Praktikanten
Morten blogger om at være praktikant på Amino

Køb et Amino Sponsorlink

Seneste indlæg

Syndication

  • E-mail: Abonner
  • E-mail abonnenter: 4

Arkiv

september 2011 - Indlæg

Hvad går du egentlig og laver?

Hvad er det lige du laver som praktikant hos Amino? 
Det spørgsmål har jeg efterhånden fået en del gange, både fra alle jer der bruger Amino, men også fra mine venner.

Jeg vil derfor forsøge at give et svar her.
Udover at stille en masse spørgsmål til alt og alle på kontoret, sidder jeg og er tovholder på udviklingen af vores app til Android. Ja, der kommer også en version til iOS, så den kan bruges på både iPad og iPhone. Men tovholder? hvad består det i?
Jeg skal holde styr på alle betatesterne, deriblandt mig selv Wink, jeg skal sørge for at de fortæller om fejl de oplever, mens de bruger appen og ikke mindst hvad vi kan gøre bedre. Det lyder måske som en nem opgave, men en ting er at få folk til at bruge applikationen i hverdage, en anden er at de skal huske at melde alle fejl tilbage. Alle fejl der kommer ind skal jeg samle op, og sende dem videre til vores udviklere i Manila.

Du har måske også bemærket vores nyeste tiltag, Amino Indkøb. Det er også mig der står for hovedparten af det. Jeg sørger for at følge op på de henvendelser der kommer fra virksomheder der gerne vil have deres produkter ud til vores Amino Plus medlemmer. Invitere dem ind til et møde, hvor de forklarer hvilke produkter de har, og hvad de kan tilbyde i rabat. Jeg skal naturligvis også forsøge at overtale dem til at five lidt ekstra rabat, så du får de aller bedste priser. Så hvis du har et godt tilbud, så send mig en mail på morten@amino.dk så tager vi en snak om det.

Valgsiden, stedet hvor du kunne komme med dine forslag til politikerne, var også min opgave. Jeg sørgede for at de første forslag kom ind på siden, inden vi gik helt live. Jeg endte selv med at have 4 forslag i top 10, fordelt på antal stemmer, måske fordi jeg var en af de første der lagde forslag ind. Forslag som jeg vidste i forvejen var højt på ønskelisten hos iværksættere.

Når ja, så er jeg også i gang med at lære chefen at svømme, når han da ellers har tid Smile

Amino er klar til en spænende weekend, er du?

Så der ikke mange timer til at Iværk og vækst messen åbner i forum, vi var ude og sætte Aminos stand op i går, så i kan godt glæde jer til at komme forbi ;) 

Du får lige lidt billeder fra i går:

Jeg må se at komme afsted ud til forum, hvis du følger mig på Twitter så kan du være heldig at der kommer lidt om hvad vi laver i løbet af dagen...

Valgkampen er i gang, og vi er gået på kur...

Valgkampen har snart kørt i en uge, og der er allerede en hel del der er trætte af det. På Amino har vi naturligvis også vores egen afstemning, hvor du kan stemme på dit favorit parti. I forbindelse med valget har vi også lanceret en helt ny valgside, hvor du har mulighed for at stille dit forslag til politikerne. Det går allerede stygende, debatten er i fuld gang, og der kommer rigtig mange gode forslag til hvordan det skal være nemmere at blive iværksætter i Danmark. Så skynd dig ind og vær med; www.amino.dk/valg

Nok om valget, nu trænger du vist til endnu en hemmelighed her fra kontoret.
Vores kære chef, Nicolai mener at vi har fået lidt for meget på sidebenene, så han har, som den ansvarsfulde leder han er, sat en konkurrence igang, hvor den der taber procentvis taber mest fedt vinder. Der bliver sat hårdt ind allerede fra starten. Alle er holdt op med at drikke sodavand, hvor der før ellers godt kunne ryge en del indenbors i løbet af dagen, så nu står den på danskvand og kildevand i stedet. Alt slik er naturligvis også lagt på hylden så alle forsøger det bedste de har lært, for at vinde konkurrencen. Der er heldigvis et stykke tid til afgørelsen falder, ikke før den 8. december bliver det hele afgjort. Så jeg regner med at alle til den tid er faldet i, og er begyndt på alle de søde, så jeg stille og roligt kan hive sejren hjem i december...