på Amino

Statistik

Denne profil blev set 54 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

 

Mine Grupper

Marcel Fuursted er ikke medlem af en Gruppe.

Gode Feeds

Marcel Fuursted anbefaler disse feeds
 

Marcel Fuursted 

41 år fra Århus
1.415  Indlæg
6.201  Point

Marcel Fuursted finder du også her:

   Min biografi

Jeg hedder Marcel Fuursted og jeg arbejder med to ting:

Heydesk, som er en markedsplads, hvor du kan finde workspace og mødelokaler over hele verdenen - faktisk er vi den største platform af slagsen derude; så giv den endelig gas når du skal på forretningsrejse eller når du vil forøge din kreativitet og produktivitet ved at arbejde andetsteds - eller når du skal afholde møder og virkelig imponere kunden eller samarbejdspartneren.

Deskways, som er et konsulentfirma, der har speciale i IT udvikling og rådgivning omkring dette. Helt specifikt har vi været igang siden 2011 med en 100% skalérbar model, hvor du som kunde kan leje en fuldtids-udvikler fra vores outsourcing-afdeling i Chennai (Verdens IT mekka) samtidig med man får tilknyttet én af vores danske seniorkonsulenter, som man inklusive i prisen kan bruge som man har lyst; alt sammen til faste DKK 16.995 pr md.

   Nyheder
 • 17-07-2012
 • Få trykt Direct Mail

  Så har vi endelig fået lanceret et produkt som vi kan se der er stor interesse i hos Brokerprint, men som nu er endnu lettere tilgængeligt! Direct Mail kampagner er kommet for at blive - særligt fordi effekten at det er konstant uanset om det er online eller offline markedsføring, der er tale om.

  Derudover har vi også tryk på sokker - men det vidste du vel allerede? :)

 • 16-12-2011
 • Der er gang i biksen

  Det er sjældent vi poster noget med de kunder, vi har, da det desværre opfordrer vores kunders konkurrenter til at tage kontakt til os om konsulenthjælp (og det gør vi jo ikke så gerne MENS vi hjælper vores kunde) - men jeg er simpelthen nødt til at dele denne:

  Alle ved hvor dårlig jeg er til at lave grafik og jeg har ofte overvejet at tage et kursus i Photoshop, så jeg om ikke andet kan lære de mest basale ting i Photoshop. 

  Ydermere har jeg overvejet at sætte vores administrator på et Business Intelligence kursus, så vi kan se hvorvidt vi kan benytte os af det. Der er vist ingen tvivl om, at de fleste virksomheder kan benytte sig af det i én eller anden grad.

  4D er én af de allerældste IT kursus virksomheder og er afgjort førende på markedet - så del gerne med venner og kollegaer (der er også andre kurser på 4D.dk)

 • 10-10-2011
 • Blogs helt nede ved jorden

  Vi er netop begyndt at undersøge sites der holder et emne helt nede ved jorden

  Fordelen ved denne type sites er værdien af indhold for dem der ikke aner meget om området. F.eks. ved jeg selv en hel del om søgemaskineoptimering, men kan ikke altid relatere til folk der knap nok kender udtrykket - og omvendt anede jeg ikke GHD glattejern var den førende på markedet for fladjern :)
  /M
 • 29-10-2010
 • Rigtig gode priser på SEO artikler

  Her har vi nogle rigtigt gode priser på SEO artikler, som er konkurrencedygtige på prisen samtidig med at kvaliteten kommer fra et af de bedste SEO bureauer i Danmark.

  Se mere her: http://www.redeluxe.dk/seo-artikler.aspx

 • 21-10-2010
 • Søgemaskineoptimering af forskellige systemer
   Gæstebog
David K skrev: Flash
16-01-2009 13:08

Hej Marcel

Jeg har set du søger nogle som kan producere to bannere flash bannere hver anden måned. Dette kan vi sagtens klare, jeg samler lige alle vores flash bannere og sender dig link eller fil. Vi er lige ved at konfigurere vores egen side lige nu, www.bezot.com men den er først lige kommet op og vi mangler stadig at skrive tekst og lave små rettelser.

- David

   Mine aktiviteter