Praktikanten
Morten blogger om at være praktikant på Amino

november 2011 - Indlæg

Min sidste dag som praktikant

I dag er min sidste dag på kontoret som praktikant, dagen er ved at være slut, og dermed måske også sidste indlæg på denne blog.
På en måde er det lidt trist, at jeg ikke længere skal have min gang på kontoret hver dag. Men samtidig er det nu meget rart at vide at om 2 måneder behøver jeg i princippet ikke at gå i skole mere. Det skal dog nævnes at jeg endnu ikke har besluttet om jeg skal læse videre, eller begynde at arbejde fuldtid.

I mine 3 måneder på kontoret har jeg været inde over en masse forskellige projekter;

En af de første opgaver jeg fik var at finde nogle brugere der havde lyst til at betateste vores nye app til android. På trods af at appen efter planen skulle have været ude et par uger efter, endte det med at blive et par måneder efter. Det skyldes blandt andet den feedback vi fik fra vores brugere.
Det er fedt at se hvordan vores app bliver ved med at klatre op af listerne med de mest populære på android, det ville helt sikkert ikke have været den samme succes uden vores testere.

Desuden har jeg stået for at flytte alle vores eksisterende tilbud over til vores nye system, og finde flere partnere der ville give et godt tilbud. Jeg indrømmer gerne at det er en af de opgaver der den seneste måned ikke har fået så meget opmærksomhed, og at det er meget svært at finde alle vores tilbud. Det er klart en af de ting jeg skal have fulgt op på i den næste tid.

Det nyeste projekt jeg arbejder på er Amino TV, der lige nu kan ses i den første udgave. Ideen er at alle Martins rejse videoer skal ligges ind der, hvor noget bliver tilgængeligt for alle, og noget kun for Amino Plus medlemmer. Der kommer til at ske endnu mere med det projekt endnu. 

Som lidt bonus info, så har jeg sendt 598 mails, og modtaget 1015, så lidt har jeg da fået lavet i de seneste 3 måneder :) 

Tusind tak for den modtagelse jeg har fået på kontoret, Amino, til Iværk og Vækst, og ikke mindst i alle de mails jeg har modtaget. Det har helt sikkert været 3 lærerige og fantasiske måneder.

Bare rolig, du slipper ikke helt for mig, jeg fortsætter på Amino 2 dage om ugen, mens jeg skriver speciale. Så må vi jo se om de vil have mig når jeg aflevere min opgave.