Praktikanten
Morten blogger om at være praktikant på Amino

Tiden går hurtigt...

Det er næsten en måned siden jeg sidst har haft en ledig stund til at skrive her på bloggen, så jeg vil prøve at komme med en lille status.

Den seneste tid har jeg haft fokus på at indhente en masse gode tilbud til dig der er Amino Plus bruger, du kan fx få 100 gratis visitkort.
Derudover arbejder jeg lige nu på at få et tilbud fra e-conomic online, glæd dig, det bliver helt sikkert godt :)

Jeg har kun en måned tilbage af min praktikperiode hos Amino, herefter skal jeg i gang med min afsluttende opgave, hvor jeg har lovet at skrive om Amino merchandise. Forhåbentlig kommer jeg til nogen konklusioner der kan føre Amino videre med ideen om at få en merchandise serie.

  

Vidste du at man kan døbe sit barn Amino, det kræver godt nok at det er en pige, men det er fuldt lovligt. Der er faktisk 19 mennesker der hedder Amino i dag. 

Skrevet : okt 19 2011, 01:20 af Morten Rasmussen | med 3 kommentarer | | 1.193 Visninger

Kommentarer

Skotten sagde:

"Vidste du at man kan døbe sit barn Amino, det kræver godt nok at det er en pige, men det er fuldt lovligt. Der er faktisk 19 mennesker der hedder Amino i dag. "

Haha, du er så random Morten ! :)

# den 24-10-2011 kl. 14:42
Er kommentaren brugbar? 0 0

Morten Rasmussen sagde:

Nu er det ikke mig der har fundet ud af det, en af udviklerne skal have barn, og kiggede på hvilke navne man kan give sine kære børn, hvor Amino dukkede op...

# den 24-10-2011 kl. 15:32
Er kommentaren brugbar? 0 0

Skotten sagde:

Hvis lillepigen kommer til at hedde Amino, så må man da kunne forvente at der er en lønforhøjelse i sigte :)

# den 25-10-2011 kl. 10:16
Er kommentaren brugbar? 0 0