Praktikanten
Morten blogger om at være praktikant på Amino

Hvad går du egentlig og laver?

Hvad er det lige du laver som praktikant hos Amino? 
Det spørgsmål har jeg efterhånden fået en del gange, både fra alle jer der bruger Amino, men også fra mine venner.

Jeg vil derfor forsøge at give et svar her.
Udover at stille en masse spørgsmål til alt og alle på kontoret, sidder jeg og er tovholder på udviklingen af vores app til Android. Ja, der kommer også en version til iOS, så den kan bruges på både iPad og iPhone. Men tovholder? hvad består det i?
Jeg skal holde styr på alle betatesterne, deriblandt mig selv Wink, jeg skal sørge for at de fortæller om fejl de oplever, mens de bruger appen og ikke mindst hvad vi kan gøre bedre. Det lyder måske som en nem opgave, men en ting er at få folk til at bruge applikationen i hverdage, en anden er at de skal huske at melde alle fejl tilbage. Alle fejl der kommer ind skal jeg samle op, og sende dem videre til vores udviklere i Manila.

Du har måske også bemærket vores nyeste tiltag, Amino Indkøb. Det er også mig der står for hovedparten af det. Jeg sørger for at følge op på de henvendelser der kommer fra virksomheder der gerne vil have deres produkter ud til vores Amino Plus medlemmer. Invitere dem ind til et møde, hvor de forklarer hvilke produkter de har, og hvad de kan tilbyde i rabat. Jeg skal naturligvis også forsøge at overtale dem til at five lidt ekstra rabat, så du får de aller bedste priser. Så hvis du har et godt tilbud, så send mig en mail på morten@amino.dk så tager vi en snak om det.

Valgsiden, stedet hvor du kunne komme med dine forslag til politikerne, var også min opgave. Jeg sørgede for at de første forslag kom ind på siden, inden vi gik helt live. Jeg endte selv med at have 4 forslag i top 10, fordelt på antal stemmer, måske fordi jeg var en af de første der lagde forslag ind. Forslag som jeg vidste i forvejen var højt på ønskelisten hos iværksættere.

Når ja, så er jeg også i gang med at lære chefen at svømme, når han da ellers har tid Smile

Skrevet : sep 22 2011, 02:10 af Morten Rasmussen | med 1 kommentarer | | 1.529 Visninger

Kommentarer

Thomas Leonardo Pedersen sagde:

Ja, og så har du jo også været tovholder på Amino TV.

Det er vi glade for her på NNTV

# den 17-11-2011 kl. 11:24
Er kommentaren brugbar? 0 0