Martin Thorborg rejser rundt i verden med familien
Følg vores rejse rundt i verden for at interviewe danske iværksættere

Køb et Amino Sponsorlink

Seneste indlæg

Abonner

  • E-mail: Abonner
  • E-mail abonnenter: 253

Gode links

Kig da her:

Arkiv

Sælg endnu mere på nettet 2 - hvad gør vi galt?

Som du måske ved, så har min ven Anders Gisselmann og jeg lavet en del seminarer om hvordan man sælger mere på nettet.
Vi lavede det første til Iværk07 og det udsolgte vi på få dage. Vi gentog det to gange og begge gange havde vi udsolgt næsten med det samme.
Det gav os blod på tanden og i år gav vi den gas med en ekstra foredragsholder og et super interessant program:

Jacob Hancke kommer og viser hvordan man laver Eyetracking på websites, det er noget af det mest cool jeg selv har set. At komme bag øjenlågene på sine kunder og se og høre deres oplevelser, det giver et helt andet indblik i hvordan kunderne tænker. Jeg har selv testet en del og det er helt vildt så dumme fejl man kan lave uden at tænke over det og når de fejl er rettet, så er det som en haveslange der slår et knæk og man får rettet ud, pludselig strømmer kunderne igennem...

Så kommer Benjamin Gundgaard som uden tvivl er Danmarks usability-guru nummer 1. Han laver stort set ikke andet end at analysere e-butikker for at finde selv samme knæk på haveslangen og han kan nogle fantastiske historier om hvor små detaljer der kan ødelægge salget og hvor ofte der næsten intet skal til før pengene begynder at strømme i kassen.

Så kommer Bo Vincents som har arbejdet med site-søgemaskiner i 8 år. Han ved om nogen hvor meget man kan tabe på gulvet hvis søgemaskinen ikke er i orden. Op mod 40 % af alle besøgende på et website bruger site-søgemaskinen hvis den er til at finde. Hvad tror du selv der sker hvis en potentiel kunde søger på et produkt og får "Søgemaskinen fandt ingen varer!? Det sker f.eks. hvis kunden staver forkert og hvor mange gange er du ikke selv på Google blevet foreslået en anden stavemåde? En god søgemaskine kan løfte salget med tocifrede procenter på minutter.

Slutteligt kommer jeg selv og giver en peptalk i hvordan vi med et meget beskedent budget henter mere end 5.000 nye brugere ind til SPAMfighter hver dag. Vi arbejder aktivt med viral marketing, action mails og andre okulte ting. Alle dem vil jeg fortælle om og jeg svarer gerne på nærgående spørgsmål.

Jeg syntes selv at det er et fedt program, men til dato har vi solgt 1/3 af de billetter vi havde håber på. Er det fordi programmet ikke er i orden eller er det måske fordi at iværksættere og mindre/mellemstore virksomheder er begyndt at holde igen på skejserne?

Jeg vil blive glad for alt feedback og skulle du kende en der vil med på seminaret, så giver jeg gerne billetten til rabatpris her:
http://eventus.trippus.se/Rabat-12-09-08

Dbh Martin

Skrevet : sep 02 2008, 10:56 af Martin Thorborg | med 42 kommentarer | 2.518 Visninger
Kategorier: ,

Kommentarer

Nicolai Lønne sagde:

Argh hvor det dog irriterer mig, at jeg skal stå og passe min egen stand.

Jeg gi'r en kop kaffe og en flødekaramel, hvis I bagefter lige kigger forbi min stand og giver guldkornene fra seminaret :-)

Øv hvor er det dog irriterende :-/

# den 02-09-2008 kl. 16:25
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Jo da, vi kommer bare og holder det for dig senere, så stå du bare klar med karamellerne ;-)

Dbh Martin

# den 02-09-2008 kl. 16:32
Er kommentaren brugbar? 0 0

Mikkel Mikjær Christensen sagde:

Jeg finder det ret ironisk at i ikke kan sælge billeterne til et foredrag om at sælge mere på nettet ...

Har stadig ikke hørt fra Anja ifht. iværk08 og amino-standen men jeg syntes da helt sikkert det lyder spændende, men må indrømme at 800kr er en ret pebret pris ... det er jo næsten det samme som en metallica billet...

# den 02-09-2008 kl. 17:06
Er kommentaren brugbar? 0 0

Birgit - Min-mave.dk sagde:

Tja, prisen er i mine øjne ok i forhold til hvad jeg regner med at få med hjem, jeg er sikker på at det er et fantastisk seminar og har derfor meldt mig til.

Emnerne er gode, men måske har mange stadig den holdning at de banker en webshop/portal op og så kommer folk strømmende til uden de behøver ret meget mere end at skovle pengene ind.

Jeg tror de bliver klogere, medmindre de vælger at lukke siden ned igen fordi de ike fik hvad de forventede og dermed aldrig tænker nærmere over HVORFOR det gik som det gjorde.

Hvis ikke firmaerne tænker nærmere over usability og hvordan folk navigerer rundt på deres side, så er det klart der ikke er flere der har købt billetter - desværre.

Derudover kan det også være at pengene er mindre eller at de frygter den økonomiske nedgang og derfor vælger seminarer fra.

De bedste hilsner

Birgit  

# den 02-09-2008 kl. 17:16
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Hej Mikkel

Du har ret i at det er ironisk, men sådan er det nu engang. Vi har solgt mere end 100 billetter, så det er ikke fordi vi ingen sælger.

Mht. prisen, så må folk jo tage til Metallica koncert hvis det er det de vil. Men det hjælper nok ikke på omsætningen i deres e-butik.

Dit eksempel svarer til at jeg syntes at det tilbud du gav en anden Amino på 40.000 kr for noget webarbejde er dyrt, fordi jeg kan få en carport for de samme penge..

Dbh Martin

# den 02-09-2008 kl. 17:29
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Hej Birgit

Jeg tror personligt at folk holder på pengene. Anders fortæller at det er blevet meget sværere at sælge seminarer det sidste stykke tid. Det er nok desværre et punkt umiddelbart kan skære ned på når krisen krasser. Men er det smart...

Dbh Martin

# den 02-09-2008 kl. 17:37
Er kommentaren brugbar? 0 0

Boysen sagde:

Hej Martin

Kan det skyldes at tendensen måske går i retning af at der ligger mere og mere gratis viden på nettet? At amino giver svar på rigtig mange ting og ikke mindst at folk måske er mætte i bøger, foredrag og seminar.

Hvorfor ikke afholder et sådan arrangement på webcam samtidig med det virkelige? Jeg ville skam gerne betale kroner for at sidde her hjemme i lille Bramming og æde guldkorn. Derved slipper jeg for at skulle betale 1000 kroner ekstra til transporten og sidde 6-7 timer i toget.

Personligt er jeg på de sidste år gået hen og blevet mere og mere "kræsen", du ved....det skal sgu være effektiv og jeg gider ikke hører det samme igen og igen. Ikke at Jeres seminar er dette men lige med eksemplet omkring toget så er det spildtid.

# den 02-09-2008 kl. 17:39
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Hej Kenneth

Jeg tvivler på at mange vil betale noget særligt for at følge med på nettet, men jeg kan tage fejl.

Jeg tror ikke folk lige pludselig er blevet mætte af information. Det vores seminar handler om, er f.eks. ikke noget man kan finde gratis på nettet. Jeg tror selv mere på at folk er blevet mere bange for fremtiden og derfor holder bedre på kronerne.

Dbh Martin

# den 02-09-2008 kl. 17:51
Er kommentaren brugbar? 0 0

Nicolai Lønne sagde:

Umiddelbart ville jeg gerne betale for en video/streaming af eventet bagefter - men jeg er også en af dem som gerne ville deltage hvis blot jeg kunne :-)

Jeg ville dog forvente en let nedsat pris, da man jo ikke får "det hele med" i en video...

Hvis planen er, at I gennemfører uanset tilmeldte, så hyr et par mennesker til at rende rundt på Iværk08 - på dagen - og sælge billetter. Kunne nok give lidt ekstra, hvis folkene kan sælge seminaret ordentlig.

# den 02-09-2008 kl. 18:04
Er kommentaren brugbar? 0 0

Birgit - Min-mave.dk sagde:

Det har måske også noget at gøre med ALLE de ting man pludselig opdager betyder en hel masse for ens side/firma og derfor kan det være svært at vælge de rigtige tilbud (dem man virkelig får noget ud af) ud af dem der bliver tilbudt.

Det er selfølgelig en del af læreprocessen, men ikke desto mindre kan det betyde man er en del mere forsigtig fremover hvis man føler man har smidt pengene ud af vinduet.

Jeg tager gerne toget til Sjælland for at "være med der hvor tingene sker" og for mit vedkommende er det ikke værre udgift end når jeg tager turen fordi jeg skal til et møde eller netværke yderligere.

Jeg vil klart ikke få så meget ud af noget der ligger på nettet, men det kunne da være fedt hvis det var et alternativ til "live" seminarer

# den 02-09-2008 kl. 18:05
Er kommentaren brugbar? 0 0

Bent A. sagde:

En anden ting er at der er mange messer netop nu og det kan være svært at få tid til det hele.

Jeg vil også gerne betale for at kunne se/downloade en video af seminaret. Der er laaaangt fra Frederikshavn til København ;-)

Måske næste gang ...

# den 02-09-2008 kl. 19:47
Er kommentaren brugbar? 0 0

Mikkel Mikjær Christensen sagde:

Martin: Så så ... rolig nu :) Sagde jo ikke det ikke var den rigtige pris, syntes bare det er mange penge :)

Nu har jeg jo også købt din E-Pusher på trods af at jeg syntes det er vildt at give 1000kr for en PDF, men taget i betragtning hvad man får ud af den PDF er det jo ikke galt.

Det samme kan man sikkert sige om foredraget.

Jeg har faktisk reserveret den weekend, så det kan stadig være jeg beslutter mig for at tage ind og se det ... såfremt i ikke får udsolgt inden :)

# den 02-09-2008 kl. 20:05
Er kommentaren brugbar? 0 0

Mikkel Mikjær Christensen sagde:

Bent A: Du kan køre med mig? Jeg kører nok fra Skive?

# den 02-09-2008 kl. 20:06
Er kommentaren brugbar? 0 0

Karsten Nygaard sagde:

Hej Martin

Jeg synes også det er et vildt spændende program i har stablet på benene - og jeg synes det er synd der ikke er flere der deltager.

Jeg tror ikke prisen er så afgørende, som at i måske lige er kravlet et niveau op i ambitionsniveau. At beskæftige sig med eyetracking, usability, site search m.m. er nok rettet mod et mere professionelt publikum - det ligger ihvertifald i high end delen af markedet.

Ovenstående er også ting jeg arbejder professionelt med i hverdagen og mange af mine kunder "står af" når jeg vender disse emner - de har faktisk noget nemmere ved at forholde sig til seo og adwords - som jeres første seminarer havde på programmet.

Jeg tror faktisk at mange "almindelige" webshopejere som også har et dayjob kan have svært ved at forholde sig til det.

Desværre falder jeres arrangement sammen med at Google holder CONTENT 3.0 Indholdsnetværk Relancering 2008 i København sammen dag - og jer kan derfor næppe nå derud. Måske er der flere af kollegerne der ville have fundet det interessant hvis ikke det halve af dagen i forvejen var væk.

Men absolut et flot arrangement til en efter min mening særdeles lav pris.

# den 02-09-2008 kl. 20:18
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Tygsen sagde:

Jeg er også en af dem der kunne finde på at betale for at se det over nettet.

For det første ville jeg kunne sætte mig ned i mine behagelige lænestol, skænke et glas rødvin og se det i fred og ro.

For det andet kunne jeg gøre det på et tidspunkt der passede mig.

For det tredje så slap jeg, ligesom Kenneth, for at betale ekstra i transport omkostninger.

Det vil ikke koste jer meget at få en gut ud der optager hele showet på video, og derefter sætter det på salg på nettet. Jeg er ret sikker på i ville kunne tjene de penge hjem det koster at filme det igen ret hurtigt ved at gøre det på denne måde.

Angående sammensætningen af arrangementet synes jeg sjældent jeg har set nogle så spændende folk samlet. Så det er der nu ikke noget galt i.

# den 02-09-2008 kl. 20:24
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Hej Nicolai

Vi er i gang med at ringe til dem der deltog i de andre seminarer, det skal nok give lidt.

Men god ide med at sælge på messen!

Dbh Martin

# den 02-09-2008 kl. 20:29
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Hej Bent

Helt enig, der er langt til København. Men der er trods alt en hel messe med masser af foredrag, stande m.m. Så der er noget at rejse for.

Dbh Martin

# den 02-09-2008 kl. 20:30
Er kommentaren brugbar? 0 0

Bent A. sagde:

"Bent A: Du kan køre med mig? Jeg kører nok fra Skive?

"

Hej Mikkel, tak for tilbudet, men jeg har desværre ikke mulighed for at deltage.

# den 02-09-2008 kl. 20:38
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Hej Mikkel

Jeg er helt rolig og ikke sur.

Jeg ville bare lige vise dig, at din sammenligning i mine øjne ikke holdt.

Flot at du vil tage Bent med, det er god holdning!

Dbh Martin

# den 02-09-2008 kl. 20:40
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Hej Karsten

Tak for dit positive indlæg.

Jeg tror du har en pointe i at niveauet måske virker lidt højt. Men i realiteten er det ikke mere kompliceret end det vi allerede har holdt. Men ord som Eyetracking kan sikkert skræmmer nogle væk og det er synd.

Jeg kendte ikke til den anden konference, men det havde heller ikke gjort en forskel. Vi holder den sammen med Ivæk08 og det giver en god synergi.

Men nu må vi se, det kan jo være at vi kan sælge lidt mere de sidste dage.

Dbh Martin

# den 02-09-2008 kl. 20:43
Er kommentaren brugbar? 0 0

Bent A. sagde:

Ja, det var nu lidt for sjov med distancen til KBH, men mit messeprogram inden for det sidste stykke tid ser således ud:

27/28 aug. KBH

3/4 sep. Odense

6 sep. Fredericia

12/13 sep. KBH (deltager dog ikke)

Det er sgu da hårdt arbejde at være på messe, både som udstiller og som besøgende.

Men det er super inspirerende.

og så er det rigtig dejligt at der straks er en der tilbyder samkørsel. Thumbs up.

# den 02-09-2008 kl. 20:51
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Hej Martin

Det kan godt være at vi har misset en god forretning ved ikke at optage det. Jeg tænker lige over det, men vi har bare så mega travlt.

Men det er jo nok en god ide!

Dbh Martin

# den 02-09-2008 kl. 21:06
Er kommentaren brugbar? 0 0

Christina H. sagde:

Alt dette er helt nyt for os. Vores web-site er ikke engang igang eller udformet endnu, så derfor er vi bare ude på at suge alt til os lige nu, så vores udgangspunkt bliver på bedste baggrund.

Programmet ser helt fantastisk ud og vi glæder os meget til at tømme jer for erfaring og har den helt store skriveblok med;o)

Jeg har et spørgsmål: Vil det blive holdt "kun" som foredrag, eller vil der være tid til at "sætte sig" med nogle af jer og stille spørgsmål, udover at kunne gøre det i forum?

Vi er heldige at dag og afstand passer; vi er fra Vanløse, men udover de ting kan jeg ikke se nogen hindring, hvis man virkelig mangler råd/vejledning/forbedring - men det er selvfølgelig også vores spæde erfaring der taler!

Vi er klogere efter seminaret og giver gerne en kommentar herefter;o)

Vi ses og vi glæder os!

# den 02-09-2008 kl. 21:13
Er kommentaren brugbar? 0 0

Mikkel deMib Svendsen sagde:

Det er snart 10 år siden jeg første gang forsøge at sælge konverterings-optimering til danske kunder. Meget få var interesseret. Meget få! Og de gange jeg siden da har forsøgt igen har resultatet været det samme.

Min erfaring er, at danske virksomheder stadig hellere vil poste flere penge i mere markedsføring, end at optimere værdien af den markedsføring de allerede laver. Det er ikke et klogt valg, synes jeg, men desværre det jeg oplever.

Jeg tror det er denne generelle manglende interesse for konverterings-optimering der også rammer jer.

# den 02-09-2008 kl. 22:14
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Hej Christina

Jeg er glad for at i kommer.

Der bliver mulighed for at stille spørgsmål i salen, men at sætte sig ned "sammen med os" bliver der nok ikke mulighed for. Alle er dyre eksperter, der normalt tager kassen for en rundbordssnak. Jeg er jo srlv flinke til at svare på spørgsmål, men vi er på en messe med 4.000 mennesker, hvoraf mange gerne lige vil snakke. Det er skide hyggeligt, men det giver ikke meget plads til hver enkelt desværre.

Men på Amino kan du få svar på meget, så prøv at spørge her.

Dbh Martin

# den 02-09-2008 kl. 22:36
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Hej Mikkel

Jeg tror du har ret og så skal man ikke glemme at du var et godt trækplaster på de sidse messer.

Jeg vil rigtig gerne lave noget med dig, hvis vi kan finde en anden spændende vinkel, som kan hjælpe folk med at sælge mere på nettet!

Dbh Martin

# den 02-09-2008 kl. 22:38
Er kommentaren brugbar? 0 0

Nicolai Lønne sagde:

> men at sætte sig ned "sammen med os" bliver der nok ikke mulighed for.

Pjat. Man skal bare lokke med flødekarameller :-D

Alle har en sød tand...

# den 02-09-2008 kl. 22:48
Er kommentaren brugbar? 0 0

Anders S. Vaerge sagde:

Jeg har lavet tilmeldingen, men har ikke betalt endnu, da jeg er blevet stædig overfor SKAT, som mener at min virksomhed (ligger ikke i EU, men i Brasilien) skal betale faktura incl. moms, for bagefter at gå gennem en tåbelig process om refusion af moms for udenlandske virksomhed! Hvor hul i hovedet er det lige!? Jeg har købt varer og ydelser i DK i fem år, og har aldrig før skullet betale moms for bagefter at få refusion - mystisk!

Anyway,  - prisen synes jeg er passende. Hvorfor der er få tilmeldinger har jeg ikke noget kvalificeret bud på, - men når jeg nu kommer fra Brasilien, så giver jeg altså ikke meget for en undskyldning om at der er langt fra Nordjylland ;-).

/Anders

# den 03-09-2008 kl. 01:24
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Hej Anders

Super du kommer og jeg er enig, jeg kommer helt fra Florida ;-)

Mht. Skat, så er det sur røv, men sådan er de en gang i mellem..

Dbh Martin

# den 03-09-2008 kl. 02:12
Er kommentaren brugbar? 0 0

Anders S. Vaerge sagde:

Hej Martin

Ok, efter en gang hurtig hovedregning har jeg nu opgivet SKAT (kan jeg også opgive at betale skat? ;-)), og betaler inkl. moms - en kold beregning siger mig at min (spild-)tid med SKAT er mere end 200 kr værd (så de vinder dette slag, men jeg vinder krigen!).

Jeg er i Brasilien lige nu, men tager rent faktisk også til DK via Florida - flyver fra Miami på tirsdag.

