på Amino

Statistik

Denne profil blev set 16 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Kim Kampp følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Kim Kampp anbefaler disse feeds
 

Abonnenter på indlæg

Disse brugere abonnerer på indlæg fra Kim Kampp

Kim Kampp  Amino Ekspert

50 år fra København
801  Indlæg
3.361  Point

Kim Kampp finder du også her:

   Min biografi

Jeg er iværksætter helt ind i sjælen, og har siden 1992 startet mere end 14 forskellige virksomheder samt været beskæftiget i et par andre både i Danmark og udlandet. Nogle af disse er i dag solgt, lukket eller eksisterer stadig.

Mine interessefelter ligger indenfor for ledelse, innovation, salg, iværksætteri, investering, coaching og psykologi. Alt dette kombineret med en iver efter konstant at undersøge, hvorfor nogen eller noget blot fungerer bedre end noget andet.

Igennem min virksomhed House of Visions beskæftiger jeg mig med coaching og rådgivning indenfor livs og forretningsstrategier med det klare formål at danne bro over det, man ønsker og vil også i realiteten opnår både som person eller virksomhed. Dette udmøntet i følgende ydelser:

 • Individuel terapi
 • Mental træning
 • Personlig coaching
 • Mentor forløb
 • Kurser og workshops
 • Erhvervscoaching
 • Virksomhedsrådgivning
 • Rådgivning og coaching ved "start ups"

Ligeledes tilbyder jeg GRATIS COACHING HER

Udover rådgivning og coaching danner House of Visions fundamentet for en række andre virksomheder enten i form af ejerskab eller partnerskab, alle med deres selvstændige brand og organisation.

http://www.etravelextra.dk

Det Mentale Kompas

Erhvervskompasset

S.O.S. Sandheden om salg

Dette er et helt nyt online salgskursus, der giver dig muligheden for at modtage salgsundervisning og lære salg i dit eget tempo, du kan finde en masse information om salgskurset her Kurset er bygget op omkring en audio og video session kombineret med en række skreven materiale og øvelser

http://www.sandhedenomsalg.dk

Min coaching uddannelse har jeg taget i USA ved Anthony Robbins - en af verdens førende og pionerer indenfor coaching. Dette suppleret med en NLP og Life Coach uddannelse ved Empowerment Quest i San Diego og SRI Training v/Steve Linder. Ydermere er jeg tilknyttet Heriot Watt University, i forbindelse med min MBA.

På Amino skriver jeg jævnligt blogs under kategorien Amino Ekspert blogs og emnerne coaching og ledelse.

Herudover blogger jeg også på min egen personlig blog http://www.kimkampp.com

Du kan finde mig på følgende sites:

 

   Skæve facts om mig
Kim Kampp har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
 • 07-01-2015
 • Vores eventkalender for 2015 er færdig

  Tjek alle vores super fantastiske events og reserver din plads http://houseofvisions.dk/eventkalender-2015/

   Gæstebog
Jimi Hove skrev: Kim er god
20-06-2010 22:00

Som student af Anthony Robbins(hvor jeg har fået personlig stor ros af ham, og med mange års erfaring i psykologi og filosofi, og med godt kendskab til resten af coaching Danmark, vil jeg give Kim mine ypperste anbefalinger.

Kim tør gå ned i den dybde om materie som andre coaches ikke helt tør, da de er bange for at skræmme deres kunder, eller fordi de simpelthen ikke ved hvad der foregår dernede i dybet. Men det er nede i dybet at roden til alt godt & ondt skal findes, og derfor vil Kim kunne skabe effektiv og langtidsholdbare forandring for dig som virksomhedsejer og/ eller privatperson.

En af de sjældne

   Mine aktiviteter
Se mere