på Amino

Frisch  Moderator SystemAdministrator

47 år fra Søborg
755  Indlæg
30.415  Point

Frisch finder du også her:

   Min biografi

Hej, Jeg hedder Nicolai Frisch og er partner og adm. direktør her på Amino. Er 46 år og drevet af forretningsudvikling med stor passion inden for online mediet, iværksætteri og køb og salg af virksomheder. Min egen hjemmeside finder du på: www.acasma.dk

Jeg er blandt andet co-founder af regnskabsprogrammet Dinero (solgt til den norske finanskoncern Visma i efteråret 2016) og den internationale matching-tjenesten Ageras (solgt til InvestCorp, Kapitalfond fra Bahrain i foråret 2017). Samlet har jeg skaffet kapital og solgt virksomheder for mere end 500 mio. kr. 

I 2007 var jeg med til at børsnotere Euroinvestor.com på Københavns Fondsbørs og Danmarks yngste adm. direktør i et børsnoteret selskab i DK. Euroinvestor.com blev efterfølgende solgt til Saxo Bank for 300 mio. kr.

   Skæve facts om mig

Hvornår startede du din første virksomhed og hvad lavede den?
Jeg lavede min første forretninger tilbage i 7-8 klasse. Sammen med en klassekammerat solgte jeg parallel-importerede Lewis bukser og andet tøj. Vi købte bukserne for 125 kr. og solgte dem til 299 kr. Under halvpris af butikkerne. I 1999 blev jeg en del af Euroinvestor teamet og sammen med de to stiftere Jens og Søren Alminde byggede vi Euroinvestor op.

Hvad er den mærkeligste ting du har på dit kontor?
Min hustru Sidse - hun sidder ca. 3 meter fra mig.

Hvilken forretningside ville du gerne have fundet på?
Jeg er rigtigt glad for biler og helst dem af fuldblod. Så det havde været sjovt, hvis jeg havde skabt Ferrari.

Hvis du ikke skulle bekymre dig om penge, hvad lavede du så nu?
Jeg elsker det jeg laver så tvivler på jeg ville lave så meget om.

Hvis du var diktator, hvad ville du ændre?
At ændre tanken i samfundet om at laveste fællesnævner skal udgøre konsensus. I stedet skal der skabes fokus på at det enkelte individ får mulighed for at blomstre og udleve sit fulde potentiale frem for at blive begrænset af bureaukrati, regler og systemer. Det jeg ville gøre på min første arbejdsdag som diktator og som er nemt at eksekvere er, at fjerne registreringsafgiften. At en Audi Q5 skal koste 1,3 mio. i Danmark er fuldstændigt tåbeligt og et udtryk for en misundelsesafgift som har levet alt for længe i det politiske system.

Hvad er din Passion/Hobby?
Jeg er familiemenneske og elsker at opleve verden gennem mine to piger Isabella og Celine. Ellers bruger jeg meget tid på at udvikle vores forretninger på Hillerødgade. Som iværksætter smelter hobby og arbejde sammen.

Hvad er dit yndlingsmotto?
Show me the money. Ideer er gode men er der ingen forretning i dem, så er det fuldstændigt ligegyldigt.

Hvad er dit bedste forretningsråd til en ny iværksætter?
Kast dig ud i det og lad din passion blive din driver.

Hvordan slapper du bedst af?
Min meditation foregår bedst på en cykel og helst på vej op af et bjerg, hvor man hoved, krop, cykel og natur smelter sammen i et.

   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Frisch's Gæstebog