Praktikanten
Morten blogger om at være praktikant på Amino

august 2011 - Indlæg

Valget er over os - giv os dit forslag til politikerne

Valgkampen er i fuld gang, og vi bliver i disse dage bombaberet med vælgflæsk og tomme løfter. Debatten om de selvstændige drukner, og forsvinder helt ud af debatten til fordel for velfærden.

Det vil vi her på Amino gerne gøre noget ved, så vi har sat os for i løbet af denne uge at samle en masse forslag til politikkerne, der er stillet af selvstændige og iværksættere. De 10 bedste forslag sender vi videre til alle partierne, for at få deres kommentar til dem. På den måde kan vi holde dem op på det, og ligge pres på dem og forhåbentlig få dem til at holde de det lovede. 

Kom allerede nu med dit forslag og vær med i debatten om alle de andre forslag på http://www.amino.dk/valg/Forside/ 

Hjælp mig med at gøre Amino endnu bedre

Nu har jeg været hos Amino i en uge, så nu må det efterhånden være på tide at jeg fortæller lidt om hvad det er jeg laver. Jeg prøver selvfølgelig at gøre amino bedre, jeg har i den forbindelse brug for din hjælp til at besvare dette spørgeskema. Hvis du hjælper, deltager du i lodtrækningen om billetter til Aminotastic og Amino Plus medlemskaber.

Lige nu sidder jeg og arbejder med Aminos nye indkøbsklub for iværksættere og selvstændige, hvor du  kan glæde dig til nogle rigtig gode priser. Du kan allerede nu fortælle os hvilke kontorartikler du bruger allermest i denne tråd, og derved hjælpe os med at få de bedste priser til dig. Jeg leger også lidt med tanken om at lave noget Amino merchandise, det er dog slet ikke sikkert at det bliver til noget. Nu skal vi som det første have fundet ud af om der overhovedet er interesse for det.

Det var alt for nu, hvis du er heldig kommer der en ny hemmelighed her fra kontoret senere på ugen ;)

Venlig hilsen
Morten 

Mine 3 første dage på Amino kontoret

Nu er de første mange indtryk af kontoret efterhånden ved at have lagt sig, og jeg kan derfor komme med den første status om mit liv som praktikant på Amino.
Jeg blev temmelig imponeret da der på bare to dage denne blogs levetid, allerede havde været over 200 inde og læse med. Så der skal lyde en stor tak til alle jer der gider at læse med. 

Det hele startede i sidste onsdag, hvor jeg havde min første dag. En af de første ting jeg bed mærke i var, at der den første dag kom en brandbil, der ikke kunne kommer forbi en flyttebil, der spærrede hele gaden. Hele kontoret stod meget foraget og så på. Da brandbilen gav op, og vi gik tilbage til vores computere kom der en kommentar om at det er jo også en gang i mellem sker et mord oppe for enden af gaden. Man skulle jo næsten tro at de forsøgte at skræmme mig væk med sådan en oplysning :)

Torsdagen forløb uden den helt store dramatik, dog skal det nævnes at Nicolaj meget gerne ville væde med mig om, at jeg kommer til at tage på i løbet af de 3 måneder jeg kommer til at være her. Så hvis jeg husker det, skal jeg vejes i morgen, så må vi jo se om væddemålet bliver til noget.

Desværre havde jeg en aftale i fradags, og måtte gå tidligere hjem, så jeg gik efter sigende glip af fredags øllen, men det må jeg jo råde bod på sidst på denne uge ;)

En sidste ting for i dag, inden jeg skal i gang med at lave noget seriøst igen. Når den første besked der bliver sendt rundt lige efter at jeg er blevet tilføjet på skype, er et link til denne video så behøver man ikke længere være så nervøs for at de næste tre måneder bliver meget formelle. 

På trods af en chef der hele tiden minder mig om at jeg skal hente det ene og det andet. Kollegaer der fortæller om kvarteret så det fremtræder på den bedst mulige måde ;) så har jeg det rigtig godt her på kontoret. 

Venlig hilsen
Morten

Første dag

Jeg må nok erkende at jeg ikke har sovet særlig meget i nat. Om det er fordi at mit indre ur stadig troede at jeg havde ferie, eller om det var nervøsiteten over at skulle starte i praktik, skal jeg ikke kunne sige noget om. Hvis det var nervøsitetten over at skulle starte et nyt sted, må jeg nok erkende at det har været helt uden grund. Jeg har altid frygtet det at komme til at arbejde på et kontor, for hvordan er det bare at sidde i et lokale med 10 andre mennesker der sidder med et tomt blik og glor ind i hver sin skærm? Heldigvis tror jeg at jeg har fundet det bedste sted, alle på kontoret virker utrolig flinke. Ja, jeg fedter lidt, men jeg skal også sidde her i 3 måneder. Hvem ved, det kan være at mit sidste indlæg her på bloggen bliver i en helt anden tone ;)

Nicolai har lovet at jeg skrev lidt om mig selv, så for ikke at rage uklar med chefen allerede den første dag må jeg jo heller gøre det :)

Som du sikkert allerede ved hedder jeg Morten, jeg er 22 år gammel og bor på Amager. - Ja, det var Amager, lorteøen eller hvad du nu kender den som. Det kan godt være det ikke er det mest hippe sted at bo, men jeg kan godt lide det. Som jeg plejer at sige til folk der rynker på næsen når jeg fortæller hvor jeg bor; Jeg har 5 minutters gang til metroen, og efter 5 minutter i den, havner jeg midt inde i København eller på stranden afhængig af hvilken vej metroen kører. 


Jeg valgte at blive praktikant på Amino, fordi jeg selv bruger Amino utrolig meget. Jeg skriver dog ikke så mange indlæg, men jeg nyder at følge med i debatten, og se hvordan alle hjælper hinanden. Jeg læser til markedsføringsøkonom på Niels Brock, hvor jeg er i gang med mit 4. og sidste semester. Så til januar er jeg færdig uddannet, på trods af at der ikke er mere end et halvt år til jeg bliver færdig ved jeg endnu ikke hvad jeg skal lave efterfølgende. Så hvis du har en god ide, eller mener at du mangler mig i din virksomhed, så send mig en besked :)

Det var vist alt for nu,  er der noget du vil vide om kontoret eller om mig? skriv det i en kommentar så skal jeg prøve at give dig et svar...

Venlig hilsen
Morten