på Amino

Anja Lysholm  SystemAdministrator

52 år fra Haslev
1.525  Indlæg
8.683  Point

Anja Lysholm finder du også her:

   Min biografi

Min lille biks - og mit liv i det hele taget - kan man vist roligt kalde en blandet landhandel. Smile

Her på Amino er det måske mest relevant at fortælle at jeg er den du skal henvende dig til hvis du skal bruge en god, professionel stemme til en lav pris. Jeg har nemlig Billigt Speak hvor jeg indtaler små produktfilm, telefonsvarere, reklamespots, informationsmateriale, websites og hvad du ellers kan have brug for, til ca. halv pris af standardtariffen for en speaker (vi er normalt skidedyre, men fordi jeg er uafhængig af et bureau, kan jeg jo sætte min egen rimelige pris). Jeg har både opgaver for små iværksættere som mig selv, offentlige institutioner og store koncerner. Hvis du ringer til DTU er det f.eks. min stemme du får i øret. :-) Hør min stemme her

Min gode stemme bruger jeg også til at indtale guidede meditationer - lydfiler på 10-40 minutter som kan bruges til afslapning, mentaltræning, fantasirejser, øget fokus, til at falde i søvn på og meget andet. Jeg har selv brugt guidede meditationer næsten hver dag i flere år og elsker det!

Mit cvr-nr. fik jeg i sin tid for at starte et forlag, Uforklarbar, hvor jeg foreløbig har udgivet Bruce Moens første og anden bog, Rejser ind i det Ukendte og En Rejse Hinsides al Tvivl, og jeg er siden blevet certificeret i at holde hans workshops, hvilket jeg foreløbig har gjort i Danmark og Italien.  Jeg er også certificeret Outreach Trainer ved Monroe-instituttet i USA og holder kurser i at udforske bevidsthed. Og så er jeg forfatter til bogen ”Hvem er du utro? - en anderledes bog om kærlighed og utroskab”.

Ved siden af min egen biks er jeg ansat en dag om ugen i Regnskabsskolen (nej, ikke som bogholder).

Og ellers er der mange flere etiketter man kan sætte på mig: klummeskribent, blogger (om bl.a. utroskab), polyamorøs, flødebolleanmelder og katteelsker. Men hvis du vil vide mere om de ting, må du vist hellere besøge min private hjemmeside/blog.

Siden juni 2019 har jeg haft en passion for æteriske olier - dem kan du læse om her.

   Skæve facts om mig

Hvornår startede du din første virksomhed og hvad lavede den?
Jeg startede Uforklarbar i 2006 for at udgive bøger.

Hvad er den mærkeligste ting du har på dit kontor?
En kurv fuld af bøjede skeer. Jeg har nemlig så'n en lille Uri Geller-hobby ...

Hvem ville du ønske du var venner med på Facebook?
Færre

Nævn en ting om dig selv som ville overraske dine medarbejdere/venner:
Er vist desværre så åben om alting at intet ville overraske nogen. ;-)

Hvis du ikke skulle bekymre dig om penge, hvad lavede du så nu?
Jeg lavede sgu sikkert præcis det samme. :-)

Hvad ville du ønske du havde vidst da du startede din virksomhed?
At jeg ikke behøvede bekymre mig overhovedet.

Hvad er din Passion/Hobby?
Bevidsthed, essentielle olier, musik og skrivning

Hvad er dit yndlingsmotto?
"Det er bedre at være en af dem der engang imellem kommer galt af sted, end en af dem der slet ikke kommer af sted" (men jeg er ikke så god til at leve efter det selv ;-))

Hvad er dit bedste forretningsråd til en ny iværksætter?
Lyt til gode råd, men gør tingene på din egen måde.

Hvad er det dummeste du har gjort?
Brugt penge på offline-annoncer

Hvad er din yndlingsfilm?
Fisher King

Hvordan slapper du bedst af?
Under min dyne med Monroe Sound Science i ørerne.

Hvad er det bedste du har gjort for din virksomhed det seneste år?
At gå ind i doTERRA <3

   Nyheder
 • 28-08-2021
 • Tænk at network marketing var noget for mig

  Jeg havde forsvoret at jeg nogensinde ville blive "sådan en" der var involveret i network marketing, men sådan er det imidlertid gået. For et par år siden forelskede jeg mig inderligt i doTERRAs essentielle olier, og da de bliver solgt på den måde, måtte jeg æde alle mine forbehold.

  Jeg opdagede at mine fordomme var netop dét - fordomme. Jeg vidste faktisk intet om den forretningsmodel, men havde uden videre købt alle de fordomme om det jeg havde læst her på Amino blandt andet. Selvfølgelig understøttet af at der er virkelig mange der har ødelagt den med deres klodsede tilgang til den. Jeg har selv prøvet at blive inviteret på en hyggelig kop kaffe i den tro at det var af personlig interesse, for så at opdage at jeg skulle sælges til - og at jeg "bare lige skulle sælge videre til min familie, så ville jeg hurtigt få succes". Ubehagelig metode som ikke hører nogen steder hjemme.

  Network marketing er ikke noget get rich quick scheme, men er desværre klodset og tarveligt blevet markedsført som sådan et. Folk uden forståelse for at det kræver iværksætterånd og -arbejde som enhver anden forretningsmodel, har givet modellen et blakket ry, og det er virkelig ærgerligt når intet i modellen faktisk inviterer til det. 

  Okay, jeg må indrømme at jeg i sagens natur - da jeg aldrig har interesseret mig indgående for det før - ikke ved om der findes firmaer der ligefrem lægger op til de luskede metoder, så jeg kan naturligvis udelukkende tale om doTERRAs måde at gøre tingene på, og den er ordentlig.

  Jeg har lige læst gamle tråde i MLM (Multi-level Marketing, Network Marketing) her på Amino, og jeg kan se at fordommene lever i bedste velgående. Det ærgrer mig sgu. Men vi der gør det ordentligt, må jo bare blive ved og på den måde få løftet det op på et nyt niveau. :-) 

  Jeg har skrevet et par indlæg om det hvis nogen har interesse - og åbenhed - for det:

  Bekymringer om network marketing

  Lad os tale om penge - og hvorfor doTERRAs forretningsmodel er smart

 • 12-04-2019
 • Lær at udforske efterlivet

  Det er længe siden jeg har skrevet en nyhed her på Amino, men her er en: Jeg er begyndt at afholde Bruce Moens Exploring the Afterlife-workshop, og det kan du læse om her: Hvad sker der efter døden? - fra tro til viden.

 • 08-05-2015
 • Er du stresset?

  Hos mig kan du slappe helt af og finde ro og rum i dig selv.

  Som noget nyt tilbyder jeg afstresningsforløb i dagtimerne.

  Her er ikke noget du skal. Du skal ikke lære noget, gøre noget, være noget. Du skal bare være, ligge ned, lytte og slappe af.

  Kræver absolut ingen forudsætninger. Kom som du er. 

  Læs mere her: 4 ugers afstresningsforløb med Hemi-Sync

 • 16-03-2013
 • Facilitator in spe

  Jeg er ved at blive certificeret til at holde nogle vildt spændende workshops, og jeg glæder mig som en vanvittig til at komme i gang! Det er workshops hvor man bruger det der hedder "binaural beats" til at meditere med og får nogle mentale værktøjer der bl.a. gør at man kommer i bedre kontakt med sine indre ressourcer. Jeg er stadig i gang med at finde de rigtige ord at sætte på det så folk ved hvad det er de køber - det synes jeg ikke er helt let, men det kommer. ;-) Læs evt. mere (af min ufærdige beskrivelse) her.

 • 25-04-2012
 • Er du iværksætter med sjæl?

  Jeg deltager i øjeblikket i dette forløb: Iværksætter med sjæl som jeg VARMT vil anbefale - hvis du som jeg er den bløde type iværksætter der interesserer dig for personlig udvikling og skal have sjæl og hjerte med. :-)

   Gæstebog
Rune Gjersvik skrev: Ang. din besked i min gæstebog
02-08-2012 00:39

Hjertelig mange tak Anja, det var pænt af dig :)

Mvh. Rune.

Kaffes skrev: Jeg takker.
18-06-2009 12:25

Hej Anja

Tak for din hilsen i min gæstebog 

Jeg er super glad for at kaffen faldt i god jord.
Det er jo det er er mest motiverende i det daglige arbejde

Tak og hej fra Søren

Stien skrev: Hej fra Stien
07-06-2009 22:36

halløjsa der !

Smile Så er jeg her også ...

Tak for din velkomst!...Smile

susanne steenberg skrev: det der forlag...
07-06-2009 21:11

Hej Anja

Vi talte lidt sammen til Aminotastic om et nyt og spændene  forlag som jeg havde læst om. Det hedder www.clockwise.dk og er et fint projekt.

mvh Susanne Steenberg

Krondal skrev: Tillykke !!!
25-11-2008 10:26

Kære Anja,

Tillykke med din beslutning om at hellige dig det du brænder for Big Smile

Held og lykke (og godt for os Aminoer at du stadig vil agere mor for os Angel)

Varme novemberhilsner til dig og dine kære
Pia