Praktikanten
Morten blogger om at være praktikant på Amino

Køb et Amino Sponsorlink

Seneste indlæg

Syndication

  • E-mail: Abonner
  • E-mail abonnenter: 4

Arkiv

oktober 2011 - Indlæg

Jeg lader skægget stå hvis...

Ja, du læste helt rigtigt, jeg barberer ikke mit overskæg i en hel måned.

Men der er selvfølgelig en lille hage ved det, jeg kræver nemlig også en lille smule af dig. Jeg lader kun skægget stå hvis jeg får indsamlet mere end 500kroner på denne side: http://mobro.co/mortenrasmussen
Det hele er en del af kampagnen movember, der har til formål at sætte fokus på prostatakræft. For at agere menneskelig reklamesøjle, lader en masse mænd overskægget stå, hvor jeg sandsynligvis bliver en af dem. Det bliver sikkert ikke kønt, men mon ikke det kan skabe en smule debat.

Nok reklame for nu, nu lidt om hvad jeg laver på kontoret for tiden.
Min praktik slutter den 16 november, så der er ikke længe til. Inden da, skal jeg nå at få lanceret vores helt nye AminoTV, som skal bruges til når Martin skal rundt i verden og lave en masse interviews. Derudover forventer vi at lave landets bedste indslag om og for iværksættere. Som du allerede kender det fra Amino, vil noget være tilgængeligt for alle, mens resten bliver for Plus medlemmer.

Det var alt for nu, jeg må se at få lavet noget fornuftigt.

Morten

Tiden går hurtigt...

Det er næsten en måned siden jeg sidst har haft en ledig stund til at skrive her på bloggen, så jeg vil prøve at komme med en lille status.

Den seneste tid har jeg haft fokus på at indhente en masse gode tilbud til dig der er Amino Plus bruger, du kan fx få 100 gratis visitkort.
Derudover arbejder jeg lige nu på at få et tilbud fra e-conomic online, glæd dig, det bliver helt sikkert godt :)

Jeg har kun en måned tilbage af min praktikperiode hos Amino, herefter skal jeg i gang med min afsluttende opgave, hvor jeg har lovet at skrive om Amino merchandise. Forhåbentlig kommer jeg til nogen konklusioner der kan føre Amino videre med ideen om at få en merchandise serie.

  

Vidste du at man kan døbe sit barn Amino, det kræver godt nok at det er en pige, men det er fuldt lovligt. Der er faktisk 19 mennesker der hedder Amino i dag. 

Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere