Praktikanten
Morten blogger om at være praktikant på Amino

Køb et Amino Sponsorlink

Seneste indlæg

Syndication

  • E-mail: Abonner
  • E-mail abonnenter: 4

Arkiv

Første dag

Jeg må nok erkende at jeg ikke har sovet særlig meget i nat. Om det er fordi at mit indre ur stadig troede at jeg havde ferie, eller om det var nervøsiteten over at skulle starte i praktik, skal jeg ikke kunne sige noget om. Hvis det var nervøsitetten over at skulle starte et nyt sted, må jeg nok erkende at det har været helt uden grund. Jeg har altid frygtet det at komme til at arbejde på et kontor, for hvordan er det bare at sidde i et lokale med 10 andre mennesker der sidder med et tomt blik og glor ind i hver sin skærm? Heldigvis tror jeg at jeg har fundet det bedste sted, alle på kontoret virker utrolig flinke. Ja, jeg fedter lidt, men jeg skal også sidde her i 3 måneder. Hvem ved, det kan være at mit sidste indlæg her på bloggen bliver i en helt anden tone ;)

Nicolai har lovet at jeg skrev lidt om mig selv, så for ikke at rage uklar med chefen allerede den første dag må jeg jo heller gøre det :)

Som du sikkert allerede ved hedder jeg Morten, jeg er 22 år gammel og bor på Amager. - Ja, det var Amager, lorteøen eller hvad du nu kender den som. Det kan godt være det ikke er det mest hippe sted at bo, men jeg kan godt lide det. Som jeg plejer at sige til folk der rynker på næsen når jeg fortæller hvor jeg bor; Jeg har 5 minutters gang til metroen, og efter 5 minutter i den, havner jeg midt inde i København eller på stranden afhængig af hvilken vej metroen kører. 


Jeg valgte at blive praktikant på Amino, fordi jeg selv bruger Amino utrolig meget. Jeg skriver dog ikke så mange indlæg, men jeg nyder at følge med i debatten, og se hvordan alle hjælper hinanden. Jeg læser til markedsføringsøkonom på Niels Brock, hvor jeg er i gang med mit 4. og sidste semester. Så til januar er jeg færdig uddannet, på trods af at der ikke er mere end et halvt år til jeg bliver færdig ved jeg endnu ikke hvad jeg skal lave efterfølgende. Så hvis du har en god ide, eller mener at du mangler mig i din virksomhed, så send mig en besked :)

Det var vist alt for nu,  er der noget du vil vide om kontoret eller om mig? skriv det i en kommentar så skal jeg prøve at give dig et svar...

Venlig hilsen
Morten 

Skrevet : aug 17 2011, 02:52 af Morten Rasmussen | med 5 kommentarer | | 1.336 Visninger
Kategorier: ,

Kommentarer

mankon sagde:

Hvad skal du arbejde med?

:)

# den 17-08-2011 kl. 15:08
Er kommentaren brugbar? 0 0

Finn Bruun sagde:

Du skriver godt (og levende) keep up the good work ;-)

# den 17-08-2011 kl. 15:26
Er kommentaren brugbar? 0 0

Morten Rasmussen sagde:

@mankon Jeg skal primært markedsføre Amino og Aminos produkter

@Finn Bruun Mange tak, jeg skal prøve at holde niveaet ;)

# den 17-08-2011 kl. 16:01
Er kommentaren brugbar? 0 0

Anja Lysholm sagde:

Hej Morten

Der står i din profil at du startede firma i 2009 - er det et du stadig har, og er det ikke noget du vil arbejde videre med når du er færdig med studiet? :-)

# den 18-08-2011 kl. 10:40
Er kommentaren brugbar? 0 0

Morten Rasmussen sagde:

Ja, det eksistere stadigvæk, men det har kun kørt lidt i baggrunden det sidste års hvor jeg har haft mere fokus på mit studie.  Men jo, det er bestemt noget jeg har overvejet, men jeg er meget i tvivl om det er den vej jeg vil gå lige nu...

# den 18-08-2011 kl. 13:48
Er kommentaren brugbar? 0 0