Ser meget frem til den 12/9, - har store forventninger, da jeg er overbevist om at disse foredragsholdere er helt fremme i skoene og bestemt i forreste linie hvad angår udvikling, men samtidig nogle "no-bullshit" der ikke bare bruger fine termer, men tænker på resultater i alt det de laver. Så hvis du læser dette og ikke har meldt dig til endnu, så få det for hulen arrangeret så du kan komme med! Helt ærligt, har du råd til IKKE at være med?

/Anders

# den 03-09-2008 kl. 03:39
Er kommentaren brugbar? 0 0

Peter Skouhus sagde:

Ville også gerne se det selv men skal sammen med min Filippinske kone "bemande" vores stand.. (vi kommer helt fra Filippinerne og er lige så trætte af det med momsen...det er 110.000 % sikkert at vi får ikke en klink tilbage fra det lokale skatte væsen herude, jeg gider ingen gang prøve)

Anyway: vil det være muligt at optage det hele på video og så sælge adgang til det på nettet? f.eks man kan købe sig adgang i 48 timer streaming flash video....?

Jeg vil gerne betale kr 800 for det men kan af gode grunde ikke forlade standen.

# den 03-09-2008 kl. 06:09
Er kommentaren brugbar? 0 0

Peter Skouhus sagde:

by the way....priser...alt er relativt, du skal bare have eeet guld korn...og så er de 800 hjemme....og og og man kan ikke bo een nat på hotel i dronningens by København for kr 800.....og og og hvor tit er du ikke gået i byen og brændt kr 800 af bare for at finde ud af at du i grunden ikke er så attraktiv for det modsatte køn som du selv troer der klokken 3:35 om morgenen...

# den 03-09-2008 kl. 06:20
Er kommentaren brugbar? 0 0

Christina H. sagde:

-Og det giver jo mening;o)

Vi forbereder os godt hjemme fra, og glæder os til at høre alle guldkornene!

Hold fast under stormene;o)

Er i øvrigt nysgerrig om hvordan dine børn klarer flytningen til et andet land og nyt sprog.

MH.

Christina

# den 03-09-2008 kl. 09:22
Er kommentaren brugbar? 0 0

Mikkel deMib Svendsen sagde:

Martin, jeg er altid frisk på noget nyt. Jeg synes vi har haft nogle rigtig hyggelige og givtige arrangementer so far ... Så du siger bare til :)

# den 03-09-2008 kl. 13:42
Er kommentaren brugbar? 0 0

Christian Brix - Eee PC bloggen sagde:

Jeg har en hel klar idé om, hvad den manglende tilmelding skyldes sammenlignet med de tidligere seminarer.

De er luftede lidt allerede, men da jeg elsker at se mit eget navn på skrift, skriver jeg alligevel :-)

Jeg tror IKKE at man allerede kan mærke at virksomhederne holder på pengene. Selvom Nyhederne snakker om, at opsvinget ikke er så vildt, som det har været, er der altså ikke nogen nedgang at spore endnu. Og hvis den er på vej, vil reaktionerne komme meget mere forsinkede.. Prisen fejler heller ikke noget, en virksomhed blinker ikke med øjnene ved at skulle betale 800 kr.. (Det gjorde min i hvert fald ikke sidst.) Det er jo ingenting i forhold til værdien af den arbejdstid, der skal afsættes.

Problemet er derimod først og fremmest:

1) Som Karsten Nygaard er inde på, har de her emner ikke så bred interesse. Der skal ikke herske tvivl om, at det er skide interessant, men "eyetracking & site-søgemaskiner" vækker bare ikke genkendelsens glæde hos masserne i samme stil som "bliv nr 1 på Google & Google Annoncering". Alle kender Google og alle vil være nr 1 - eller lære hvordan de kan "betale sig fra det" via Adwords.

2) Navnene er ikke helt så "gode" til det her arrangement. Dvs. de kan sagtens være ENDNU dygtigere folk end sidst, men de er ikke "celebrities"!!

Alle iværksættere og der bare er sporadisk IT-interesserede kender Thorborg. Alle der mindst er semi-nørder kender deMib. Nogle super-nørder kender Gullack. Ingen kender Vincents, Hancke og Gundgaard, med mindre de selv decideret arbejder indenfor deres områder..

