 100 gange lettere at skabe en relation med sin målgruppe og dermed bane vejen for salg, hvis man har et nyhedsbrev.

Så det, at der er mange der spørger til en løsning, viser at der er basis for et produkt. Hvis du ikke bliver spurgt, så kan du jo selv spørge din målgruppe hvad deres frustrationer, udfordringer eller ønsker er.

Jeg besluttede at lave et webinar, hvor jeg ville gennemgå, hvordan man sætter et nyhedsbrev op og får abonnenter til det. Alt det praktiske (ikke selve indholdet i nyhedsbrevet).

Jeg inviterede læserne på min blog til webinaret (gratis). Det varede ca. 40 min. inkl. deres spørgsmål, og alt blev optaget undervejs.

Da jeg var færdig, kunne jeg lige pakke det sammen til et produkt, et online-kursus, som jeg lagde til salg på min hjemmeside for 87 kr.

Småpenge?

Ja, men det tog mig ikke særlig mange kræfter at lave det, og det sparer mig for en del forespørgsler på mail. Produktet har indtil nu givet mig ca. 1.000 kr. i indtægt pr. måned, uden at jeg har gjort noget særligt for det.

Lad os regne lidt på det:

1 produkt = 1.000 kr. pr. måned = 12.000 kr. pr. år

5 produkter = 5.000 kr. pr. måned = 60.000 kr. pr. år

10 produkter = 10.000 kr. pr. måned = 120.000 kr. pr. år

 

OK! Det lyder måske nemt (for nemt!), men misforstå mig ikke. Det er hårdt arbejde, det kræver fokus og vedholdenhed. Der vil være produkter der sælger, og nogle der ikke gør. Men det er bestemt en mulighed, der er inden for rækkevidde.

Så webinarer er en gliiiiiimrende ide, hvis du vil lave produkter, der kan generere passiv indkomst.

Hvis du vil holde et webinar, så er her en overordnet tjekliste:

 1. Find ud af hvem du vil hjælpe med hvad
  Hvad er det for et konkret problem, man kan få løst med dit webinar? Kan man lære at lave et årsregnskab, sætte en affiliate-konto op, få styr på sin indbakke, indrette sit kontor eller klargøre sin græsplæne? Det er egentlig kun fantasien, der sætter grænser.
 2. Find et system til din teleklasse
  Der findes mange glimrende systemer til et webinar, f.eks. Skype, GoToWebinar, Calliflower og mange andre. De fleste koster lidt, men tilbyder til gengæld en gratis prøveperiode, så du kan teste det og se om det er noget for dig.
 3. Inviter deltagere
  Skal det være en lille gruppe du kender eller skal det være for alle og enhver? Det giver en rigtig spændende dynamik med spørgsmål fra deltagerne. Du kan også udstyre et par bekendte med spørgsmål, du gerne vil besvare undervejs.
 4. Lav dit manuskript
  Prøv at holde det meget stringent, ellers er der en risiko for at deltagerne taber tråden undervejs. Lav en form for mindmap over dit webinar. Hvad er temaet, hvilke underpunkter er relevante (hvad skal man igennem) og hvilke underpunkter er der til det? Du kan vælge at vise en PowerPoint præsentation, en demonstration på din computer eller dig selv undervejs.
 5. Hold webinaret og sæt til salg derefter
  Uanset om du vælger at tage penge i første omgang eller ej, så er du efter webinaret klar til at pakke det i til et færdigt produkt, der kan generere passiv indkomst. Tillykke.

Det var det (i grove træk).

Håber du er blevet inspireret … 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Gæsteeksperten skriver Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere