Marcel Fuursted - Iværksætter Debatten Amino
på Amino

Marcel Fuursted 

35 år fra Århus
1.414  Indlæg
6.198  Point

Marcel Fuursted finder du også her:

   Min biografi

Jeg hedder Marcel Fuursted og jeg er serie-iværksætter og online marketing specialist - men du kender mig nok mest for at være hammerdygtig til søgemaskineoptimering og reputation management, som er det jeg arbejder med til dagligt - og så afholder jeg foredrag og kurser om netop søgemaskineoptimering.

Søgemaskineoptimering er noget jeg har over 16 års erfaring i og jeg har arbejdet med nogle af de mest spændende IT virksomheder, lokale som Internationale - og jeg elsker at udfordringer og planlægning af Internet strategier for at skabe de bedste resultater.

Gennem et andet bureau leverer vi også første klasses Reputation Management, som er mere end bare SEO; det handler om sikring, kommunikation og forståelse - og det har vi brugt mange år på at blive de bedste til. Så kig forbi vores produkt: A Better Reputation.

Jeg er til daglig CEO og chairman i IT outsourcing-firma'et Celto hvor vi rekrutterer, bygger og styrer udviklingsteams for forskellige spændende virksomheder i Europa. Skal du bruge programmering også?? Så tag lige fat i mig!

Jeg er grundlægger og CEO af HeyPrint, som formidler kontakten mellem kunde og trykkeri og sørger for at kunden ALTID får sine tryksager i den bedste kvalitet til den absolut bedste pris. Derudover så hygger jeg med Startup Guiden :) 

   Nyheder
 • 17-07-2012
 • Få trykt Direct Mail

  Så har vi endelig fået lanceret et produkt som vi kan se der er stor interesse i hos Brokerprint, men som nu er endnu lettere tilgængeligt! Direct Mail kampagner er kommet for at blive - særligt fordi effekten at det er konstant uanset om det er online eller offline markedsføring, der er tale om.

  Derudover har vi også tryk på sokker - men det vidste du vel allerede? :)

 • 16-12-2011
 • Der er gang i biksen

  Det er sjældent vi poster noget med de kunder, vi har, da det desværre opfordrer vores kunders konkurrenter til at tage kontakt til os om konsulenthjælp (og det gør vi jo ikke så gerne MENS vi hjælper vores kunde) - men jeg er simpelthen nødt til at dele denne:

  Alle ved hvor dårlig jeg er til at lave grafik og jeg har ofte overvejet at tage et kursus i Photoshop, så jeg om ikke andet kan lære de mest basale ting i Photoshop. 

  Ydermere har jeg overvejet at sætte vores administrator på et Business Intelligence kursus, så vi kan se hvorvidt vi kan benytte os af det. Der er vist ingen tvivl om, at de fleste virksomheder kan benytte sig af det i én eller anden grad.

  4D er én af de allerældste IT kursus virksomheder og er afgjort førende på markedet - så del gerne med venner og kollegaer (der er også andre kurser på 4D.dk)

 • 10-10-2011
 • Blogs helt nede ved jorden

  Vi er netop begyndt at undersøge sites der holder et emne helt nede ved jorden

  Fordelen ved denne type sites er værdien af indhold for dem der ikke aner meget om området. F.eks. ved jeg selv en hel del om søgemaskineoptimering, men kan ikke altid relatere til folk der knap nok kender udtrykket - og omvendt anede jeg ikke GHD glattejern var den førende på markedet for fladjern :)
  /M
 • 29-10-2010
 • Rigtig gode priser på SEO artikler

  Her har vi nogle rigtigt gode priser på SEO artikler, som er konkurrencedygtige på prisen samtidig med at kvaliteten kommer fra et af de bedste SEO bureauer i Danmark.

  Se mere her: http://www.redeluxe.dk/seo-artikler.aspx

 • 21-10-2010
 • Søgemaskineoptimering af forskellige systemer
   Gæstebog
David K skrev: Flash
16-01-2009 13:08

Hej Marcel

Jeg har set du søger nogle som kan producere to bannere flash bannere hver anden måned. Dette kan vi sagtens klare, jeg samler lige alle vores flash bannere og sender dig link eller fil. Vi er lige ved at konfigurere vores egen side lige nu, www.bezot.com men den er først lige kommet op og vi mangler stadig at skrive tekst og lave små rettelser.

- David

Besøg vores andre hjemmesider :