Så helt konkret står i med et spændende produkt, der dog er meget vanskeligere at sælge. Hvordan man lige forklarer hvorfor de "tekniske" termer er super vigtige for en ikke-teknisk person er udfordringen.

Selvom "vi arbejdere" måske er nørder, der kan se nytten, er det lige blevet en tand sværere at overbevise bossen om, at det er uundværligt og en hel dag skal afsættes. (Spildt arbejdsfortjeneste: 8 timer x ca. 750,- kr. + transport.)

Der skal måske køres meget mere enkelt på "hvis du følger du råd du får på dette seminar, vil dit salg sandsynligvis stige med 5-60%" og i den dur er min anbefaling!

Genvejen kunne desuden være at køre meget stærkt på dit navn, nu da du skal bære den lette del af markedsføringen alene.

# den 03-09-2008 kl. 15:36
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Hej Peter

Jeg har ikke rigtigt erfaring med at optage foredrag på video og jeg er bange for at det kræver mere end 1 kamera og en del redigering før det bliver godt. Der er jo Powerpoints m.m. der skal ind over.

Så jeg er bange for at manglende tid desværre gør det svært at nå.

Dbh Martin

# den 03-09-2008 kl. 20:02
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Hej Christina

Mine unger klarer det fantastisk. Min datter som er 5 år gammel er begyndt at snakke lidt Engelsk og nu også lidt Spansk. Hun lejer nu mest med en Svensk dreng, men jeg kan mærke at hun snart er klar til de Amerikanske unger. Min søn på 2 år er helt cool. Han kunne jo ikke så meget dansk i forvejen, så nu mixer han sprogene lidt efter forgodtbefindende.

Så de klarer sig stortet og tak fordi du spurgte.

Dbh Martin

# den 03-09-2008 kl. 20:06
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Hej Mikkel

Det lyder rigtig godt, jeg snakker med Anders om det og vender tilbage når roen sænker sig lidt over mit liv :-)

Dbh Martin

# den 03-09-2008 kl. 20:07
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Hej Christian

Tak for dit glimrende indlæg.

Du har nok ret i dine pointer. Mikkel var nemmere at sælge end de 3 andre, selvom de nu også er rigtig dygtige. Jeg skriver et nyt lille nyhedsbrev ud til hele min liste med endnu mere info om foredragsholderne, det kan sikkert sælge nogle billetter.

Dbh Martin

# den 03-09-2008 kl. 20:13
Er kommentaren brugbar? 0 0

Peter Skouhus sagde:

Hej Martin,

ja, det er nok lige i sidste øjeblik at få det sat op. Jeg har heller ikke viden om redigeringings arbejdet men hvis det skal være i orden er det nok en "opgave"...men så måske ligge powerpointen op?

Gotta go now...have to catch a flight (19 timer på monky class med Philip på 10 måneder ihhhh hvor jeg glæder mig :-)

Mhv

Peter

# den 04-09-2008 kl. 02:52
Er kommentaren brugbar? 0 0

Christina H. sagde:

Dejligt at børn er så open minded! Det kunne vi voksne lære en del af;o) Men det bliver forpurret under vejs i livet - dog mere for nogle end for andre;o)

Godt at høre at de klarer flytningen så godt og imponerende med sproget.. det bliver en god oplevelse for dem.

Jeg tager masser af flødekarameller med på messen til at lokke med...

Knus og god dag til alle her!

Christina

# den 04-09-2008 kl. 11:13
Er kommentaren brugbar? 0 0

Anonymous sagde:

Ironisk at de fleste virksomheder i medgang og grønne tider, hoster op med div. teambulding events og hvad ved jeg, men når det virkelig gælder i krise og pressede tider holder igen med disse, når der er allermest brug for det.

dbh

Rasmus

# den 04-01-2009 kl. 00:22
Er kommentaren brugbar? 0 0