Martin Thorborg rejser rundt i verden med familien
Følg vores rejse rundt i verden for at interviewe danske iværksættere

Køb et Amino Sponsorlink

Seneste indlæg

Abonner

  • E-mail: Abonner
  • E-mail abonnenter: 253

Gode links

Kig da her:

Arkiv

Hej far, se en spasser..

Dagen i dag har været så som så, dog med et lyspunkt, at Camilla også fik sit kørekort og det er dejligt (Igen tillykke min skat :-)

Jeg stod op alt for tidligt (6.20) for at nå at løbe før Emma skulle i skole. Jeg har ikke løbet i nogle dage, da jeg har fået en herre stor vabel af mine gamle løbesko (Rimelig mærkeligt). Men Camilla havde en stak Compeed liggende, så der forsvandt den undskyldning ;-) Jeg faldt helt i staver under løbet og da jeg opdagede det, var jeg løbet for langt og jeg var så træt, at jeg gladeligt havde taget en taxa, men dem er der ikke mange af i vores indhegnede paradis ;-)

Jeg kørte så Emma i skole og jeg eftersvedte så meget, at jeg troede at der var varme i sædet. Jeg ledte efter sluk-knappen og kom til at trykke på "Onstar" som åbenbart er et eller andet satellit kommunikationshalløj. En monoton stemme spurgte om jeg ville købe tlf. minutter, for så skulle jeg sige "minutes" eller hvis jeg var kommet i en alvorlig ulykke, så skulle jeg trykke på "Accident knappen", mærkelig rækkefølge. Pænt surt at ligge med hovedet oppe i en Hummer og få et tilbud om billig telefoni ;-)
Nå, vi kørte videre og Emma kunne åbenbart mærke at trafikken irriterede mig, for hun spurgte mig om jeg ikke syntes at der var mange spassere på vejen... Godt at vi nu bor i USA, for jeg har ikke lært at bande på engelsk og måske skulle jeg prøve at lade være.

Nå, Emma blev afleveret og så spenderede jeg 2 timer på Starbucks i Mizner Park. Jeg skulle skrive mit nyhedsbrev, da der er iværksættermesse om 14 dage og jeg har lovet at lave noget omtale af den. Dertil har min gode ven Anders arrangeret to seminarer som vi skal have solgt og slutteligt er det også vigtigt for mig at mine 15.000 læsere, ikke føler at jeg er rejst helt væk fra dem.

Så jeg sad et par timer og skrev og i den tid nåede en flok kulørte kvinder at marchere forbi mig 5-6 gange i deres "power walk session" hvor de med robotarme prøvede at forbrænde lidt fedt, uden at lave det store.. Den slags kvinder er der mange af her i byen. De er typisk iklædt solbriller, kasket som er trukket ned i panden, sports-bh i en vild farve og Nike shorts. De løber ALDRIG, de går altid rundt i klynger og ævler og bevæger deres arme op i en højde som selv en Kongelig Livgarder ville misunde. Nuvel, de fik gået nogle kilometer og jeg fik skrevet et halvt nyhedsbrev.

Resten af dagen gik med besøg hos Deloitte (Gaaab), som jeg har hyret til at sikre at jeg ikke bliver dobbeltbeskattet m.m. og så mere nyhedsbrevsskrivning.

Nå, hvis du vil se mere på vores seminarer, så kig her:

http://eventus.trippus.se/Rabat-12-09-08

http://eventus.trippus.se/Rabateret-pris-13-09-2008

Og så i seng, jeg er træt.

Dbh Martin

Skrevet : aug 26 2008, 08:48 af Martin Thorborg | med 10 kommentarer | | 2.717 Visninger
Kategorier:

Kommentarer

Mikkel Christensen sagde:

Du er mere stabil i dit blog-skriveri end nogen af de andre jeg har under "personlige-blogs" i min iGoogle :)

Jeg kan ikke blive enig med mig selv om jeg skal til iværksætter messe, har du et godt argument for hvorfor jeg skal tage et par dage fri og drag Østover?

Derudover ser jeg frem til dit læserbrev, der er sikkert et par gode argumenter mere :)

# den 27-08-2008 kl. 04:28
Er kommentaren brugbar? 0 0

Birgit - Min-mave.dk sagde:

Hej Martin

Jeg kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet over at du synes 6.20 er alt for tidligt at stå op, på det tidspunkt er jeg ved at sende 4 børn ud af døren :)

Og ja, sådan kan det jo være når man vælger at få mange børn ;-)

Jeg har tilmeldt mig de to seminarer for Anders har lige præcis fået fat i de emner jeg allerhelst ville høre mere om - brugervenlighed og PR. Det første seminar var allertiders og det regner jeg egentlig også med at de her er.

Jeg glæder mig til at hvor mange tilmeldt der bliver.

# den 27-08-2008 kl. 08:41
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Hej Mikkel

Ja lad os nu se hvor lang tid jeg holder, men jeg hygger mig egentlig med det.

Iværk er en god messe. Der er en del spændende udstillere, men det bedste er nu at man kan netværke med de mange besøgende. Du er velkommen til at hjælpe lidt til på Amino standen, så giver vi en god middag i hyggeligt samværd med de andre Amino'er.

Dbh Martin

# den 27-08-2008 kl. 15:25
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Hej Birgit

Jeg er udpræget B-mennesker, så alt før kl. 8.00 er tidligt.

Super at du har tilmeldt dig, de skal nok blive udsolgt som de andre vi har holdt og det er nogle møj spændende indlægsholdere vi som altid har taget med.

Dbh Martin

# den 27-08-2008 kl. 15:27
Er kommentaren brugbar? 0 0

Mikkel Christensen sagde:

Martin: Er det noget med at Amino giver billetten til messen hvis man gir en hånd? :)

Men ellers kunne det da godt tænke sig jeg ville give en hånd, hvem står for koordinering og hvad kunne det være man skulle hjælpe til med?

# den 27-08-2008 kl. 15:37
Er kommentaren brugbar? 0 0

Anja Lysholm sagde:

Hejsa Mikkel

Det er mig der koordinerer. :-) Se mere her: www.amino.dk/.../39356.aspx - hvis det lyder som noget du har lyst til, kan du enten skrive i tråden, eller sende mig en mail på anja@amino.dk

# den 27-08-2008 kl. 16:27
Er kommentaren brugbar? 0 0

PeterJuhl sagde:

Hej Martin

Som du ved er jeg selv lige flyttet til USA med min familie (San Diego, Californinen) og der er sjov at følge din blog når vi har vores egen

juhl-i-sandiego.blogspot.com.

Jeg er selv ved at tage kørekort og har klaret teoriprøven, den praktiske prøve er om 2 uger.

Jeg byttede i øvrigt min VW fra 2002 med en Mustang Convertible fra 2007 og havde stadig 25.000 i hånden bagefter. Jeg lever gerne med en femmer pr. liter benzin.

Når du bliver træt af regnen så kom en tur til Southern California (it never rains).

Hilsen

Peter

# den 27-08-2008 kl. 20:54
Er kommentaren brugbar? 0 0

DenmarkUSA sagde:

kanonblog - fortsæt de spændende fortællinger. Det er næsten som at være der selv!

:-)

og et par gode fritidstips: Bru's Room (Deerfield); ScubaTyme (Pompano)

Michael

Deerfield Beach

# den 28-08-2008 kl. 03:08
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Hej Peter

Det er en fin blog i har, den vil jeg kigge lidt mere i. Held og lykke med køreprøven, det bliver nok ikke det store problem :-)

Dbh Martin

# den 29-08-2008 kl. 15:13
Er kommentaren brugbar? 0 0

Martin Thorborg sagde:

Hej Michael

Tak for de fine tips, det er godt at høre fra en "lokal" :-)

Dbh Martin

# den 29-08-2008 kl. 15:14
Er kommentaren brugbar? 0 0