på Amino

Statistik

Denne profil blev set 15 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Gode Feeds

Morten Rasmussen anbefaler disse feeds
 
Profil

Morten Rasmussen  SystemAdministrator

34 år fra København S
498  Indlæg
2.734  Point

Morten Rasmussen finder du også her:

   Min biografi

Jeg er praktikanten der blev hængende. Jeg startede min tid på Amino kontoret i august 2011, og sluttede i januar 2014. Min tid på kontoret har været meget afveklsende, de første 3 måneder var jeg i praktik i forbindelse med min uddannelse som markedsføringsøkonom, efterfølgende blev jeg ansat hos Amino, sagde op på grund af mit ny studie hvor jeg læste til bachelor. Herefter blev jeg ansat hos Agera, hvor jeg var i ½ år, indtil jeg sagde op for at komme tilbage til Amino, og endnu en gang arbejde 3 måneder som praktikant, hvor jeg selvefølelig blev hængende igen. Dertil kommer det at jeg et par måneder også har været inde over Dinero, hvor jeg har hjulpet med supportten.

På Amino har jeg stået for alt den skriftlige support, så hvis du har haft brug for hjælp er chancen for at du har sendt mig en mail ret stor. Derudover har jeg sørget for at holde AminoTV, Amino Events og vores tilbud til Amino Plus medlemmer ved lige. Nå ja, så stod jeg også for hele planlægningen af AminoTastic 2013.

   Skæve facts om mig
Morten Rasmussen har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
  • 22-09-2011
  • Se hvad jeg laver på Amino

    Jeg har skrevet et lille indlæg om hvad det egentlig er jeg laver mens jeg er i praktik hos Amino 

    Læs med her...

   Gæstebog
Rune Gjersvik skrev: Jeg takker
22-09-2011 14:53

Mange tak, og selv tak for messen og den efterfølgende Amino middag. Middagen var faktisk noget af det hyggeligste den weekend :)

Mvh. Rune.